Merginos ar JYSK drobes tikrai tokios prastos, kaip rasot, noretusi uzsisakyt internetu...bet jeigu s....
QUOTE(asstukas @ 2013 02 21, 13:33)
Merginos ar JYSK drobes tikrai tokios prastos, kaip rasot, noretusi uzsisakyt internetu...bet jeigu s....
Mokslams gerai, bet jei rimciau kazka daryti tai nepatarciau.
QUOTE(asstukas @ 2013 02 21, 15:33)
Ten problemos ne tiek su drobe o su poremiu, jis popierinis ir persikreipia kai drobė temt pradeda, šiaip tai lietuvoje maždaug už tą pačią kainą galima užsakyt pas gamintojus "REGAMA" http://www.regama.lt/poremiai/ normalius poremius pagal reikiamus išmatavimus.
Gera diena, vakar perskaičiau visą jūsų prirašytą forumą, daug naujo sužinojau. Patiko mokytis iš kitų klaidų būtų sąžininga ir savo darbus jūsų teismui pateikt. Piešt pradėjau maždaug prieš 4 mėn. bandžiau įvairias technikas. nemoku čia įkelti nuotraukų tad visą kolekciją iškart rodau: http://wika88.deviantart.com/gallery/ kritikuokit, negailėkit
Papildyta:
Tiesa, visi tapybos darbai daryti ant jysk drobių
Papildyta:
Tiesa, visi tapybos darbai daryti ant jysk drobių
jei teisingai suprantu, darbai tapyti skirtingu laikotarpiu? Tobulėjant? Nes tarkim "Flower" ir dramblio nėra ko lyginti su paukščiais Pirmas paukštis ir pelėda, itin patiko.
kažkokie visi labai skirtingi, kaip kito žmogaus piešti. Arba labai patobulėjot arba nežinau Nes nu neįmanoma net lyginti dramblio ir gėlės, su keletu kitų darbų...stilistika ir visa kita, kaip diena ir naktis
kažkokie visi labai skirtingi, kaip kito žmogaus piešti. Arba labai patobulėjot arba nežinau Nes nu neįmanoma net lyginti dramblio ir gėlės, su keletu kitų darbų...stilistika ir visa kita, kaip diena ir naktis
Pelėda tai bene pirmasis mano darbas aliejiniais dažais, tiesa, vėliau tobulintas paukštis prieš savaite baigtas, o drambliukas ir gėlė, piešti ant mažo formato drobių greičiau tam, kad nepalikt dažų likučių džiūti kol kas dar tik ieškau savęs piešime, tai piešiu viską kas į galvą šauna. pelkės, pianistas, skulptūros ir skrydis piešti iš nuotraukų. gal stilistika dėl skirtingų technikų skiriasi ..?
Sveiki.
Gal kas galėtų patart, kur nusipirkt kirstinę plunksną? Anksčiau būdavo kanceliarinėse pard., dabar niekur nerandu.
Gal kas galėtų patart, kur nusipirkt kirstinę plunksną? Anksčiau būdavo kanceliarinėse pard., dabar niekur nerandu.
QUOTE(Svajute @ 2013 02 20, 20:24)
įdomi jūsų nuomonė, šį arabą piešiau tokį, kokį mačiau (ir tai nebuvo po avarijos), bet tuo ir žavi menas, kad sukelia skirtingas vizijas ir asociacijas, kiekvienas mato savaip
Nekreipkite demesio i piktus komentarus. Zmones, kurie piesia "teisybes paveiksla" nera laimingi savo gyvenimuose. Jei tu laimingas argi tave kas piktins? Pieskite, pamatysite su kiekvienu darbeliu vis patobulesite. Tegul tai teikia jums dziaugsma
Papildyta:
QUOTE(dekor @ 2013 02 21, 20:23)
Ten problemos ne tiek su drobe o su poremiu, jis popierinis ir persikreipia kai drobė temt pradeda, šiaip tai lietuvoje maždaug už tą pačią kainą galima užsakyt pas gamintojus "REGAMA" http://www.regama.lt/poremiai/ normalius poremius pagal reikiamus išmatavimus.
Ka turi galvoje sakydamas popierinis remas?
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 23, 00:13)
Nekreipkite demesio i piktus komentarus. Zmones, kurie piesia "teisybes paveiksla" nera laimingi savo gyvenimuose. Jei tu laimingas argi tave kas piktins? Pieskite, pamatysite su kiekvienu darbeliu vis patobulesite. Tegul tai teikia jums dziaugsma
O kuo remiantis,Tu nusprendei kad jie pikti? man tas nelabai suvokiama, bet idomu kaip gi veikia tas loginis mechanizmas,kuris bet kokį konstruktyvų teiginį kuris nesutampa ir nepriimtinas su tavo nuomone,ivardija piktu?
