Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Mirabella, labai gera pigmentacija. Taciau nepirkciau kruvos spalvu,o pabandymui kokias kelias. tada nuspresi ar tinka smile.gif
Jurguras, pastos yra ir aliejiniams, ir akriliniams ir net akvareliniams dazams. As pati pastos ne sykio nenaudojau, bet pazystama menininke pasakojo,kad ji ivairiai tapo- pasta su spalva maiso, pirma pasta tepa,o isdziuvus ant jos dazus arba atvirksciai. Gal ant indelio parasyta,kaip ja naudoti reikia? Zodziu,asmenine patirtimi negaliu pasidalinti...
Atsakyti
Aciu mimo, su tavo ir kitu pagalba vis kazka issiaiskinu 4u.gif . Pirkau ta pasta is Thomas philips kur Ledinuke parode, bet ji priesingai nei tavo parodytoms tokia tirstoka ir nelabai graziai gaunasi ziedlapiai.
Ant pakuotes raso, kad tinka akriliniams dazams, bet gal nieko nenutiktu jei ir aliejum uzdazyciau g.gif
Atsakyti
va man norisi ,kad atrodytu tie lapukai kaip uzdeti, pvz taip user posted image
bet tai kaip cia padaryt, gal irankio spec reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 02 25, 22:17)
va man norisi ,kad atrodytu tie lapukai kaip uzdeti, pvz taip user posted image
bet tai kaip cia padaryt, gal irankio spec reikia g.gif

Yra tokie irankiukai, vadinami tapymo peiliais. Tokios kaip menteles su mediniu koteliu. Jomis ir dirbama su modeliavimo pasta arba tirstais dazais.
Papildyta:
QUOTE(Jurguras @ 2013 02 25, 20:28)
Aciu mimo, su tavo ir kitu pagalba vis kazka issiaiskinu 4u.gif . Pirkau ta pasta is Thomas philips kur Ledinuke parode, bet ji priesingai nei tavo parodytoms tokia tirstoka ir nelabai graziai gaunasi ziedlapiai.
Ant pakuotes raso, kad tinka akriliniams dazams, bet gal nieko nenutiktu jei ir aliejum uzdazyciau g.gif

O su kuo tepei tuos ziedlapiukus? Butent tepant su tapymo peiliais galima ir padailint pvz ka ten strukturuoji ar ziedlapi ar pan. Krastus patvarkyt. Pasta ir privalo but tirsta, nes juk reikia isgauti grubu reljefa ar tekstura. Kaip kitaip su skystimu tai isgausi?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 26, 10:08)
O su kuo tepei tuos ziedlapiukus? Butent tepant su tapymo peiliais galima ir padailint pvz ka ten strukturuoji ar ziedlapi ar pan. Krastus patvarkyt. Pasta ir privalo but tirsta, nes juk reikia isgauti grubu reljefa ar tekstura. Kaip kitaip su skystimu tai isgausi?

Taip, zinau tuos peiliukus, bet tiesa sakant, dar nenusipirkau smile.gif. Bandziau tepti su l. mazu sauksteliu, sviestiniu peiliu ,tai jie gaunasi, bet nera grazus. Tas menteles zadu isigyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 26 vasario 2013 - 14:08
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 23, 19:09)

O pagal uzsakyma siuncia i kitus miestus? Su siuntimu nelabai apsimoka g.gif

Atveza nemokamai i didziuosius miestus, arba per autobusus.Susisiekit paštu pasakys Jums tiksliau.

Mano poziuriu tai netikslinga, neskatina zmogaus mokytis, neskatina jo tobuleti.

Tai kad tai tik vienas bent kiek imanomas kelias, tiesa mažai rezultatyvus.kaip matome ir šiuo atveju nesuveikė,per stiprus savivertės luobas gerokai))

Decor, noriu taves paklausti kokia yra pleistuku paskirtis?

itemt drobę, tai reikia ir tapant jei atsipalaiduoja, ir eksponuojant kai dėl skirtingo patalpų drėgnumo drobė atsipalaiduoja.
Papildyta:
QUOTE(Ledinuke @ 2013 02 23, 23:32)
Sveikos, mergaites,
Norejau paklausti, nuo kokio uzsakomo kiekio jie pristato nemokamai? Ar galima keleta vienetu drobes su poremiais pvz uzsakyt? Gal rekomenduotumet kokia drobe pasirinkt akrilinei tapybai? Kaip pradedancioji nelabai susigaudau.

Pačią pigiausią. visa kita info -susisiekite su gamintoju.

Ir dar labai noreciau isbandyti vandeniu skiedziamus aliejinius dazus. Lietuvoj kol kas aptikau tik Winsor & Newton, issiaiskinau, kad pagal kainos ir kokybes santyki labai neblogi Lukas Berlin dazai. Gal teko kam susidurt ir zinot, kur ieskot?

