Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Sveikos, mergaites,
QUOTE(dekor @ 2013 02 21, 20:23)
Ten problemos ne tiek su drobe o su poremiu, jis popierinis ir persikreipia kai drobė temt pradeda, šiaip tai lietuvoje maždaug už tą pačią kainą galima užsakyt pas gamintojus "REGAMA" http://www.regama.lt/poremiai/ normalius poremius pagal reikiamus išmatavimus.

Norejau paklausti, nuo kokio uzsakomo kiekio jie pristato nemokamai? Ar galima keleta vienetu drobes su poremiais pvz uzsakyt? Gal rekomenduotumet kokia drobe pasirinkt akrilinei tapybai? Kaip pradedancioji nelabai susigaudau.

Ir dar labai noreciau isbandyti vandeniu skiedziamus aliejinius dazus. Lietuvoj kol kas aptikau tik Winsor & Newton, issiaiskinau, kad pagal kainos ir kokybes santyki labai neblogi Lukas Berlin dazai. Gal teko kam susidurt ir zinot, kur ieskot?

Idedu dar paskutini, dar ne visai baigta darbeli, mokausi is Meistru... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai geri Lascaux akriliniai dazai. Ju didziausias trukumas-ganetinai brangus:
http://lascaux.ch/pd...ebersicht_E.pdf
user posted image
As piesiau su Lukas ir man jie nepatiko-iki siol pora tubeliu dulkes lentynoje renka. Nusipirkite viena spalva ir isbandykite-gal jums prilips wink.gif
Atsakyti
mergytes, o dabar dar man patarkit g.gif , kai buna paveiksluose grubios geles, kazkokia grubi faktura, tapant su aliejiniais, ar ten gruntas dedasi po apacia? Gal kas bande, ar zinot? Nes man labai grazu toks nelygus pavirsius, bet kaip ji isgauti? Ar ten tiesiog dideli sluoksniai dazu g.gif ?
Atsakyti
Idedu pvz is interneto user posted image user posted image
Atsakyti
Tai strukturine pasta. Nezinau Lt puslapio-tai imetu vokiska nuoroda: http://www.kunstpark...Strukturpasten/ Ten salia kiekvienos pastos yra nedidele nuotrauka,kuri parodo,koki pavirsiu galima isgauti.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2013 02 24, 21:03)
Tai strukturine pasta.

Na, gal dailininku prekese jos butu..O gal galima pabandyti det grunta? Nes tam psl brangoka ta pasta, o jos nemazai reiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 24 vasario 2013 - 21:53
Thome Philipse yra pirkt tos pastos nebrangiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2013 02 24, 22:16)
Thome Philipse yra pirkt tos pastos nebrangiai  mirksiukas.gif

Aciu, pasidomesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2013 02 23, 23:32)
http://lascaux.ch/pd...ebersicht_E.pdf
user posted image
As piesiau su Lukas ir man jie nepatiko-iki siol pora tubeliu dulkes lentynoje renka. Nusipirkite viena spalva ir isbandykite-gal jums prilips wink.gif

Mimo ar gera pigmentacija? As dabar tapiau su Artcreation ir Kohi-I-Noor, tai du sluoksniai dazo per mazai. Zodziu vargo vakariene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2013 02 23, 22:32)

Idedu dar paskutini, dar ne visai baigta darbeli, mokausi is Meistru... smile.gif

Sita paveiksla butinai reikia dar patvarkyti,desine angelo ranka neteisingai nutapyta (ziurint is ziurovo puses kairej pusej) nykstys ne ten kur reikia ziuri ir zodziu visa ta rankute gaunasi nebegerai. Angelo kaktos sone yra tarsi guzas, ten reikia irgi sutvarkyt, plaukuciais uztapyt smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2013 02 23, 23:32)

As kalbejau apie Lukas Berlin aliejinius vandeniu skiedziamus dazus, o akrilinius reiks isbandyt jusu parodytus...

QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 25, 14:46)
Sita paveiksla butinai reikia dar patvarkyti,desine angelo ranka neteisingai nutapyta (ziurint is ziurovo puses kairej pusej) nykstys ne ten kur reikia ziuri ir zodziu visa ta rankute gaunasi nebegerai. Angelo kaktos sone yra tarsi guzas, ten reikia irgi sutvarkyt, plaukuciais uztapyt smile.gif
4u.gif

Aciu uz pastabas, su veidu maziausiai dar ir dirbau, cia tik seip pradinis sloksnis ir eskizines linijos buvo uzdetos. Del rankos jus teisi, nors originale tai ta desinioji ranka man irgi keistoka, ir spalva labai skiriasi nuo viso paveikslo, ir ta forma keistoka. Susiraskit Van Gogh "Angela" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2013 02 24, 22:16)
Thome Philipse yra pirkt tos pastos nebrangiai  mirksiukas.gif

Jau nusipirkau tos pastos smile.gif , bet sunkiai gaunasi geliu ziedlapius padaryt,kad jie butu grazus g.gif . Neradau you tube jokios pamokos.
Dar noriu paklausti ar ant tos pastos tinka tik akriliniai dazai, ar galima ir aliejinius tept? Ir tikriausiai pirma ta grunta reik nudziovinti, o tik paskui uzdazyti?
Atsakyti