Įkraunama...
Įkraunama...

Visuomenės harmonizavimo parkas

QUOTE(flight @ 2012 04 06, 19:22)
Mažai keliavot wink.gif

Pritariu. Uzsienyje tiktrai yra viesbuciu tik suaugusiems mirksiukas.gif

Ir tai labai sveikintina. Nori su vaiakis vaziuoti, vaziuoji ten kur su vaikais esi laukiamas, yra daug, taip vadinamu seimyniniu viesbuciu, kur nemazai pramogu orientuota i vaikus.
Taip, kad tikrai nera ko piktintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliauju be galo daug biggrin.gif ir su vaikais, ir be ju biggrin.gif
Taciau jei vaikai nepageidaujami, tai tokie viesbuciai turi aiskiai taip ir pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Pavasara @ 2012 04 09, 21:08)
Keliauju be galo daug biggrin.gif ir su vaikais, ir be ju biggrin.gif
Taciau jei vaikai nepageidaujami, tai tokie viesbuciai turi aiskiai taip ir pasakyti

Tai ir "pasako". Uzsienyje atsidarius koki viesbucio ar rezervacijos puslqapi, is karto krenta i akis uzrasas "Only for adult".

Piktintis manau galima butu tuomet, jei niekur nebuvo informacijos, kad viesbutis yra tik suaugusiems.
Atsakyti
Man kliuvo tas vaiku amzius zinokit biggrin.gif 10 m. vaikai gali sukelti toki erzeli tam harmonijos parke kad harmonijos nebeliks biggrin.gif Ypac jei tu vaiku bent keli isdykaut megstantys biggrin.gif bent maniski su pusbroliu suleidus oi kokiu cirku prikrestu biggrin.gif Va 10-meciai vaikai, siaip pagal taisykles jiems jau butu galima ilsetis biggrin.gif
O siaip nuo vaiku pasiilseti zinoma ir mes megstam, bet man nera svarbu kad butu tik vien suauge smile.gif Esu gal pakanti, bet man patinka vaiku juokas, man patinka ju zaidimai ir gera buna kai pamaciusi kitus su vaikais suvoki kad labai pasiilgai ju. As puikiai sugebu pailseti net jei salia atostogauja seima su mazameciais vaikais. Cia matyt nuo zmogaus priklauso kur kas gali surasti ta harmonija.
Atsakyti
Praėjusį savaitgalį praleidom šiam harmonizavimo parke ir likom nusivylę - žinoma, aplinka graži, prabangi, bet aptarnavimas labai nekokybiškas. Mokant tokius nemažus pinigus, norėtųsi sulaukti bent elementaraus paslaugumo. Be to, maistas restorane labai vidutiniškas, nepasakyčiau, kad vertas kainos. Tiesa, vaikai ten jau įleidžiami, bet pramogų jiems nėra.
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau paklausti ir as apie si parka, maciau, kad yra apgyvendinimo pasirinkimas (viesbutis, nameliai, kotedzai), kur patogiau butu dviese apsistoti (porai), ar viesbuti, ar viename is nameliu? :-)

Atsakyti
nesuprantu temos autorės pasipiktinimo, juk rašoma aiškiai,kad vaikai iki tam tikro amžiaus neįleidžiami.

galų gale jums jūsų vaikai labai mieli,gražūs, jūsų visiškai nevargina jų keliamas triukšmas nes jūs pripratę. Tačiau yra žmonių kuriems nepatinka atvažiavus pailsėt girdėt aplink cypiančius vaikus,aplink lakstančius tėvelius,kurie švelniai tariant ne visi susitvarko su savo vaikais.

taip kad manyčiau reikia daugiau tolerancijos.
šeima nusprendus atostogaut be vaikų, būtent dėlto ir pasirinko tokią vietą kad pailsėtų nuo savų,o juo labiau nuo svetimų vaikų.
Lygiai taip pat,jei važiuoja šeima neturinti vaikų į vietą kur vaikams teikiama pirmenybė,tada jau natūralu kad jie nerodo nepasitenkinimo kai aplink straksi mažiukai,nes žinojo kur važiavo.analogiškai jūs taip pat-žinojot kur važiuojat smile.gif

o visuomenės harmonizavimo parkas + vaikai man asmeniškai nesuderinamas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2013 02 01, 16:09)
o visuomenės harmonizavimo parkas + vaikai man asmeniškai nesuderinamas dalykas smile.gif