Tą ir turiu galvoje, t.y. suprask tiesiogiai- Pas mane yra tų rėmų kur mažesni padaryti iš presuoto medienos pluošto o didesni iš medienos
kur kas minkštesnės už pušį. Taip pat ir naudojamas kur kas plonesnis profilis negu pagal reglamentus. dar ir mėtos kažkur pleištai iš presuoto pluošto o tai tas pats popierius tik kad klijuotas. Atrašinėjau aš į privatą tai išsitraukiau užsakymo lapus - pvz 1000*1000mm poremis su drobe iš rimto profilio 58Lt Regamoj kuris dar man nemokamai pristatomas , artinn tokia drobė brangesnė ~20Lt ,nezinau kiek Thomas Philips bet turbūt ~50-60lt kitas privalumas bet koks užsakomas formatas, nes idėja turi diktuot formatą o ne į turima formatą bandyt kaip nors padoriai igrust idėja
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 22, 23:13)
Mirabella, aš ir tikėjausi tokių komentarų, nes tai tik antras pieštas žmogaus veidas mano piešimo "istorijoje" . Tai , manyčiau, nereiktų tikėtis didelių šedevrų . bet iš kitos pusės, tegu visi tokį nupiešia . Ateityje dar pabjaurosiu savo darbais šį forumą ir vėl lauksiu komentarų
QUOTE(dekor @ 2013 02 23, 11:43)
O kuo remiantis,Tu nusprendei kad jie pikti? man tas nelabai suvokiama, bet idomu kaip gi veikia tas loginis mechanizmas,kuris bet kokį konstruktyvų teiginį kuris nesutampa ir nepriimtinas su tavo nuomone,ivardija piktu?
Tą ir turiu galvoje, t.y. suprask tiesiogiai- Pas mane yra tų rėmų kur mažesni padaryti iš presuoto medienos pluošto o didesni iš medienos
kur kas minkštesnės už pušį. Taip pat ir naudojamas kur kas plonesnis profilis negu pagal reglamentus. dar ir mėtos kažkur pleištai iš presuoto pluošto o tai tas pats popierius tik kad klijuotas. Atrašinėjau aš į privatą tai išsitraukiau užsakymo lapus - pvz 1000*1000mm poremis su drobe iš rimto profilio 58Lt Regamoj kuris dar man nemokamai pristatomas , artinn tokia drobė brangesnė ~20Lt ,nezinau kiek Thomas Philips bet turbūt ~50-60lt kitas privalumas bet koks užsakomas formatas, nes idėja turi diktuot formatą o ne į turima formatą bandyt kaip nors padoriai igrust idėja
As klausiu todel, kad mano turimu drobiu pirktu is jysk remai mediniai. Vienu, kurie gaminti kinijoj mediena pusis(nurodyta ant pakuotes lapelio), o dabartiniu, gamintu lenkijoj kokybe prastesne ir medis nenurodyta. Gal as neskiriu presuoto popieriaus nuo medienos- nesuprantu.
O visai maziuku as neturiu, ten jie tikrai ant tokiu kaip kartoniuku paklijuoti...18x24
O pagal uzsakyma siuncia i kitus miestus? Su siuntimu nelabai apsimoka
O kad komentaras piktas, tai nenoriu daug plestis, tiesiog isreiskiau subjektyvia nuomone. Pvz tarkim tavo komentarai buna kartais, kad ir ne drugeliski, bet konstruktyvus su konkrecia informacija, o kai yra to zmogaus atvirai tyciojamasi, tai as taip ir suprantu. Galima pasakyti, kad veidas anatomiskai neteisingas, kad truksta tokiu ir panasiu ziniu, bet kam naudoti tokius zodzius kaip "avarija". Mano poziuriu tai netikslinga, neskatina zmogaus mokytis, neskatina jo tobuleti.
QUOTE(Svajute @ 2013 02 23, 15:34)
Mirabella, aš ir tikėjausi tokių komentarų, nes tai tik antras pieštas žmogaus veidas mano piešimo "istorijoje" . Tai , manyčiau, nereiktų tikėtis didelių šedevrų . bet iš kitos pusės, tegu visi tokį nupiešia . Ateityje dar pabjaurosiu savo darbais šį forumą ir vėl lauksiu komentarų
Kurkite , dalinkites, tegul temute gyvuoja Cia noretusi silto bendravimo , pamoku. patarimu. Kritikuoti labai lengva Na bet konstruktyvi kritika irgi geras dalykas
Decor, noriu taves paklausti kokia yra pleistuku paskirtis?