Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(kristina323 @ 2013 03 06, 17:56)
Ta proga sugalvojau stoti i menus siemet, tikiuosi, kad istosiu  doh.gif

nu ką gi, laikysiu kumščius, nuoširdžiai smile.gif nupiešta nevisai pagal akademinius reikalavimus, bet akį tai tikrai turit. jei dar turėsit tiek įžvalgos, tai gali būt, kad išeis iš jūsų nebloga menininkė wink.gif
beto daug kas norėtų, bet ne visi išdrįsta pasirinkti tuos menus, tai už drąsą irgi medalis biggrin.gif mirksiukas.gif
piešta iš nuotraukų, o iš natūros paišot?
Atsakyti
QUOTE(Svajute @ 2012 02 24, 09:50)
ir aš pasirodau, kaip bandau mokintis piešti žmogaus veidą. Pasirinkau senuko nuotrauką, tai sunkoka man su juo buvo, daug kur nugrybavau, manau  ax.gif

user posted image

sorry kad rasau komentara tokiam senam postui, bet negalejau neparasyt.
jeigu norite ismokti RIMTAI piesti zmoniu veidus, pradekite piesti ne nuo "gyvu" zmoniu veidu,ar ypac paveiklsu ar foto, o nuo kaukoles. pabandykite kur nors isigyt gipsine, ir ja pradzioje ismokti iskaidyti-nupaisyti plokstumom, labai primityviai. (smakras, nosis, zandai, akiu linija).

arba jei ne kaukole, paimkite elementau "patisona" ar moliuga, ir taipat ispiesti ji plokstumomis. pajusite tada perspektyvas, 1ma ir antrus planus, ir t.t.

kolkas vaizdas labai neteisingas (nors tiems kas nemoka piesti, atrodo tvarka, ir kliuna tik gallvos virsus/plaukai).tai va: perspektyva ne vietoje, tokio veido gyvai negali buti. matosi kad uzsizaista su smulkmenom (akiu linijos, rauksleles, plaukiukai ir t.t.), shtrichu, seseliu, o bendro konstruktyvo kuris ir "padaro" gera portreta kolkas nerasta.
pagirtina kad vietomis yra teisingo stricho uzuomazgos (bet tik vietomis, kaikur "uzmuilinta")
na ir be abejo ra pradzia, tikrai nebloga pradzia, truksta tik ziniu, ir praktikos.
sekmes jums!

sis pvz nera geras (yra klaidu), bet turejau omeny kazka panasaus. tesiog ant greituju google tinkamesnio neradau. iskart pamatysite kur pirmas planas, o kas iseina i tolimesnius planus. ty ko piesti isvis nelabai reikia, tik bendra stricha uzmesti. i sia vie patenka ir jusu "herojaus" plaukai.
user posted image
user posted image

tobulejant prades kazkas gautis i sia puse:
user posted image

sekmes jums! nepasiduokite!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 17 kovo 2013 - 18:08
QUOTE(looo @ 2013 03 17, 17:49)
sorry kad rasau komentara tokiam senam postui, bet negalejau neparasyt.

Ačiū už komentarus, jie tikrai naudingi. Būtinai jais pasinaudosiu. Labai smagu, kai kažkas skiria savo brangų laiką ir pasidalina patarimais, ačiū 4u.gif
Atsakyti
kai mokinausi piesti, kokius metus laiko, vaiksciojau gatvemis ziurejau i zmoniu veidus, o matydavau ju kaukoles, biggrin.gif kitaip "skruosdavau" ju galvas tesiog gatvese...bet visi per ta praeina, kurie ilgesni laika piesia galvas, mato ne rauskles ir oda, o kailu struktura. kai pardedi matyt oda, rauksleles, plaukus, chia jau kita "lyga".
Atsakyti
laba, kur galeciau kreiptis, i kuria tema apie spauda ant drobes? nerandu temos apie tai..o noreciau, kad kas rekomenduotu gera firma ar kazka, kad padarytu gera paveiklas, spauda ant drobes..parasykite i a.z. man , dekui labai
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mirabela, man spalvinis sprendimas labai labai smile.gif pirmas paukstukas tik noretusi kad labiau galva pakeles butu. Grazus diptikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2013 03 24, 21:00)
Mirabela, man spalvinis sprendimas labai labai  smile.gif pirmas paukstukas tik noretusi kad labiau galva pakeles butu. Grazus diptikas smile.gif

Dekoju uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
O as dabar tapau tusu. Labai pamegau sia technika. Ikeliu pasirodyti:
user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau labai tingiu kelti, daugiau darbu mano parase. O cia tapiau ant velykiniu marguciu. Jie dar facebooke dalyvauja meniskiausio margucio konkurse smile.gif Gal galite uz juos pabalsuoti? Prasau, paspauskite patinka po nuotrauka:

http://www.facebook....5...e=3

Taip pat noriu paklausti, kokie jusu nuomone yra mano piesiniai. Noriu isgirsti nuomone is salies. Daugelis zmoniu juos pamate kazkaip nustemba. Kai kam labai patinka. Gal per juos reiskiasi mano beprotybe smile.gif Kiek jos manyje yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 balandžio 2013 - 18:57
menuli, labai labai grazu, idomu, nesaldu, meniska, isskirtina. Kokio jie dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 04 04, 22:26)
menuli, labai labai grazu, idomu, nesaldu, meniska, isskirtina. Kokio jie dydzio?

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jie yra A3 formato (kaip 2 horizontaliai sudetu rasomuju lapu). Piesti - lieti ant akvarelinio popieriaus. Stengiuosi naudoti kuo ivairiasnes priemones. Neapsisprendziu, tapyba cia ar ne. Naudota akvareliniai piestukai, paprasti piestukai, dekoratyviniai tusinukai, tusas, vandeniniai dazai, kai kur akrilas. 4u.gif
Saldziai tai labai nemegstu. Labai noriu daryti kas man, bet kas ir kitiems patiktu. Bet kaip sako, visiems neitiksiu. Kai kam patinka, o kai kam, itariu, atgrasu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 balandžio 2013 - 21:34
Sveikos smile.gif Ir aš nusprendžiau prisijungti su savo darbukais.. Laukiu nuomonių smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti