Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

dekor,

Laaabai aciu uz issamias zinias ir skirta laika. Gelbeji mus sioje temoje 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Nors uz lango vesu ir vedziojant suni jau sala rankos...sirdis nori sokti...
su puantais : )))))))

user posted image
Atsakyti
user posted image

i 
Nuotraukų dydis turi atitikti forumo taisykles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 08 spalio 2013 - 12:09
user posted image

i 
Nuotraukų dydis turi atitikti forumo taisykles, kitą kartą bus trinamos be perspėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 08 spalio 2013 - 12:10
tradiciskai vel rodausi smile.gif

http://img843.images...3/8809/13n0.jpg
Atsakyti
Mirabella, butu visai grazu, bet anatomija merginos krenta i akis, labai jau petukai nelygūs, iš šono stovint juk tolimesnis mažiau matosi. Turbut kritikai ir daugiau rastu klaidu, as sakau grynai is ziurovo pozicijos. Nenoriu metyt akmenu, kai pati nesu profesionale, bet man truksta tavo darbuose tapybiskumo ir turbut tos pacios anatomijos, apie kuria cia ne karta esam kalbeje smile.gif blush2.gif bet matau, kad daug kam tavo darbai patinka, tai nesustok, eik i priekį ir tobulėk!
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2013 10 24, 00:29)
Mirabella, butu visai grazu, bet anatomija merginos krenta i akis, labai jau petukai nelygūs, iš šono stovint juk tolimesnis mažiau matosi. Turbut kritikai ir daugiau rastu klaidu, as sakau grynai is ziurovo pozicijos. Nenoriu metyt akmenu, kai pati nesu profesionale, bet man truksta tavo darbuose tapybiskumo ir turbut tos pacios anatomijos, apie kuria cia ne karta esam kalbeje smile.gif  blush2.gif bet matau, kad daug kam tavo darbai patinka, tai nesustok, eik i priekį ir tobulėk!

Na ne, jei truksta anatomijos, tai tikrai ne petuku : ))) Todel, kad ji nestovi nei sonu nei priekiu, o vos vos pasisukus ir siek tiek guztelejus bei pasukus viena peti i prieki. Kaip matote ranka uzmesta i prieki ir kilstelta. Jei peciai butu vienodama lygyje, isvis butu visa kreiva smile.gif
O del pastabos apie tapybiskuma sutinku. Mano toks tapymo budas siai dienai. Keli ploni aliejaus sluoksniai. Tapyba slapiu ant slapio. Kolkas perlipti per save negaliu ir tapyti laisva ranka, tirstesniais potepiais. Norisi glotninti lyginti doh.gif
O vietos tobulejimui tikrai yra apsciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 10 24, 13:35)
Na ne, jei truksta anatomijos, tai tikrai ne petuku : ))) Todel, kad ji nestovi nei sonu nei priekiu, o vos vos pasisukus  ir siek tiek guztelejus bei pasukus viena peti i prieki. Kaip matote ranka uzmesta i prieki ir kilstelta. Jei peciai butu vienodama lygyje, isvis butu visa kreiva smile.gif

Visi kūnai Tavo darbuose deja bet siaubingai sulaužyti, nuo to kenčia pats darbas ,prarandama plastika ,lengvumas, judesio grakštumas. Anatomijos ,kiek pamenu, nesiruoši mokytis, bet gal pabandytum bent iš nuotraukų dirbti. Daugiau mažiau kruopštesnis kopijavimas pagerintų padėtį.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2013 10 25, 12:06)
Visi kūnai Tavo darbuose deja bet siaubingai sulaužyti, nuo to kenčia pats darbas ,prarandama plastika ,lengvumas, judesio grakštumas. Anatomijos ,kiek pamenu, nesiruoši mokytis, bet gal pabandytum bent iš nuotraukų dirbti. Daugiau mažiau kruopštesnis kopijavimas pagerintų padėtį.

Prajuokinot ir ryskiai perspaudet smile.gif As nesiekiu tobulo realizmo. Visos gyvunu ir zmoniu kuno proporcijos normalios ir ties tuo dirbu tikrai krupsciai. Man tai ir svarbiausia, kad visos kuno dalys butu savo vietoj. Visa kita yra niuansai ir jusu tikslas ar supratimas nera mano tikslas ar supratimas.. Svarbu kas norima pasakyti, paveikslo nuotaika smile.gif Kai kuriuose darbuose moterys labai mazos, kunu dalys nesiekia net centimetro, pirsciukai, kauliukai milimetriniai. Noreciau paziureti kaip jums pavyktu istapyti tokius veidus ir kunus. Idomu kiek tai pareikalautu is jusu laiko ir pastangu? Viskas yra imanoma, tik ar visada reikalinga? Manau mano pastangos yra gerbtinos, net jei juose yra klaidu ir netikslumu.
Svarbiausia, kad zmonems tikrai patinka ir nelieku nesuprasta. To ir siekiu. Linkejimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 26 spalio 2013 - 14:23
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 10 26, 14:20)
Prajuokinot ir ryskiai perspaudet smile.gif As nesiekiu tobulo realizmo. Visos gyvunu ir zmoniu kuno proporcijos normalios ir ties tuo dirbu tikrai krupsciai. Man tai ir svarbiausia, kad visos kuno dalys butu savo vietoj.  Visa kita yra niuansai ir jusu tikslas ar supratimas nera mano tikslas ar supratimas.. Svarbu kas norima pasakyti, paveikslo nuotaika smile.gif Kai kuriuose darbuose moterys labai mazos, kunu dalys nesiekia net centimetro, pirsciukai, kauliukai milimetriniai. Noreciau paziureti kaip jums pavyktu istapyti tokius veidus ir kunus. Idomu kiek tai pareikalautu is jusu laiko ir pastangu? Viskas yra imanoma, tik ar visada reikalinga?  Manau mano pastangos yra gerbtinos, net jei juose yra klaidu ir netikslumu.
Svarbiausia, kad zmonems tikrai patinka ir nelieku nesuprasta. To ir siekiu. Ta proga einu nutapyti dar viena "sulauzyta" moteri ir veliau ja parduosiu, trugdydama reikstis tikrai "talentingiems" ilgus metus besimokiusiems menininkams  lotuliukas.gif  Linkejimai  4u.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti