Sveikos visos. pamačiau čia nemažai įdomių darbų ir nusprendžiau pati pasirodyti. Daugiau galite pamatyti čia: http://adelepo.tumblr.com/
Adelepo,labai silti ir nuostabus tavo darbeliai as suzaveta
Ačiū! Labai malonu.
QUOTE(Adelepo @ 2012 08 24, 10:27)
Ačiū! Labai malonu.
Ir man labai patiko
Papildyta:
Sakykit, o su kokias dazais tapoma, kai buna tokie iskilus pavirsiai ant nutapyto paveikslo (ant drobes)? Akrilas?
Aliejiniais dažais ant drobės.
QUOTE(Adelepo @ 2012 08 24, 14:34)
Aliejiniais dažais ant drobės.
O per kiek laiko jie taip isdziusta? Nes kiek girdejau, aliejiniai dazai ilgokai dziuna...
Ilgokai, šiaip dar priklauso nuo skiediklio, jei vaitspiritu skiedžiu tada ilgiausiai keturias-penkias dienas džiūna, jei aliejum skiedžiu tai džiūna apie savaitę, šiaip ir skirtingos spalvos turi skirtingą džiuvimo laiką, tačiau dažniausiai darbas pilnai išdžiuvęs būna po penkių dienų.
QUOTE(sbo @ 2012 08 24, 13:01)
Sakykit, o su kokias dazais tapoma, kai buna tokie iskilus pavirsiai ant nutapyto paveikslo (ant drobes)? Akrilas?
buna pirkti spec. modeliavimo pasta,ja galima isigyti dailes pard. ,maciau ir Tomas filips. pard. Galima tuos iskilius pavirsius padaryti ir su akriliniais dazais ,dziuna apie tris dienas,na o pakui gali jau tapyti ant to pagrindo akrilu arba aliejum.
Aciu merginos
Adelepo superiniai darbai, zaviuosi zmonemis kurie turi fantazija ir ja gali isreiksti meniskai super .
Alexi9 koki universiteta baiget, man ir idomu???? Aisku butu idomu ir profesionalo nuomone apie tuos darbus, bet mano manymu, ten toli nuo realybes, bet gal but toks ir buvo sumanymas . Ir ka jus norit pardavineti? Tik neisizeiskit, tikrai nenoriu nieko izeisti .
Alexi9 koki universiteta baiget, man ir idomu???? Aisku butu idomu ir profesionalo nuomone apie tuos darbus, bet mano manymu, ten toli nuo realybes, bet gal but toks ir buvo sumanymas . Ir ka jus norit pardavineti? Tik neisizeiskit, tikrai nenoriu nieko izeisti .
QUOTE(freestile @ 2012 09 01, 04:04)
Adelepo superiniai darbai, zaviuosi zmonemis kurie turi fantazija ir ja gali isreiksti meniskai super .
Alexi9 rase praeitame puslapyje,ji baige Siauliu Universiteta atsiprasau,kad atsakineju ne uz save...tiesiog seku sia tema visada skaitau