QUOTE(Jurguras @ 2013 09 03, 17:46)
noriu ir as ideti savo darbeli, kadangi tapiau be jokios pagalbos, tai dabar laukiu kritikos ir pasisakymu kas ne taip
.
Galiu pabandyti parasyti
Kodel pasirinkta tokia tematika? Geles gali buti ne vien tik geles. O dabar ziurovas ziuri ir galvoju, geles, nu ir kas... Man tokiuose darbuose truksta intrigos, cinkelio, to, kas darba darytu isskirtini, idomesni. Kuo jis gali skirtis nuo kitu darbu. Nu darbas labai grazus, bet to neuztenka
Spalva geltona, spalva zalia, spalva balta...Tiek vaizdo. Jos man nieko nesako, nekalba apie tave, tavo mintis, asmenybe. Tai kaip klonas milijonu pieniu, aguonu. Dauguma taip tapo. Kaip ir tie peredvyzniku berzeliai, jie yra klonuojami mugese. Arba saulelydziai, juros. Ju milijardai. Kad tikrai gerai pavaizduoti tokio tipo darba, tiesiog geles. reikia ji pavaizduoti tikrai gerai. Super gerai, istapyti kiekviena plaukeli. Arba parinkti uzmusanti spalvu derini, potepius, faktura, kaip tarkim Van Gogo "Saulegrazos", ir reikia ji pamatyti originala, kad tai suprasti, muziejuje. Arba buvo toks Lt piesejas Svegzda. Jis vaizdavo tiesiog augalus. Bet jie kvepavo. Bet tai ne mums kiekvienam. Taip sugebes ne visi. Turi tureti igimta dovana. Darbas turi kvepuoti. Nezinau ar aiskiai issireiskiau. Bet cia adresuota visiems aguonu, juru bei saulelydziu juros fone tapytojams, tas pats ir skurdziai apsirengusiu moteru vaizduotojams. Nu iterpkite is savo darbelius ar tapyba kazka dar
Kas suteiktu ziurovui nors viena papildoma minti
As pati kada pameginsiu nutapyti banaliasias aguonas. Paziureti per aguonu prizme. Bandysiu, ka ten dar galima padaryti, kad jos butu ne tik aguonos. Supratau, kad jos madingos
Tiesiog svetaininis saloninis kiekvienu namu privalomumas
))))
Mano vienas labai artimas zmogus tapo. Jis yra savamokslis tapytojas. Manau, kad jis yra labai gabus. Jis irgi tapo tiesiog aguonas, alyvas. Tapo retai, tai kaip kazkokie proverziai. Bet jis turi kazka Vangogisko. Ko neismokstama. Pabandysiu kada, jei jis daugiau patapys, ikelti jo darbu cia.