Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(daylily @ 2011 09 08, 20:04)

o, čia jau rimčiau thumbup.gif kur mokotės (arba mokėtės), jei ne paslaptis? ax.gif 4u.gif
mane (čystai subjektyviai) vidurinis labai patraukė.. kokio jis dydžio? čia kaip suprantu reali vieta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 09 rugsėjo 2011 - 01:26
Baigiau pedagoginį, išmokau tapyt natiurmortus:) su lig baigimu nustojau, ir perėjau prie to,ko dar nebandžiau:)dabar savarankiškai mokaus tapyt portretus ir peizažus.
Tas paveiksliukas labai jau mažas, pirmą kartą pabandžiau ant A4 formato, baisiai daug nervų kainavo - negaliu aš su mažais formatais, be to mano visi teptukai dideli:D o vaizdas tai taip, iš natūros, bet į realizmą niekad netaikiau:)
Atsakyti
QUOTE(daylily @ 2011 09 09, 10:02)
Baigiau pedagoginį, išmokau tapyt natiurmortus:) su lig baigimu nustojau, ir perėjau prie to,ko dar nebandžiau:)dabar savarankiškai mokaus tapyt portretus ir peizažus.

ta prasme ten ragavot kažkokių dailės mokslų? o toliau portretus mokotės savarankiškai, ten jų nemokino? bigsmile.gif labai super thumbup.gif (tai gal reikėjo į dailės akademiją stoti biggrin.gif )

o vaizdas tai taip, iš natūros, bet į realizmą niekad netaikiau:)

spaudžiu ranką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 09 07, 22:34)
Labutis, menininkes  4u.gif
nusprendziau ir as ''ant greituju'' su paprastu piestuku, trintuku ir pirstu, kai ka papaisyti  rolleyes.gif

smile.gif
jeigu jūs nieko prieš, norėčiau pasakyti kad man patiko gyvatukės ornamentai(taip originaliai sugalvota išpaišyti trintuko pagalba) ir sparnuose šitas dalukas labai patiko.. vos pastebima, o kai pastebėjau tai maloniai sužavėjo:)
man gražiai, grakščiai atrodo moters figūra ir ta raumeninga ranka įdomi .. ypač gražūs sparnai; ir taip toliau..wink.gif
ar visa tai sugalvojote pati, ar kur nors nusižiūrėjote-? nes jeigu pati, mano manymu, tai yra kūrybinga.. mmm...

QUOTE(daylily @ 2011 09 08, 20:04)

man labiausiai patiko taippat vidurinis 4u.gif
ačiū kad parodėte mums..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 09 rugsėjo 2011 - 16:27
QUOTE(aukso^gysla @ 2011 09 09, 16:23)
ar visa tai sugalvojote pati, ar kur nors nusižiūrėjote-? nes jeigu pati, mano manymu, tai yra kūrybinga.. mmm...

Aciukas, aukso gysla 4u.gif
net negaliu pasakyti blush2.gif
tiesiog esu internete ''ganiusi'' akis i tapytus moteru paveikslus... tai gal koks momentas ir is anu laiku isniro, atgijo... tiesiog mintyse toki vaizda susikuririau, bet... bet tikrai bijau teigti, kad ko nors panasaus nera intike blush2.gif
bet, totaliai tokio tikrai ne... gal tik koks momentas... ir sparno bei gyvates ornamentai tikrai mano cool.gif tik... dabar ziuriu... kazkaip tie svelnus sparno ornamentai nelabai derinasi prie grubiu sparno nagu ... bet as norejau pavaizduoti, kad ir baisus padaras, gali buti svelnus rolleyes.gif

Beje, Daylily, man labai patiko moters paveikslas - atrodo, tokia 'lengva ranka' tapytas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 09 rugsėjo 2011 - 19:40
Labas smile.gif reikia pagalbos, komentaru, kritikos... Pirma karta pabandziau piesti kalnus, tik va atrodo tai doh.gif Jau akys nebemato kas jame ne taip..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 09 15, 20:55)
Labas  smile.gif  reikia pagalbos, komentaru, kritikos... Pirma karta pabandziau piesti kalnus, tik va atrodo tai  doh.gif  Jau akys nebemato kas jame ne taip..

Dekoratyvus darbas Liuto Bonifacijaus da trūksta pirmam plane.
O jei norėjai realistiškumo -tai viskas netaip- nėra taip vadinamos,oro perspektyvos-daikto spalva didėjant astumui šviesėja ir šaltėja, pagal spalva ir tonalinį kontrastą kalnai už keturių metrų nuo stebėtojo.
Realybė perteikiama ne per spalvą o per santykį- perteik spalvinį santykį tarp pirmo plano ir kalno ir gausis erdvė nors ir koja darbą paišytum.
Atsakyti
Dekui labai smile.gif bandysiu taisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 09 15, 21:44)
Dekui labai  smile.gif  bandysiu taisyti  blush2.gif

O kaip jus taisysit, viska pertapysit?

Man pasirode labai kruopstus, giedras darbelis. Saunuole.
Koks cia formatas?
Atsakyti
Tvarkau po truputi.. Sviesinu ir pan... Formato tikslaus nzn, kazkas panasaus i 40x50cm.
Atsakyti
man labai gražūs Jūsų darbai čia sukelti!!! Šaunuoliai Jūs
taip dažnai geriuosi kitų darbais, man taip gražu išvis kad žmonės kuria, bando ir manau praleidžia nuostabų laiką, nes iš nupieštų darbų tai puikiai atsispindi.
Pabandžiau ir aš.. smile.gif
gal ne itin spindi užslėpta mintis, bet mano toks tas stilius. 4u.gif
http://public.fotki....i/p1060503.html
Atsakyti
QUOTE(macalena @ 2011 09 25, 16:00)

gal ne itin spindi užslėpta mintis, bet mano toks tas stilius.  4u.gif

kai pasakėt mintis, iškart įtariau, kad pamatysiu kažką įdomaus. thumbup.gif man patiko, jau vien todėl, kad pajungėt į darbą fantaziją ir pasistengėt tuo darbu kažką pasakyti, t.y. perteikti mintį, žinutę, nes kaip tik tuomet ir prasideda menas.. mirksiukas.gif thumb_yello.gif 4u.gif
Atsakyti