Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Ruanda @ 2013 08 19, 07:59)
Sveikutes  4u.gif

Gal patartumet, kurios paletes (plastikines ar medines) geriau tinka darbui su akriliniais dazais?
Ir ar verta Thomas Phillipps pirkti molberta, nera jis labai prastas? http://www.thomasphi...s-molbertas/578

Labas, siaip tai labai mazas tas molbertas tik 50 cm aukscio, o ar prastas, nezinau. Kas liecia del paletes, tai nematau skirtumo, as asmeniskai rinkciausi medini. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2013 08 19, 08:59)
Sveikutes  4u.gif

Gal patartumet, kurios paletes (plastikines ar medines) geriau tinka darbui su akriliniais dazais?
Ir ar verta Thomas Phillipps pirkti molberta, nera jis labai prastas? http://www.thomasphi...s-molbertas/578

Nera skirtumo del paletes medziagos. Su akrilu dirbant netgi geriau butu, kad butu palete su idubomis, kadangi daziukai is krastu greitai dziuna, tai ant paprastos paletes maisant, issinaudos daugiau dazu.

Geriausia visuomet pirkti iskart gera daikta ypac jeigu ketinat ir ateity tapyti, nors pradeti nuo mazu dalyku irgi nera blogai, tik reikia suvokti, kad ant tokio molberto didelio formato darbo neuzdesit ir, kad butinas stalas, kas nevisada patogu. Ar nenoresit tapyti kada lauke? Ar eksponuoti savo darbelius kokioj mugej, gal verta pirkti stovima-nesiojama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 20 rugpjūčio 2013 - 08:40
Sveikos Auksarankes! Piesti nelabai moku, bet turiu daug noro perdazyti dukros medine kedute. Manau tokia technika sugebeciau nupieti geliu, tik nezinau kokiais dazais cia piesiama, gal galetumete padeti?
http://www.youtube.c...Q...B6&index=83

Is anksto visoms dekoju uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringaindr @ 2013 08 20, 13:58)
Sveikos Auksarankes! Piesti nelabai moku,  bet turiu daug noro perdazyti dukros medine kedute. Manau tokia technika sugebeciau nupieti geliu, tik nezinau kokiais dazais cia piesiama, gal galetumete padeti?
http://www.youtube.c...Q...B6&index=83

Is anksto visoms dekoju uz pagalba 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Greiciausiai bus akrilas
Atsakyti
noriu ir as ideti savo darbeli, kadangi tapiau be jokios pagalbos, tai dabar laukiu kritikos ir pasisakymu kas ne taip smile.gif . user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 09 03, 17:46)
noriu ir as ideti savo darbeli, kadangi tapiau be jokios pagalbos, tai dabar laukiu kritikos ir pasisakymu kas ne taip smile.gif . user posted image

