Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Coldhearted @ 2013 05 06, 17:12)
mėnulis, labai gražu. Čia jau į iliustracijas neša  bigsmile.gif  O ką naudojat, akvarelę, spalvotą tušą?

Aciu. Cia tusas. Bet naudoju viska.
Atsakyti
Nemalonu,kai kopijuoja tavo darbus,kad ir kokie jie būtu,meniški ar nelabai,profesionalūs ar megėjiški,preiš 10 metų tapyti ar dabar...
o čia mano ,nutapiau savo lėlytę po kelių metų pertraukos smile.gif
paveikslėlio dydis 20x20

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 05 birželio 2013 - 07:22

i 
Žinutės, neatitinkančios temos esmės, buvo ištrintos.
Santykius, kas ką myli, kas ką piešia, aiškinkitės per AŽ
Atsakyti
Vakar pabaigiau, tapyba ant drobės, aliejiniais dažais:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Wow wub.gif wub.gif Baisiai gražu wub.gif
Atsakyti
sveikos. pirmą kartą tapiau su aliejiniais dažais ant lapo, na gavos kaip gavos ir norėčiau savo 'meno kūrinį' padovanoti žmogui. bet kiek matau aliejiniai dažai baisiai ilgai džiūsta... ką reikėtų daryti, kad jie greičiau išdžiūtų? ar lakuoti, ar ką? ;D
na, neturiu patirties tai gal ir keistai klausimas jums skamba, nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2013 07 07, 13:00)
sveikos. pirmą kartą tapiau su aliejiniais dažais ant lapo, na gavos kaip gavos ir norėčiau savo 'meno kūrinį' padovanoti žmogui. bet kiek matau aliejiniai dažai baisiai ilgai džiūsta... ką reikėtų daryti, kad jie greičiau išdžiūtų? ar lakuoti, ar ką? ;D
na, neturiu patirties tai gal ir keistai klausimas jums skamba, nežinau smile.gif

ant lapu su aliejiniais netapoma, tapoma ant gruntuoto kartono arba gruntuotos drobes...dziuvimas pagreiteja silumoje, sauleje. dar skiesta ziurint su kuo, neisdziuvusiu dazu lakuoti negalima.

Zvaigzdeta, aciu uz komplimentus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 07 liepos 2013 - 14:34
QUOTE(mėnulis @ 2013 07 06, 19:46)
user posted image

user posted image

šitas tai geras,o jus su kokiais dažais dažot?aš kažkada kai buvau maža mėgau piešti
Atsakyti
QUOTE(malvinka33 @ 2013 07 08, 09:40)
šitas tai geras,o jus su kokiais dažais dažot?aš kažkada kai buvau maža mėgau piešti

aliejiniais dazais ant drobes tapau. paskui dar nulakavau, jis blizga. reikejo fotografuoti pries lakuojant. Cia "Sauganti Deivė su žydrosiomis paukštėmis". Truputį simboliška, kad namuose būtų gerai, ramiau tam, kas jį ant sienos norės pristaikyti. smile.gif Svajones pasaugotų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 08 liepos 2013 - 09:10
mėnulis, man labai patinka Jūsų tapyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 07 06, 19:46)
user posted image

Laba diena

aš vis tyliai pasižiūriu į jūsų darbus ir tikrai įdomūs visi, šis irgi. Tik dabar neįsižeiskite, bet jame kažkaip nėra pagrindinio akcento, kas iškart pritraukia pirmą įspūdį , o tuo akcentu kažkaip netyčia tapus yra mergaitės koja g.gif - Ji ar per daug iššviesinta , dar atrodo, kaip nupjauta per kelio sąnarį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 09 liepos 2013 - 19:05
Sveikos merginos,
Jūsų darbai labai gražūs. smile.gif
bet turiu klausimeli gal zinote, kas piešia šaržus klaipedos rajone? Man reiktu kad uzimtu svecius laukimo metu ir papieštu norintiems ju saržus. smile.gif
Atsakyti