Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(_Ryto_rasa_ @ 2013 04 04, 21:32)
Sveikos smile.gif Ir aš nusprendžiau prisijungti su savo darbukais..  Laukiu nuomonių smile.gif
user posted image

user posted image

Na pagal mane 1 piesinukas turi daug trukumu (bent man taip atrodo) ausys, nosis , lupos kreivos truksta patirties ir kiek suprantu pasirinkta prasta nuotrauka.
antras piesinukas kur kas labiau patiko tik ausis vaiko negerai
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 04, 18:56)

Taip pat noriu paklausti, kokie jusu nuomone yra mano piesiniai. Noriu isgirsti nuomone is salies. Daugelis zmoniu juos pamate kazkaip nustemba. Kai kam labai patinka. Gal per juos reiskiasi mano beprotybe smile.gif Kiek jos manyje yra smile.gif

Man labai grazu, galetu buti knygu iliustracijos smile.gif
Patinka toks stilius, kuomet derinamos ivarios piesimo priemones.
Panasiai kuria viena man labai patinkanti menininke:
http://www.alisaburk.....my sketchbook
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2013 04 05, 10:57)
Man labai grazu, galetu buti knygu iliustracijos smile.gif
Patinka toks stilius, kuomet derinamos ivarios piesimo priemones.
Panasiai kuria viena man labai patinkanti menininke:
http://www.alisaburk.....my sketchbook

Visada norejau iliustruoti knygas. Tikiu, kad kada nors taip ir bus:) Aciu uz nuoroda
cia mano dar:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 05 balandžio 2013 - 11:22
Menuli, labai idomu thumbup.gif ,originalu. Dar man primena Alinos Orlovos darbus,kurie irgi mane zavi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 05 balandžio 2013 - 13:11
QUOTE(Jurguras @ 2013 04 05, 14:09)
Menuli, labai idomu thumbup.gif ,originalu. Dar man primena Alinos Orlovos darbus,kurie irgi mane zavi  smile.gif

Labai dekoju uz zodzius, jos darbus kazkada viena karta maciau jos fotki profilyje. Ir man be galo patiko. Idomu, ar eksponuoja ji juos kur nors? Man ji pati megstamiausia daininke, su Vytautu Kernagiu smile.gif

Paraso jau negaliu su savo tapyba bei papuosalais eksponuoti, moderatorei atrode, kad mano parasas grynai komercinis.Del papuosalu bei darbu kuriuos kuriu smile.gif Tad dedu juos dabar tiesiai jums paziureti:

user posted image
Moliugu rinkeja

user posted image

Gaidys ir palanutes

user posted image
Aukso medis

Atsakyti
Mėnuli, labai patinka toks stilius ir priemonių miksas thumbup.gif

Ryto rasa, kodėl prieš piešiant iš nuotraukų, nepasimokinus anatomijos g.gif Aš suprantu, kad norisi greito rezultato, bet taip nebūna. Čia kaip smuiku groti, pagrindų reikia, papraščiausių pagrindų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 06 balandžio 2013 - 11:51
QUOTE(Forget @ 2013 04 06, 12:49)
Mėnuli, labai patinka toks stilius ir priemonių miksas  thumbup.gif

Ryto rasa, kodėl prieš piešiant iš nuotraukų, nepasimokinus anatomijos g.gif Aš suprantu, kad norisi greito rezultato, bet taip nebūna. Čia kaip smuiku groti, pagrindų reikia, papraščiausių pagrindų.

Man asmeniskai ten ta anatomija nelabai krenta i akis. Mano skoniui per saldu 4u.gif Yra graziu vietu. Figura, zmogaus pats sunkiausias dalykas piesiant. Zmogaus daznai nemoka nupiesti net prityre menininkai, profesoriai. Zinau atveji, kai vieno garsaus Lt dailinko piestas Madonos veidukas saugomas, kad pasijuokti is jo, sveciams atejus. Geriausias mokytojas prityres piesejas arba anatomijos knygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 06 balandžio 2013 - 12:11
[quote=mėnulis,2013 04 06, 11:35]  smile.gif Tad dedu juos dabar tiesiai jums paziureti:

Aha, grazu. Tokius darbus su akvarele, tusu reiktu kabinti po stiklu ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 07 balandžio 2013 - 20:32
QUOTE(Forget @ 2013 04 06, 10:49)
Mėnuli, labai patinka toks stilius ir priemonių miksas  thumbup.gif

Nera jau ten taip baisu su ta anatomija, tiesiog truksta patirties, daugiau dirbt su piestuku ir viskas bus OK. Tik nesiulyciau labai uzsiciklinti ant veidu, kartais reikia ivairesniu formu. Zmogus sudetingas dalykas ir atima daug laiko.
Atsakyti
Jurgurai, turbut taip. Geriausiai po stiklu, su specialiu paspartu. Pati galvoju kaip juos pigiai ireminti.
Atsakyti
user posted image
Keistas gyvenimas

user posted image

Fataliska

cia mano flickr.
http://www.flickr.co...omuspapuosalas/
Atsakyti
manulis, labai labai wub.gif wub.gif
ypac zavi spalvos, spalvos ir kompozicijos proporcijos zavi sakyciau net 80% negu siuzetas.

del knygu iliustravimo, ikisiu trigrasi. -tai nebent galetu buti fantastiniu knygu, arba knygu suagusiems. as asmeniskai nemegstu kai tokiu stiliumi iliustruojamos knygos vaikams, nes ziuri ziuri, isiziuri, ir nesupranti kaip vaikui greitai ir konstruktyviiai paaiskinti kas ten nupaisyta. ty per daug detaliu, daugiaprasmiskumo, fantazijos.
chia 100% stiliukas suagusiems.
o as asmeniskai tikrai kabinciau tokia grafika ant sienos! prie kokio "romantinio" interjero labai jau tiktu! labai rekomenduoju praeti verslauti, pasisekimo manau turesite.
menuli, beje , ar kartais ne "dailioskes" vaikas busite?
Papildyta:
Ryto_rasa,
na cia sakyciau tas stliukas kur "siltuose kurortuose" piesia, fotografinis kopijavimas.
priemone-angliukas, kreidele. yra toks stiliukas, kur portretas pradedamas piesti nuo detaliu "pvz akiu". hmz, man asmeniskai butu didele rizika nugrybauti su proporcijom, kompozicija.
man netiek kliuna detales, kai kiti rase nosis, ausys (nes nosis kreivoka is principo gali buti), bet kliuna sviesa.
paimkite savo piesini, viena akimi uzsimerkite, kita prisimerkite. ir pamatysite kad veidas yra "seselio plemais". kartais tie plemai visai ne vietose kur turi buti, taip "komufliaziskai" sakyciau. bet yra ir graziu vietu pvz, refleksas is desnes, bet kam jis nueina beveik per visa veida , smakra ir t.t. nezinia.

seip bendrai paemus, labai kabynetis nesinoretu, tuo kai paisyta tuo stiliumi, visai ok neprofui, palangoje buna ir blogesniu dailininku.

o del zmoniu veidu, ir nemokacios piesti profesuros, jeigu tu save jau skaitai portretistu, manau privalai ismokti piesti zmogu..arba bent jau besimokindamas, atrasti savo arkliuka, stiliuka. gal nebutinai ispaisyneti kiekviena raukslele, bet piesti kazkaip savitai, bet butinai taisklingai. neveltui kiekvienoje aukstojoje mokykloje buna daug daug valandu akademinio piesinio. (butent dazniausiai akto piesinio ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 09 balandžio 2013 - 06:57