Įkraunama...
Įkraunama...

Kariuomenė

QUOTE(Isyankar @ 2015 01 29, 14:56)
Tikrai komentuoti niekas neverčia smile.gif

Jus net negebat sugauti posto esmes, apgailetina.
Posto mintis buvo, kad jusu mintys tai jusu pacios kaip zmogystos, ne asmenybes, israiska ir atestacija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 13:58)
Jus net negebat sugauti posto esmes, apgailetina.
Posto mintis buvo, kad jusu mintys tai jusu pacios kaip zmogystos, ne asmenybes, israiska ir atestacija.

Ačiū už paaiškinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2015 01 29, 14:56)
..duriat, ane? biggrin.gif  aš to ir tikėjausi, tema man nesvetima, o dabar vėl aktualu kai tokia nežinomybė aplinkui. Ne, nesu jokia aiškeriagė, tik pasakiau savo nuomonę, galit priimti, galit atmesti, ignoruoti, nes matyti vaizdai per tv laidas iš tiesų sukrečiantys, o apie tuos miestus žinau geriau negu jus, domėtis nebūtina, nes artimi žmonės ir taip viską papasakoja..

Tai kas jusu tevyne turi apginti? Kas uz ja privalo lieti krauja? AR Tevyne, jusus avastis jums yra vertybe?

Jus mosuojate kaip skuduru savo nuomone, suprask sventenybe, bet i klausimus, neatsakote, nuomones neturite?

QUOTE(Isyankar @ 2015 01 29, 14:59)
Ačiū už paaiškinimą smile.gif

Visada prasom. Tik abejoju, kad zmogystai be sazines, vertybiu duota suvokti, bet nieko, viltis mirsta paskutine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2015 - 14:27
Partizanai sėkmingai "kovojo" biggrin.gif kaip laukinukai pavalkatavo miškuose, galvas padėjo ir ką pakeitė? Nieko. Manė, kad mažytės kaimo jurgių grupuotės "nugalės" milžinę kaimynę. Juokinga iki negalėjimo tokie "kovojimai". Pakovos 2,5 milijono prieš šimtus milijonų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 29, 15:03)
Partizanai sėkmingai "kovojo" biggrin.gif kaip laukinukai pavalkatavo miškuose, galvas padėjo ir ką pakeitė? Nieko. Manė,  kad mažytės kaimo jurgių  grupuotės "nugalės" milžinę kaimynę. Juokinga iki negalėjimo tokie "kovojimai". Pakovos 2,5 milijono prieš šimtus milijonų biggrin.gif

As manau, mankurtui sunku suvokti tokios kovos prasminguma. Jis net negeba pravesti sasaju, tarp anuometines kovos ir LAISVES, kuria dabar mes visi megaujames.

Jus uzmirsote NATO, taigi 2,5 milijonai simteriopai padideja. Del to putlerio suskiai ir siunta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2015 - 14:12
QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 13:19)
Jus neverta net supuvusio pomidoro.

Siaip, istraukti keleriu metu senumo postus ir dabar, nudienos realijoje juos tasyti, nera garbinga.

Ypac kai kalba eina apie due drops posta, kuri daugiau kalba apie sovietine armija ir tuometines prievoles vyrams.
Jei zmones negins savo TEVYNES-LAISVES, kas tuomet ja turi apginti?

..oj dėkui, bent nepagailėta supuvusio, aš sėkloms pasidžiovinsiu lotuliukas.gif
galiu ir prieš dešimtmetį rašytus postus komentuoti, draudimas neuždėtas, reiktų atidžiau įsigilinti į posto esmę, o ne šokinėti kaip žiogui su savo mintimis, ten būtent ir parašyta, kas būtų, jei okupuotų, ji negintų tėvynės, tai va : <Nesuvokiu aš žodžių "mirti už tėvynę" - aš dirbu už tėvynę, mokesčius moku, vaikus auginu, neemigruoju dėl patogesnio gyvenimo ir t.t., bet jei to nepakanka, tai... Aš neleisiu savęs užmušti.>
..gal ne viena aš tokia kaip ten ---mankrūta lotuliukas.gif
ir šiaip paskaičius jusiškius postus, nesuprasi kas per žmogysta pati ar pats hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ogista: 29 sausio 2015 - 14:14
QUOTE(Moonte @ 2015 01 29, 14:10)
As manau

