Dekui merginos
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 10, 15:01)
Dekui merginos
Nera uz ka, pasirodykit pirmuosius bandymus kai kanors nutapysit
As Jyske daugiau nebepirksiu drobiu Paskutini karta pirkau, 3 kartus keiciau Ir vistiek brokuota, deja, pamaciau kai jau pardejau tapyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 10, 15:34)
As Jyske daugiau nebepirksiu drobiu Paskutini karta pirkau, 3 kartus keiciau Ir vistiek brokuota, deja, pamaciau kai jau pardejau tapyti
Na taip, buna ten brokuotu Reikia labai atidziai ziureti arba pirkti geresnes kokybes : )) O kas konkreciai blogai buvo su drobem?
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 10, 16:58)
Na taip, buna ten brokuotu Reikia labai atidziai ziureti arba pirkti geresnes kokybes : )) O kas konkreciai blogai buvo su drobem?
Is pradziu paemiau murzina, po to rinkausi - lyg issirinkau ateinu iki kasos, ziuriu ispausta kazkokia drobe, grizau pakeiciau, atvaziavau namo, MB sako, paziurek, iskiles medis, vel vaziavau keisti, tai dabar jau kai tapyt pradejau, ziuriu kreiva ta drobe
QUOTE(sbo @ 2013 01 10, 16:33)
Is pradziu paemiau murzina, po to rinkausi - lyg issirinkau ateinu iki kasos, ziuriu ispausta kazkokia drobe, grizau pakeiciau, atvaziavau namo, MB sako, paziurek, iskiles medis, vel vaziavau keisti, tai dabar jau kai tapyt pradejau, ziuriu kreiva ta drobe
Oj tikrai bjauru, nenusimink. Siuo metu jie ir neturi mano megiamo formato
As ten labai sunkiai irgi prisirinkdavau, kai imi apziurineti tai su pusle, tai koks gumbas remelio iskiles Kokybe labai nekokia, tik kainyte maza.
As kai pirkau tai viskas gerai buvo, nematau broko. Ir man patinka,kad nelabai brangu ir nereikia apsitraukinet paciam.
o dar sakykit- aliejiniai dazai tapybai ir sienu apdailai skirti dazai ar tokie patys? Na ta prasme kur buna seniuose
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 11, 00:31)
o dar sakykit- aliejiniai dazai tapybai ir sienu apdailai skirti dazai ar tokie patys? Na ta prasme kur buna seniuose
Ne. sutaupyt nepavyks. senukuose tai net ne aliejiniai o alkidinė emalė., man atrodo. Pirkt reik normalius dažus -geri ir rusiški- iš JYSK stebūklų krautuvės nepirkt ,aš ten net neičiau,sako, labai karma gadinas..
na ką da pasakyt?
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 10, 22:31)
Na tada manau kainos buti meno parduotuvese 3 kart mazesnes. Labai geri rusiski master klas taip lygtai vadinasi, kaina anksciau buvo 7-12 Lt. Kiek dabr nezinau.
Kas del drobiu tai vel pradzioje gerai ir Ysko bei kitu pigiu parduotuviu, na manau tikrai galima issirinkti ir kokybiska drobe. Aisku su spec parduotuve nesuliginsi, bet kaina padaro savo. O siaip yra popierius skirtas aliejui (spec parduotuve) kainos nepamenu ir nebandziau ant jo piesti. O kas liecia nelygumu del drobes tai visu pirma ja reikia itemti, tam skirti kiliukai (buna prie drobes). Ir dar priemone tai paprasiausiai apipurkskit drobe vandeniu(purkstukas gelems purksti) ir palikit dziuti , nelygumai issiligina(drobe dziudama isitempia).
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 10, 13:55)
Mes kursuose daug ka darydavom is galvos, tai kai pradedi nori nenori is kakzur minciu atsiranda.
Norint piesti is galvos, visu pirma reiktu gerai susipazinti su natura(tai neliecia abstrakcijos). nes kitaip gaunasi nesamone. cia mano nuomone.
QUOTE(Jurguras @ 2013 01 10, 20:24)
As kai pirkau tai viskas gerai buvo, nematau broko. Ir man patinka,kad nelabai brangu ir nereikia apsitraukinet paciam.
Thomas Philips irgi nereikia apsitraukineti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 06, 13:08)
Pasirodykit ir savo darbeliu Ar netapote?
Oj, bandziau tapyti, bet net vyrui geda parodyti:) Man patinka, bet as nemoku:) Tad rodytis nepasirodysiu:)