Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(sarafea @ 2012 09 01, 08:40)
Alexi9 rase praeitame puslapyje,ji baige Siauliu Universiteta  4u.gif atsiprasau,kad atsakineju ne uz save...tiesiog seku sia tema visada skaitau  ax.gif  smile.gif

O Siauliuose koks universitetas ir kokia profesija? Ten man lyg atrodo, kad ten pedegoginis, nu kazkas panasaus, turbut??? Tiesiog zmogus mokinosi, baige ir klausia nuomones apie savo darbus, kiek supratau susijusius su savo profesija g.gif . Na ir man butu idomu profesionalu nuomone.
Atsakyti
Pasaipiai, is pasalu, zeminanciai...kam taip? Darbus komentuokite, o jei ne-tai patylekite.
Atsakyti
QUOTE(freestile @ 2012 09 02, 02:31)
O Siauliuose koks universitetas ir kokia profesija? Ten man lyg atrodo, kad ten pedegoginis, nu kazkas panasaus, turbut??? Tiesiog zmogus mokinosi, baige ir klausia nuomones apie savo darbus, kiek supratau susijusius su savo profesija  g.gif . Na ir man butu idomu profesionalu nuomone.

Siaip jau siauliuose yra normalus menu fakultetas smile.gif Taip pat yra ir pedagoginis fakultetas, tik nesu tikra ar ten mokoma dailes...

Esme tame, kad darbeliams labai truksta kruopstumo, ikvepimo, didesniu pastangu ir gal praktikos g.gif Niekas nenori komentuoti neigiamai. Bet kartais pastabos padeda tobuleti. Matyti akivaizdus bandymas kopijuoti kitu autoriu idejas, uztat darbams daug ko truksta. Gal pabandzius tai, kas plauktu is sirdies geriau ir pavyktu.
Siaip jau manau norint , kad darbas pavyktu, reikia 90 procentu pastangu ir tik 10 pr. talento. Tada jeigu darbas buna ir netobulas, jis vistiek skleidzia siluma. Cia turbut galvojama, kad gerai taip kaip iseina.
Bet tai tik mano kaip savamoksles ir retai tapancios nuomone. 4u.gif

Atsakyti
adelopo, man labai patiko jūsų puslapis, ypač tas nupieštas senis thumbup.gif ir lėlė "belaukiant godo" thumbup.gif thumbup.gif eidrigevičiaus stilium dvilktelėjo, tai gerai, paveiku..
o arbatinukui pritrūko tikslesnio piešinio, jo forma kiek deformuota, elipsės nelabai gražios, bet gal tyčia? nors sumanymas su drugeliais ir su arbatinuku visai įdomus. gerai, kad stalas po arbatinuku atliktas tokia laisva ir gyva forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 08 rugsėjo 2012 - 18:13
QUOTE(trr @ 2012 09 08, 19:11)
adelopo, man labai patiko jūsų puslapis, ypač tas nupieštas senis  thumbup.gif ir lėlė "belaukiant godo"  thumbup.gif  thumbup.gif eidrigevičiaus stilium dvilktelėjo, tai gerai, paveiku..
o arbatinukui pritrūko tikslesnio piešinio, jo forma kiek deformuota, elipsės nelabai gražios, bet gal tyčia? nors sumanymas su drugeliais ir su arbatinuku visai įdomus. gerai, kad stalas po arbatinuku atliktas tokia laisva ir gyva forma.

O ačiū, gera girdėti. Dėl to arbatinuko tai visų pirma labai jau senas tas darbas, bet mintis ir buvo panaši tokiu primityviu stiliumi nupiešti, kaip ir medžių šakos tokios netikroviškos. Nes kartais man užeina taip, kad norisi nekreipt dėmesio į piešinį tapyboje, nes užtenka man to akademiniam piešime. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelepo @ 2012 09 10, 17:16)
O ačiū, gera girdėti. Dėl to arbatinuko tai visų pirma labai jau senas tas darbas, bet mintis ir buvo panaši tokiu primityviu stiliumi nupiešti, kaip ir medžių šakos tokios netikroviškos. Nes kartais man užeina taip, kad  norisi nekreipt dėmesio į piešinį tapyboje, nes užtenka man to akademiniam piešime. biggrin.gif

na jei tik daikto deformacija tai gali praeit kaip raiškos priemonė, bet elipsės jau kas kita, jos parodo rankos laisvumą ir taiklumą. net jei tos elipsės būtų likę tik užuominos. ir paprastai akademinio piešinio žinios matosi net labai apibendrintam ar stilizuotam piešiny.
na bet tai tik niuansai, kurie netrukdo to darbo esmei. beto, matyt dabar jau kitaip yra, jei ten senas darbas, tai tikiu šiandien elipsė būtų kitokia. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 rugsėjo 2012 - 01:46
Na taip, teisybė. smile.gif O su tom elipsėm tai pamenu, kad dar pirmam kurse sunkumų turėjau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelepo @ 2012 09 11, 12:42)
Na taip, teisybė. smile.gif O su tom elipsėm tai pamenu, kad dar pirmam kurse sunkumų turėjau. biggrin.gif

Elipsės yra nesuvokiamybė ir dar perspektyvinė-nieko tokio.
Šiaip tavo idėti darbai tai yra pirmi eksperimentai apvilkt mintį į formą- na jie baisūs^_^ bet taip ir turi būt, reik dirbt toliau,reik dirbt stipriau, gi gali.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2012 09 11, 23:18)
Elipsės yra nesuvokiamybė ir dar perspektyvinė-nieko tokio.
Šiaip tavo idėti darbai tai yra pirmi eksperimentai apvilkt mintį į formą- na jie baisūs^_^ bet taip ir turi būt, reik dirbt toliau,reik dirbt stipriau, gi gali.

Tai taip, bet man jie vistiek mielesni už "atkaltus" modelius prie sienos. smile.gif Tai ir rodau tuos, kuriais nesididžiuoju, bet jie turi jausmą. smile.gif Beje ačiū už numonę!
Atsakyti
QUOTE(Adelepo @ 2012 09 13, 10:05)
Tai taip, bet man jie vistiek mielesni už "atkaltus" modelius prie sienos. smile.gif Tai ir rodau tuos, kuriais nesididžiuoju, bet jie turi jausmą. smile.gif Beje ačiū už numonę!

jais reikia didziuotis, vien del to, kad jie nupiesti is jausmo. Klaidas taip reikia taisyti, jas mato tik profai, o mes paprasti mirtingieji auforijoje 4u.gif . Ir gerai, kad yra dar norinciu padeti mums tobuleti (nemokamai) biggrin.gif didelis aciu jiems ir kepure zemai .
Atsakyti
user posted image
senuciukas piesinukas
jeigu gerai atmenu, cia buvo piesta ant paprasto kartoninio popietiaus su guasu
smile.gif
dar neigudau fotkinti ....... todel su atspindziais ir siaip......... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 16 rugsėjo 2012 - 17:53
Nors ir senuciukas, bet matosi, kad sideles ideta. Tiktu kalnu trobelej pagal tematika : )

Merginos, per kur talpinate darbus, jeigu norite foto ideti i foruma? (ar ten galima keisti nuotraukos formata?) As seniau dedavau per part.lt, bet laikui begant si talpykle matyt istrina senus failus ir veliau nebeiseina perziureti nuotraukos pagal nuoroda. Patarkite per kur dar galeciau talpinti 4u.gif
Atsakyti