Galiu pabandyti parasyti 4u.gif
Kodel pasirinkta tokia tematika? Geles gali buti ne vien tik geles. O dabar ziurovas ziuri ir galvoju, geles, nu ir kas... Man tokiuose darbuose truksta intrigos, cinkelio, to, kas darba darytu isskirtini, idomesni. Kuo jis gali skirtis nuo kitu darbu. Nu darbas labai grazus, bet to neuztenka smile.gif Spalva geltona, spalva zalia, spalva balta...Tiek vaizdo. Jos man nieko nesako, nekalba apie tave, tavo mintis, asmenybe. Tai kaip klonas milijonu pieniu, aguonu. Dauguma taip tapo. Kaip ir tie peredvyzniku berzeliai, jie yra klonuojami mugese. Arba saulelydziai, juros. Ju milijardai. Kad tikrai gerai pavaizduoti tokio tipo darba, tiesiog geles. reikia ji pavaizduoti tikrai gerai. Super gerai, istapyti kiekviena plaukeli. Arba parinkti uzmusanti spalvu derini, potepius, faktura, kaip tarkim Van Gogo "Saulegrazos", ir reikia ji pamatyti originala, kad tai suprasti, muziejuje. Arba buvo toks Lt piesejas Svegzda. Jis vaizdavo tiesiog augalus. Bet jie kvepavo. Bet tai ne mums kiekvienam. Taip sugebes ne visi. Turi tureti igimta dovana. Darbas turi kvepuoti. Nezinau ar aiskiai issireiskiau. Bet cia adresuota visiems aguonu, juru bei saulelydziu juros fone tapytojams, tas pats ir skurdziai apsirengusiu moteru vaizduotojams. Nu iterpkite is savo darbelius ar tapyba kazka dar smile.gif Kas suteiktu ziurovui nors viena papildoma minti smile.gif As pati kada pameginsiu nutapyti banaliasias aguonas. Paziureti per aguonu prizme. Bandysiu, ka ten dar galima padaryti, kad jos butu ne tik aguonos. Supratau, kad jos madingos smile.gif Tiesiog svetaininis saloninis kiekvienu namu privalomumas smile.gif))))
Mano vienas labai artimas zmogus tapo. Jis yra savamokslis tapytojas. Manau, kad jis yra labai gabus. Jis irgi tapo tiesiog aguonas, alyvas. Tapo retai, tai kaip kazkokie proverziai. Bet jis turi kazka Vangogisko. Ko neismokstama. Pabandysiu kada, jei jis daugiau patapys, ikelti jo darbu cia.
Atsakyti
Aciu menuli, viska uzfiksavau makaulej smile.gif .As galima sakyt nesimokiau tapybos ir gal todel dar nepasitikiu savim. Man truksta to savitumo, nes nutapyt pasirinkau paprasta darbeli,kaip sakai "mugini" paziureti ar kas iseis.
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 09 03, 20:43)
Aciu menuli, viska uzfiksavau makaulej smile.gif .As galima sakyt nesimokiau tapybos ir gal todel dar nepasitikiu savim. Man truksta to savitumo, nes nutapyt pasirinkau paprasta darbeli,kaip sakai "mugini" paziureti ar kas iseis.

smile.gif 4u.gif kad as daugiau ne apie tapyba turejau omenyje, o apie vaizdavima ir jo kultura. tas pats ir piesime, ir tapyboj. viskas susiveda. taip pat tie patys bruozai ir sokyje, ir muzikoje. pateikimas, kompozicija ir kuo tai skiriasi nuo kitu. visas menas reikalauja individualumo, jautrumo, isskirtinumo, kompozicijos - objektu, garsu, judesiu. siuo atveju drobeje, tai objektu ir ju vaizdavimo budo. 4u.gif
Atsakyti
Rodausi nauja darbeli:)

user posted image
Atsakyti
mėnuli esu Jūsų darbų gerbėja wub.gif jie tokie gilūs ir ne tušti wub.gif vis prisimenu jūsų tapybos darbą su arbatos ar kavos puoduku,liktais paukštukas ten buvo nutapytas,dažnai jį pažiūrėdavau ir vis kirbėdavi jį įsigyti ,ir nikas buvo jūsų lyg kitoks doh.gif
Turit labai lakią fantaziją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 07 rugsėjo 2013 - 20:33

[/quote]
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 08 20, 10:38)
Nera skirtumo del paletes medziagos. Su akrilu dirbant netgi geriau butu, kad butu palete su idubomis, kadangi daziukai is krastu greitai dziuna, tai ant paprastos paletes maisant, issinaudos daugiau dazu.

Buna dailes parduotuveje pirkti spec priemones akriliniams dazams skiesti,kad jie greit nedziutu. Naudoju ja,ir labai dziaugiuosi,nes dazai tikrai taip greit nedziuna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 07 rugsėjo 2013 - 20:38
Mirabella, nelabai galiu komentuot, nes man jūsų temos labai nepatinka rolleyes.gif Tik neįsižeiskit, či anieko asmeniškai. Bet jaučiu didelę antipatiją visoms saldybėms, tai negaliu nieko pasakyt.

Labai pritarsiu mėnulio mintims. Prisimenu vieno dėstytojo paskaitą, tie žodžiai man giliai įstrigę. Esmė, kad išmokti piešti gali bet kas. Bet mokantis piešti nuo menininko skiriasi tuo, kad menu yra kažkas pasakoma. Taigi pirmiausia, aš sau keliu užduotį, ką noriu savo piešiniais pasakyti, kokią žinią perduoti, kurią savo pusę parodyti. Visa kita, piešiniai iš nuotraukų, tik eskizai praktikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 07 rugsėjo 2013 - 20:41