Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(_Ryto_rasa_ @ 2013 04 04, 23:32)
Sveikos smile.gif Ir aš nusprendžiau prisijungti su savo darbukais..  Laukiu nuomonių smile.gif
user posted image

user posted image

Labai patiko wub.gif O jūs čia iš nuotraukų tapot?
Atsakyti
aciu looo. dailioske baigiau, bet ne grafika ir ne tapyba. bet mane paruose tai ciurlionke. ten mokausi tapyba. tai esu visko po truputi. labiausiai zavi piesimas. bet padarau ji kartu su tapyba. sie siuzetai netaikyti vaikam. jei reiktu piesti jiems - pritaikyciau. piesiniai daryti savo malonumui, parodai, ar interjerui. malonu, kad patinka, jei leisite vis noresiu cia kartais ikelti. niekur nesirodziau, ir man vistik idomu patinka, nepatinka zmonem. labiau ir noreciau, kad zmones kabintusi juos. dar vis labai noriu vel pradeti aliejiniais dazais. pries du metus vel emiausi teptuko, kaimynu namus tapiau, bet kazko pritruko, tai tik viena darbeli padariau. dabar noriu ji uzgruntuoti, ir kazka vel ant virsaus nutapyti. norisi atrasti save. nuo pat vaikystes beveik zinojau, kuo noriu buti, tai norisi ta zinojima uzbaigti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 09 balandžio 2013 - 07:51
menuli,
haa biggrin.gif , na va , patakiau, iskart matosi kad zmogus ne seip pro sali prie menu ejo...
visgi diplomuotas menininkas smile.gif
tai tamsta ir apie koloristika ismanote, ir apie kompozicija, ir apie tai kokias priemones derinti smile.gif

kelkite, tikrai grazu!
Atsakyti
Tikrai menuli tavo darbai ir papuosalai labai grazus. smile.gif norisi pamatyti kuo daugiau piesiniu-paveikslu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 09 balandžio 2013 - 12:10
QUOTE(looo @ 2013 04 09, 09:59)
menuli,
haa  biggrin.gif  , na va , patakiau, iskart matosi kad zmogus ne seip pro sali prie menu ejo...
visgi diplomuotas menininkas smile.gif
tai tamsta ir apie koloristika ismanote, ir apie kompozicija, ir apie tai kokias priemones derinti smile.gif

kelkite, tikrai grazu!

Nors diplomuotas, bet viska darau intuityviai. Diplomas sis labiau skoni lavina, negu dar ka... Apie koloristika - tiesiog pagal skoni. Kompozicija - geris slypi pusiausvyros subtilybese. Kaip jau sakiau, mano atveju akademija dave galbut maziau, negu meno mokykla. Bet ten nesimokiau nei tapybos, nei grafikos. O norejau grafika doh.gif Ten paemiau maziau negu galejau blush2.gif Aciu uz komplimentus blush2.gif mano menams bei auskarams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 09 balandžio 2013 - 20:48
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 09, 08:46)
niekur nesirodziau, ir man vistik idomu patinka, nepatinka zmonem.

Kas jiems patinka ar nepatinka,jums neturetu rupeti happy.gif Kurkite taip,kad patiktu jums-tikrai atsiras tokiu,kurie tai ivertins. Butu DaVincis sukes galva apie tai,ar jo kuryba kazkam patinka, ar ne,kazin ar bent vienas jo kurinys butu sulaukes siu dienu.
....na ir sugretinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2013 04 09, 22:37)
Kas jiems patinka ar nepatinka,jums neturetu rupeti  happy.gif Kurkite taip,kad patiktu jums-tikrai atsiras tokiu,kurie tai ivertins. Butu DaVincis sukes galva apie tai,ar jo kuryba kazkam patinka, ar ne,kazin ar bent vienas jo kurinys butu sulaukes siu dienu.
....na ir sugretinau doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Visiskai sutinku. bet nesu Da Vincis. Man labai svarbi ir praktine reikalo esme. Zinau, kad kai darai kas tau patinka, visada atsiras tie, kurie tai pastebes.
Atsakyti
Labas ir as nutariau pasirodyti savo darba
user posted image
laukiu komentaru
Atsakyti
user posted image

user posted image

Daugiau piešinių ar tapybos čia:
Atsakyti
Laukiu komentaru ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freezer2: 01 gegužės 2013 - 16:13
user posted image
Keistas gyvenimas III

user posted image
Keistas gyvenimas II

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 01 gegužės 2013 - 23:07
mėnulis, labai gražu. Čia jau į iliustracijas neša bigsmile.gif O ką naudojat, akvarelę, spalvotą tušą?
Atsakyti