O man asmeniškai tokio pretenzingo pavadinimo parko supriešinimas su vaikais ( a la vaikai harmonijai trukdo) kur kas didesnis nesusipratimas. Harmonija ir tyla toli gražu ne tas pats. wink.gif Dar nebūtų tas pavadinimas toks "daug žadantis", o koks "pabėgimo nuo vaikų parkas", "suaugusių ramybės parkas", tai mat jį bala. O čia kelia ironišką šypseną, kai vaikas patampa tarsi kliūtimi harmonijai. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip supratau ne tik is sios temos,bet ir is pokalbio su kliente,kad si parka labiau megsta tie kurie dar neturi vaiku arba tie,kurie del vienokiu ar kitokiu priezasciu,nori nuo ju pabegti.Siulyciau tiesiog pakeisti pavadinima ir visiems bus viskas zymiai aiskiau:Suagusiuju Harmonizavimo Parkas.Buvau jau 90% nutarusi jog ten svesiu savo svente,bet tik dabar perskaiciusi supratau,kad negalesiu pasikviesti i ja vienos poros,nes ju vaikams dar nera 10m?!Kazkokiu laukiniu vaiku as ir pati nenoreciau,bet sitie ramus kaip angeliukai,ir maniskei butu smagiau,o kitos dvi poros su naujagimiais,juos maitinti reikia kas kelios val-irgi negaleciau pasikviesti...Labai pasikeite mano poziuris i sia vieta,deja i blogaja puse,nes tai pasako jog vistik musu LT vaikai-tai ne dziaugsmas,o didziausias rupestis,mazieji parazitai,zodziu neharmoningi ir niekam nereikalingi,todel ir ismeta mamos kudikius i konteinerius...cia gal ir sutirstinau spalvas,bet tokia realybe:mamu nepriima i darba,nes vaikai sirgs ir t.t. jaunu merginu taip pat baidosi,nes iseis i dekreta...i grazu restorana nenueisi,nes ten vaikai nepageidaujami,nes gali isterlioti sienas,baldus ir t.t. kaip tik poilsiautojai be vaiku leidzia sau daugiau,ypac jaunimo kompanijos!
Papildyta:
QUOTE(Vaka @ 2012 04 07, 10:32)
Pritariu. Uzsienyje tiktrai yra viesbuciu tik suaugusiems  mirksiukas.gif

Ir tai labai sveikintina. Nori su vaiakis vaziuoti, vaziuoji ten kur su vaikais esi laukiamas, yra daug, taip vadinamu seimyniniu viesbuciu, kur nemazai pramogu orientuota i vaikus.
Taip, kad tikrai nera ko piktintis  mirksiukas.gif

Oi kokia isdykele,daugiausia tokiu viesbuciu tikriausiai yra Tailande smileysex.gif
Atsakyti
dabar, kai imete i ta beta.lt akcija poilsiui, tai net be akcijos nera vietu laisvu doh.gif paziurejau- nupirkti 750 kuponai doh.gif

gal kuri rezervavot ir atsaukt planuojat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamtos stebuklas: 20 lapkričio 2013 - 15:49
QUOTE(Magic_ @ 2013 02 01, 17:09)
nesuprantu temos autorės pasipiktinimo, juk rašoma aiškiai,kad vaikai iki tam tikro amžiaus neįleidžiami.

galų gale jums jūsų vaikai labai mieli,gražūs, jūsų visiškai nevargina jų keliamas triukšmas nes jūs pripratę. Tačiau yra žmonių kuriems nepatinka atvažiavus pailsėt girdėt aplink cypiančius vaikus,aplink lakstančius tėvelius,kurie švelniai tariant ne visi susitvarko su savo vaikais.

thumbup.gif jei su MB kur nors išeinam be vaikų, renkamės tokias vietas, kur tikėtina nebus jokio vaikiško erzelio. Tačiau vaikas vaikui nelygus, yra tekę būti džiazo koncerte, kur keli vos pramokę vaikščioti mažiai sukiojosi arti scenos, bet nei niurzgėjo, nei dūko, dalyviai tokie tikri rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond Fėja: 20 lapkričio 2013 - 17:30
Gal kas parduoodate kupona i Harmonizacijos parka? 4u.gif
Atsakyti