Manykit manykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2015 01 29, 15:11)
..oj dėkui, bent nepagailėta supuvusio, aš sėkloms pasidžiovinsiu lotuliukas.gif
galiu ir prieš dešimtmetį rašytus postus komentuoti, draudimas neuždėtas, reiktų atidžiau įsigilinti į posto esmę, o ne šokinėti kaip žiogui su savo mintimis, ten būtent ir parašyta, kas būtų, jei okupuotų, ji negintų tėvynės,  tai va..gal ne viena aš tokia kaip ten ---mankrūta lotuliukas.gif
ir šiaip paskaičius jusiškius postus, nesuprasi kas per žmogysta pati ar pats hihihi.gif

Rasiau kad ir supuvusio pagaileciau. Tad savo padekas palikite sau, neverta jus jo NEVERTA.

Na kaip as puikiai pazistu viena is cituojamu, todel manau, kad jusu veiksmai cituojamuju dalyviu atzvilgiu, bent jau vieno asmens atzvigliu yra amoralus, nes istraukti is konteksto, ir pritemti iki jusu norimu isvadu.

I klausimus jums uzduotus atsakyti per sunku? Lengviau manipuliuoti kitu, pries eile metu parasytomis mintimis? Neva savo nuomones turetoja.

Viliuosi, kad nevisi yra mankurtai, be sazines ir vertybiu.

Cia vel gi jusu, problemos ne mano. Man asmeniskai, vienodai su kuo diskutuoju, neidomi nei oponento lytis, nei amzius, nei statusas, SVARBIOS JO DEKLARUOJAMOS MINTYS itema. I kurias as ir oponuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2015 - 14:30
Ko jus cia gincijates ir nervuojates? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niekas kariaut neitu,o ir nereiketu.Ruskis pyrsteltu kelias raketas ir butu ramu biggrin.gif ,NATO ne rytinio sumustinio praryt nespetu biggrin.gif
Like ant Lietuvos koks puse milijono kas gali kariauti,o jus cia svaigstat kokiom idejom lotuliukas.gif Zinoma,kad niekas nekariautu.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 14:29)
Ko jus cia gincijates ir nervuojates? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Niekas kariaut neitu,o ir nereiketu.Ruskis pyrsteltu kelias raketas ir butu ramu biggrin.gif ,NATO ne rytinio sumustinio praryt nespetu biggrin.gif
Like ant Lietuvos koks puse milijono kas gali kariauti,o jus cia svaigstat kokiom idejom lotuliukas.gif Zinoma,kad niekas nekariautu.

Tuoj ateis dramatiškoji Moonte ir gausit velnių, kad nežadat "lieti kraujo už tėvynę" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 29, 15:03)
Partizanai sėkmingai "kovojo" biggrin.gif kaip laukinukai pavalkatavo miškuose, galvas padėjo ir ką pakeitė? Nieko. Manė,  kad mažytės kaimo jurgių  grupuotės "nugalės" milžinę kaimynę. Juokinga iki negalėjimo tokie "kovojimai". Pakovos 2,5 milijono prieš šimtus milijonų biggrin.gif

Palyginkite Suomiją, Estiją, Latviją ir Lietuvą, rasite atsakymą.

1. Suomija kariavo prieš Sovietų Sąjungą ir išsaugojo nepriklausomybę, o Lietuva, Latvija ir Estija pasidavė.

2. Latvijoje ir Estijoje partizaninis judėjimas buvo žymiai mažesnio masto, to pasekmėje privažiavo daug "svečių" iš "plačiosios tėvynės", kurie į Lietuvą važiuoti bijojo.

Iš naujausiųjų laikų istorijos: Ukraina leido Rusijai (aišku, ne už ačiū) išlaikyti karines bazes Kryme, Lietuva išsiderėjo, kad iš lietuvos išsinešdintų visi iki vieno tuomet jau Rusijos kareiviai. Rezultatus matom.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2015 01 29, 15:29)
Ko jus cia gincijates ir nervuojates? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokia jusu zema saviverte. Bet taip keista, kad savo saviverte bandote taikyti visai lietuviu tautai.

Pagaliau, geriau mirti garbinai, nei gyventi kaip sliuzas.
Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 29, 15:30)
Tuoj ateis dramatiškoji Moonte ir gausit velnių, kad nežadat "lieti kraujo už tėvynę" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Isyankar gi skleis putlerio gerbeju idologija - gelbekit savo sikna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2015 - 14:39