Su šiuo dar vienu puikiu žmogaus techninės minties produktu, dėja neteko suidurti.
Papildyta:
QUOTE(alexana @ 2013 02 22, 12:01)
Gera diena,  vakar perskaičiau visą jūsų prirašytą forumą, daug naujo sužinojau. Patiko mokytis iš kitų klaidų  blush2.gif  būtų sąžininga ir savo darbus jūsų teismui pateikt. Piešt pradėjau maždaug prieš 4 mėn.  bandžiau įvairias technikas.  nemoku čia įkelti nuotraukų tad visą kolekciją iškart rodau: http://wika88.deviantart.com/gallery/  kritikuokit, negailėkit  smile.gif
Papildyta:
Tiesa, visi tapybos darbai daryti ant jysk drobių smile.gif

Labai daug rašyt reiktų - kažkiek geri darbai: "Elephant" , "geras" ,"sapnas""flover" na dar "bird"
Techniškai piešt gali gerai, tapyt irgi, bet tai nedaug ką lemia, galimybės ta prasme-visi mes čia su galimybėm)), lemia tikslingumas ir Tavo minties kokybė, kaip Tu sugebėsi sau iškelt užduotis, ir jas ivygdyt. O darbų kryptis čia jau antrinis dalykas.
Jei kas neaišku klausk, galima bus ir kokį darbą panagrinėt plačiau.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2013 02 27, 02:03)
Tai kad tai tik vienas bent kiek imanomas kelias, tiesa mažai rezultatyvus.kaip matome ir šiuo atveju nesuveikė,per stiprus savivertės luobas gerokai))

Nereikia žmogaus įžeidinėti, tai tada ir suveiks kritika, čia netaikau jums. Geriausia kritika, kai pasakai tiesiai ką patobulinti, pataisyti, pasimokyti, o ne tiesiog trokšti įžeidinėti ir pasityčioti . Tada ir suveikia stiprus savivertės luobas įžeistajam.
Vėl laukiu kritikos
user posted image
Atsakyti
Na ir isputet burbula is nieko, nuo kada zodis avarija tapo izeidimu??? Paprasiausiai kai kurie nepriima grieztos kritikos ir kokia atrodytu grubi, nematau nieko grubaus zodija avarija (cia mano nuomone). Paprasiausiai kai kurie net nenori girdeti neigiamos kritikos savo atzvilgiu ir tik laukia , kad tik juos paliaupsintu.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 25, 13:46)
Sita paveiksla butinai reikia dar patvarkyti,desine angelo ranka neteisingai nutapyta (ziurint is ziurovo puses kairej pusej) nykstys ne ten kur reikia ziuri ir zodziu visa ta rankute gaunasi nebegerai. Angelo kaktos sone yra tarsi guzas, ten reikia irgi sutvarkyt, plaukuciais uztapyt smile.gif
4u.gif

Kas del angelo, cia "plaukuciai" nepades, esme ta, kad absoliutus 0 anatomijos ziniu, o ir pas van goga angelo veidas pasuktas, pas jus jis ziuri tiesiai, moteris atrodo su usais. Jus zinote. kad zmogus turi akis, nosi,burna, ausis, ranka turi 5 pirstus, o anatomijos ziniu 0. Mano pasiulymas padekit kol kas i sona ta angela. Pasipieskit eskizu veido bei rankos galit net patys ant saves treniruotis pries veidrodi tol kol pajusit, kad kazkas gaunasi (tai uzims laiko bet tai neisvengiama). Sekmes
Atsakyti
QUOTE(freestile @ 2013 03 01, 20:44)
Kas del angelo, cia "plaukuciai" nepades, esme ta, kad absoliutus 0 anatomijos ziniu, o ir pas van goga angelo veidas pasuktas, pas jus jis ziuri tiesiai, moteris atrodo su usais. Jus zinote. kad zmogus turi akis, nosi,burna, ausis, ranka turi 5 pirstus, o anatomijos ziniu 0. Mano pasiulymas padekit kol kas i sona ta angela. Pasipieskit eskizu veido bei rankos galit net patys ant saves treniruotis pries veidrodi tol kol pajusit, kad kazkas gaunasi (tai uzims laiko bet tai neisvengiama). Sekmes

Aciu uz patarimus wink.gif Visgi reikejo man pirmiausia veida uzbaigti, tada cia deti biggrin.gif Jus teisi, nors anatomija teko studijuoti, bet ne tapybine prasme, ir jau senokai viskas pamirsta. Nors buvau sau pazadejusi netapyti kol kas zmogaus veido, bet neiskenciau, nes sis paveikslas man labai artimas. Visgi nesiekiau padaryti visiskai tikslios kopijos, o ir neimanoma turbut smile.gif Veido eskizus bandau daryti is naturos, kol kas pati jauciu kad sunkokai sekasi su proporcijom. Labai jau nedaug teko mokytis sito meno, vos pradmenis. Tad turiu ka veikt ateity... Ir isvis man labiau patinka abstrakcijas tapyti, laisvai islieti kas slypi viduj. Bet zinoma, reikia ir naturos pasimokyt...
Atsakyti
Sveikos, užnorėjau ir aš pasirodyti. Kadangi pati puikiai žinau savo klaidas, tad kritikos nepageidauju biggrin.gif ech... mokytis ir mokytis. Ir pradėt nuo kito galo.
Beto, tapyti išvis nemoku, tai tapybos darbų nedemonstruosiu. Bet štai keli darbai atlikti anglimi ar pieštuku. Daugiau piešinių čia--> PIEŠINIAI

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man tai wau, galvojau, kad foto arba kompiuteriniai darbai cia
Atsakyti
Labai faini piesiniai. Ypac vaikinas patiko wub.gif biggrin.gif Toks grozis ir dar su katinu biggrin.gif

user posted image

Atsakyti