Paziurejau albuma,man vistik sketukas labiau patiko. Ir ireminimas ir toks siltesnis. Grazu. Pieskit daugiau, esu tikra kad kaskart gimtu vis ispudingesni darbeliai
Visai nieko, gal perdaug to raudonio. Cia kuo tapyta? O ka siomis dienomis paisot? Butu irgi labai idomu paziureti
Ačiū mielos damos ir paskatinimo gavau
Trr, taip skėtukas pieštas prijungiant ir akvarelę tai ir lapas šiek tiek banguojasi, bet man nuo to tas darbas tik dar šiltesnis, nes piešiau jį svarbiam, mažam žmogučiui )
Gil, žinai, pritariu Mirabellai kad labai būtų idomu palyginti su šiandieniniais piešiniais
Trr, taip skėtukas pieštas prijungiant ir akvarelę tai ir lapas šiek tiek banguojasi, bet man nuo to tas darbas tik dar šiltesnis, nes piešiau jį svarbiam, mažam žmogučiui )
Gil, žinai, pritariu Mirabellai kad labai būtų idomu palyginti su šiandieniniais piešiniais
QUOTE(macalena @ 2011 09 26, 20:21)
Trr, taip skėtukas pieštas prijungiant ir akvarelę tai ir lapas šiek tiek banguojasi,
jei dar nevėlu, galima tą lapą palaikyt po knygom kurį laiką, gal išsitiesins. o ir šiaip po stiklu manau išsitiesintų. net įdomu pasidarė, ar yra priemonių akvareliniams piešiniams lyginti
mes kai projektus darydavom akvarele, tai popieriaus lapą sudrėkindavom gerai kempine ir tokį drėgną aptraukdavom ant plančeto, kai išdžiūdavo, popierius įsitempdavo kaip būgno oda, tada piešdavom, o piešiniui džiūstant tas įtempimas neleisdavo banguotis. na o paskui tą piešinį galima išpjauti (nes kraštai lapo būna užlenkti ir knopkėm prisegti, t.y. sugadinti).
QUOTE(trr @ 2011 09 26, 20:23)
Man atrodo cia ant paprasto lygaus popieriaus darbukas, o gal darant ant akvarelinio maziau raitytusi? Jis gi storesnis toks. Dar galima krastus su tom knopkytem kur skelbimus kabina prie kokios lentutes prignybt.
Talpinu ir as savo kuklu darbeli. Laukiu atsiliepimu ir kritikos.
sveikutes,
Jau senokai seku sia temuke, perverciau nuo pradzios iki galo - esu suzaveta.
As taip pat bandau susidraugauti su aliejine tapyba. Specialiai tam mokslu jokiu nebaigus, tad visi apsimokymai vyksta kitupaveikslu ir nuotrauku pagalba.
O cia mano keletas naujesniu pabandymu.
https://picasaweb.go...21328/ManoHobis
Jau senokai seku sia temuke, perverciau nuo pradzios iki galo - esu suzaveta.
As taip pat bandau susidraugauti su aliejine tapyba. Specialiai tam mokslu jokiu nebaigus, tad visi apsimokymai vyksta kitupaveikslu ir nuotrauku pagalba.
O cia mano keletas naujesniu pabandymu.
https://picasaweb.go...21328/ManoHobis
QUOTE(trr @ 2011 09 27, 12:27)
o iš kur paimtas vaizdelis?
paukštelis truputį pranyksta visam tam kontekste, gal šiltesnių spalvų jame daugiau reikėtų.
o šiaip visai gražus darbelis.
paukštelis truputį pranyksta visam tam kontekste, gal šiltesnių spalvų jame daugiau reikėtų.
o šiaip visai gražus darbelis.
Vaizdelis- nuotrauka is google Manau teisingai pastebejot, tie visi augalai ir spalvu plemai turejo buti zymiai miglotesni, gal tada ir pauksciukus butu labiau "atsiskleides", bet dabartiniai mano dazai isdziuvus patamseja mazdaug vienu tonu Mesiu as ta akrila
Gyvai tapinuko spalvos sodresnes, pas mus siandien apsiniauke, tai ir paveikslas toks lyg per migla.
Kazin kokios spalvos remeliai deretu ?
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 27, 14:19)
Vaizdelis- nuotrauka is google Manau teisingai pastebejot, tie visi augalai ir spalvu plemai turejo buti zymiai miglotesni, gal tada ir pauksciukus butu labiau "atsiskleides", bet dabartiniai mano dazai isdziuvus patamseja mazdaug vienu tonu Mesiu as ta akrila
Gyvai tapinuko spalvos sodresnes, pas mus siandien apsiniauke, tai ir paveikslas toks lyg per migla.
išskirti galima ne tik spalvos intensyvumu ar šviesumu, bet ir šiltais/šaltais tonais. tarkim mėlynam (šalta spalva) fone geltona (šilta) spalva aiškiai išsiskiria ir lenda į priekį. bet ir geltona gali būti šilta ir šalta, tarkim geltonas moliūgas bus šilta geltona, o citrinos - šalta geltona. aišku nereiktų dabar užgeltonint tą paukštelį, bet įvesti kokios smėlinės spalvos manau būtų naudinga.
rėmelis, manau tiktų neutralus (popilkis koks) arba tokios spalvos kaip tos gėlės. bet dėl šito neesu tikra.