Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 09 17, 12:19)
Nors ir senuciukas, bet matosi, kad sideles ideta. Tiktu kalnu trobelej pagal tematika : )
Merginos, per kur talpinate darbus, jeigu norite foto ideti i foruma? (ar ten galima keisti nuotraukos formata?) As seniau dedavau per part.lt, bet laikui begant si talpykle matyt istrina senus failus ir veliau nebeiseina perziureti nuotraukos pagal nuoroda. Patarkite per kur dar galeciau talpinti  4u.gif

aha... labai tiktu xixi

Per fotki.com ..... o foto formata keiciu su paintu,,, is pradziu nukopinu i word, tuomet paredaguoju ir kopinu i paint, dydis reguliuojasi paspaudus desini peles ant vaizdo yra funkcija mm nebepamenu tikriausiai bus trecias ar antras nuo apacios smile.gif kai issaugoma 'save as' galima pasirinkti tipa
gal suprantamai ? smile.gif

Mano siemetinis, vasarinis smile.gif

user posted image

kartonas, temperta ir siektiek kitu ivairiu dazu, mazdaug A3
fotografuota vakar vakare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 17 rugsėjo 2012 - 11:39
Sveiki, gal galite patarti, kur Kaune butu galima mokytis piesimo, tapybos, apskritai dales. Turiu vaikystes neigyvendinta svajone blush2.gif
Atsakyti
Visad.su.tavimi
Kaip šaunu ... tai nuostabi svajone smile.gif butinai pabandykit .. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
sveikos tapytojos 4u.gif gražių darbų prisisžiūrėjau, ir aš tapau mėgėjiškai atitempsiu pasirodyt kada..., o dbr noriu paklausti kur perkat aliejinius dažus, jysko rinkinukai man nebepatinka norisi didesnės talpos 4u.gif išanksto dėkinga 4u.gif
Atsakyti
thomas phillipse budavo, dabar specialiai neziurejau, bet gali buti, kad tik akrilinius didesnius beveza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 01 spalio 2012 - 13:03
QUOTE(miegutis @ 2012 10 01, 12:18)
sveikos tapytojos 4u.gif  gražių darbų prisisžiūrėjau, ir aš tapau mėgėjiškai atitempsiu pasirodyt kada..., o dbr noriu paklausti kur perkat aliejinius dažus, jysko rinkinukai man nebepatinka norisi didesnės talpos 4u.gif išanksto dėkinga 4u.gif

As thomas philipse perku mazus rinkinukus vien del spalvu ivairoves, nes nevisada maisant isgausi norimus atspalvius, o pagrindines spalvas perku profesionaliu dailininku prekese "meno arkoj" ir pan.
Kazkas buvo sakes, man regis dekor, kad tie mazi rinkinukai labai prastos kokybes, kad net ne aliejiniai, o kose ... tai galiu pasakyt, kad dabar lyginant su profesionaliais tikrai nematau to tokio didziulio skirtumo. Ir konsistencija panasi ir dziuna mazdaug tiek pat laiko ir maisosi tarpusvyje neblogai. Tu maziuku firma "joy" , o kitu "sonet" arba "ladoga".

O gal kas zino kur internete normalia kaina galima isigyti dazu, laku dengimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 spalio 2012 - 13:03
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2012 09 24, 15:34)
Sveiki, gal galite patarti, kur Kaune butu galima mokytis piesimo, tapybos, apskritai dales. Turiu vaikystes neigyvendinta svajone  blush2.gif

Kaune yra Martinaicio meno mokykla, kuri rengia kursus suaugusiems, buna pora kartu per savaite vakarais, esu du metus lankiusi, man buvo super thumbup.gif Pasiskambinkit, gal galit ir dabar dar prisijungti, ten is pradziu nemazos grupes susirenka, paskui nubyra, tai gal priimtu dar.
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2012 10 02, 16:52)
Kaune yra Martinaicio meno mokykla, kuri rengia kursus suaugusiems, buna pora kartu per savaite vakarais, esu du metus lankiusi, man buvo super  thumbup.gif Pasiskambinkit, gal galit ir dabar dar prisijungti, ten is pradziu nemazos grupes susirenka, paskui nubyra, tai gal priimtu dar.

Aciu bandysiu kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Mano pažaidimas.... 4u.gif
user posted image
Atsakyti

Miegutis, apie tapyba mažai ką išmanau, bet Jūsų darbas tikrai žavingas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 10 07, 21:42)
Mano pažaidimas.... 4u.gif

faina ... smile.gif
patiko kompozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 10 01, 13:18)
sveikos tapytojos 4u.gif  gražių darbų prisisžiūrėjau, ir aš tapau mėgėjiškai atitempsiu pasirodyt kada..., o dbr noriu paklausti kur perkat aliejinius dažus, jysko rinkinukai man nebepatinka norisi didesnės talpos 4u.gif išanksto dėkinga 4u.gif

rankdarbiukisene.lt maciau - ir kainos neblogos.
Atsakyti