Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 10, 15:01)
Dekui merginos 4u.gif

Nera uz ka, pasirodykit pirmuosius bandymus kai kanors nutapysit smile.gif
Atsakyti
As Jyske daugiau nebepirksiu drobiu schmoll.gif Paskutini karta pirkau, 3 kartus keiciau doh.gif Ir vistiek brokuota, deja, pamaciau kai jau pardejau tapyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 10, 15:34)
As Jyske daugiau nebepirksiu drobiu  schmoll.gif  Paskutini karta pirkau, 3 kartus keiciau  doh.gif  Ir vistiek brokuota, deja, pamaciau kai jau pardejau tapyti sad.gif

Na taip, buna ten brokuotu biggrin.gif Reikia labai atidziai ziureti arba pirkti geresnes kokybes : )) O kas konkreciai blogai buvo su drobem? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 10, 16:58)
Na taip, buna ten brokuotu  biggrin.gif  Reikia labai atidziai ziureti arba pirkti geresnes kokybes : )) O kas konkreciai blogai buvo su drobem? smile.gif

Is pradziu paemiau murzina, po to rinkausi - lyg issirinkau ateinu iki kasos, ziuriu ispausta kazkokia drobe, grizau pakeiciau, atvaziavau namo, MB sako, paziurek, iskiles medis, vel vaziavau keisti, tai dabar jau kai tapyt pradejau, ziuriu kreiva ta drobe doh.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 10, 16:33)
Is pradziu paemiau murzina, po to rinkausi - lyg issirinkau ateinu iki kasos, ziuriu ispausta kazkokia drobe, grizau pakeiciau, atvaziavau namo, MB sako, paziurek, iskiles medis, vel vaziavau keisti, tai dabar jau kai tapyt pradejau, ziuriu kreiva ta drobe  doh.gif  sad.gif

console.gif

Oj tikrai bjauru, nenusimink. Siuo metu jie ir neturi mano megiamo formato smile.gif
As ten labai sunkiai irgi prisirinkdavau, kai imi apziurineti tai su pusle, tai koks gumbas remelio iskiles smile.gif Kokybe labai nekokia, tik kainyte maza.
Atsakyti
As kai pirkau tai viskas gerai buvo, nematau broko. Ir man patinka,kad nelabai brangu ir nereikia apsitraukinet paciam.
Atsakyti
o dar sakykit- aliejiniai dazai tapybai ir sienu apdailai skirti dazai ar tokie patys? Na ta prasme kur buna seniuose
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 11, 00:31)
o dar sakykit- aliejiniai dazai tapybai ir sienu apdailai skirti dazai ar tokie patys? Na ta prasme kur buna seniuose

Ne. sutaupyt nepavyks. senukuose tai net ne aliejiniai o alkidinė emalė., man atrodo. Pirkt reik normalius dažus -geri ir rusiški- iš JYSK stebūklų krautuvės nepirkt ,aš ten net neičiau,sako, labai karma gadinas..
na ką da pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 10, 22:31)

lotuliukas.gif Na tada manau kainos buti meno parduotuvese 3 kart mazesnes. Labai geri rusiski master klas taip lygtai vadinasi, kaina anksciau buvo 7-12 Lt. Kiek dabr nezinau.
Kas del drobiu tai vel pradzioje gerai ir Ysko bei kitu pigiu parduotuviu, na manau tikrai galima issirinkti ir kokybiska drobe. Aisku su spec parduotuve nesuliginsi, bet kaina padaro savo. O siaip yra popierius skirtas aliejui (spec parduotuve) kainos nepamenu ir nebandziau ant jo piesti. O kas liecia nelygumu del drobes tai visu pirma ja reikia itemti, tam skirti kiliukai (buna prie drobes). Ir dar priemone tai paprasiausiai apipurkskit drobe vandeniu(purkstukas gelems purksti) ir palikit dziuti , nelygumai issiligina(drobe dziudama isitempia).

Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 10, 13:55)
Mes kursuose daug ka darydavom is galvos, tai kai pradedi nori nenori is kakzur minciu atsiranda.

Norint piesti is galvos, visu pirma reiktu gerai susipazinti su natura(tai neliecia abstrakcijos). nes kitaip gaunasi nesamone. cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 10, 20:24)
As kai pirkau tai viskas gerai buvo, nematau broko. Ir man patinka,kad nelabai brangu ir nereikia apsitraukinet paciam.

Thomas Philips irgi nereikia apsitraukineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 06, 13:08)
Pasirodykit ir savo darbeliu  4u.gif Ar netapote?

Oj, bandziau tapyti, bet net vyrui geda parodyti:) Man patinka, bet as nemoku:) Tad rodytis nepasirodysiu:)
Atsakyti