Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Sveikos visos. pamačiau čia nemažai įdomių darbų ir nusprendžiau pati pasirodyti. smile.gif Daugiau galite pamatyti čia: http://adelepo.tumblr.com/

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Adelepo,labai silti ir nuostabus tavo darbeliai wub.gif wub.gif as suzaveta wub.gif
Atsakyti
Ačiū! Labai malonu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelepo @ 2012 08 24, 10:27)
Ačiū! Labai malonu. 4u.gif

Ir man labai patiko wub.gif
Papildyta:
Sakykit, o su kokias dazais tapoma, kai buna tokie iskilus pavirsiai ant nutapyto paveikslo (ant drobes)? Akrilas?
Atsakyti
Aliejiniais dažais ant drobės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelepo @ 2012 08 24, 14:34)
Aliejiniais dažais ant drobės. smile.gif

O per kiek laiko jie taip isdziusta? Nes kiek girdejau, aliejiniai dazai ilgokai dziuna...
Atsakyti
Ilgokai, šiaip dar priklauso nuo skiediklio, jei vaitspiritu skiedžiu tada ilgiausiai keturias-penkias dienas džiūna, jei aliejum skiedžiu tai džiūna apie savaitę, šiaip ir skirtingos spalvos turi skirtingą džiuvimo laiką, tačiau dažniausiai darbas pilnai išdžiuvęs būna po penkių dienų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 08 24, 13:01)
Sakykit, o su kokias dazais tapoma, kai buna tokie iskilus pavirsiai ant nutapyto paveikslo (ant drobes)? Akrilas?

buna pirkti spec. modeliavimo pasta,ja galima isigyti dailes pard. ,maciau ir Tomas filips. pard. Galima tuos iskilius pavirsius padaryti ir su akriliniais dazais ,dziuna apie tris dienas,na o pakui gali jau tapyti ant to pagrindo akrilu arba aliejum.
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 20, 08:24)
koki universiteta baigete?

laugh.gif
Atsakyti
Adelepo superiniai darbai, zaviuosi zmonemis kurie turi fantazija ir ja gali isreiksti meniskai super thumbup.gif .
Alexi9 koki universiteta baiget, man ir idomu???? Aisku butu idomu ir profesionalo nuomone apie tuos darbus, bet mano manymu, ten toli nuo realybes, bet gal but toks ir buvo sumanymas g.gif g.gif . Ir ka jus norit pardavineti? Tik neisizeiskit, tikrai nenoriu nieko izeisti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(freestile @ 2012 09 01, 04:04)
Adelepo  superiniai darbai, zaviuosi zmonemis kurie turi fantazija ir ja gali isreiksti meniskai super  thumbup.gif .
Alexi9 koki universiteta baiget, man ir idomu???? Aisku butu idomu ir profesionalo nuomone apie tuos darbus, bet mano manymu, ten toli nuo realybes, bet gal but toks ir buvo sumanymas  g.gif  g.gif . Ir ka jus norit pardavineti? Tik neisizeiskit, tikrai nenoriu nieko izeisti 4u.gif .

Alexi9 rase praeitame puslapyje,ji baige Siauliu Universiteta 4u.gif atsiprasau,kad atsakineju ne uz save...tiesiog seku sia tema visada skaitau ax.gif smile.gif
Atsakyti