Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 06 04, 20:40)
Turbūt čia labiausiai tinka kartonui ir negruntuotai drobei..
o kitais atvejais kad gal nelabai ir reikia.. mm
wink.gif
O ant ko Jūs paišote, tapote ?smile.gif

dazniausiai ant drobes mirksiukas.gif na jei netinka tai netinka zelatina,as nenusimanau,todel palausysiu protingesniu,patyrusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 06 04, 11:58)
O nebandet internete pasidometi internetinemis galerijomis? As ziurejau, yra kur galima talpinti, tik nezinau tiksliu salygu

Bandziau ir talpinu smile.gif Tik visa esme, kad komercines galerijos uzsideda visai nemaza antkaini, o mano atveju darbus eksponuotu uz mano kaina... ax.gif Be to, gyvai ir paveikslai atrodo kelis kart graziau nei fotografijose.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 05, 16:48)
Bandziau ir talpinu smile.gif Tik visa esme, kad komercines galerijos uzsideda visai nemaza antkaini, o mano atveju darbus eksponuotu uz mano kaina... ax.gif  Be to,  gyvai ir paveikslai atrodo kelis kart graziau nei fotografijose.

Jo,zinau,antkainiai dideli...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 06 05, 15:54)
Jo,zinau,antkainiai dideli...

Pareklamuosiu nekomercine, saunia galerija, galbut kuriancios merginos nores prisijungti prie grazaus kureju kolektyvo smile.gif

http://www.aigalerija.lt/
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 05, 21:20)
Pareklamuosiu nekomercine, saunia galerija, galbut kuriancios  merginos nores prisijungti prie grazaus kureju kolektyvo  smile.gif

Taip patiko viena menininkė mmm.. vardu Viktorija Labinaitė .. grožėjausi ir grožėjausi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 06 birželio 2012 - 19:18
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 06 06, 19:17)
Taip patiko viena menininkė mmm.. vardu Viktorija Labinaitė .. grožėjausi ir grožėjausi..

va va ,ir man ji istrigo wub.gif kaip tikros tos jos geles,labai susizavejau jos tapyba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 06 06, 19:17)

Taip, jos paveikslai labai pozityvus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As su tokiu klausimeliu blush2.gif Ar piesiat kuri ant sienos(pvz. pagal trafareta), man reiktu viena kambario siena pagrazinti smile.gif
Atsakyti
[quote=sbo,2012 05 23, 09:01]Pasirodysiu ir as  ax.gif
--------

balerinos gražuolės, man labai patinka tokios stilistikos paveikslai thumbup.gif

aš pati pradėjau lankyti piešimo pamokas, irgi užsiimu dar tik technikų pažinimu ir pan., piešti nėra taip lengva, nors iš vidaus eina stiprus noras piešti ir viską pavaizduoti drobėje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 spalio 2012 - 07:39
Aciu kmi kmi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parekomenduoti tapybos kursus/pamokas suaugusiems vilniuje?
Atsakyti
O as noreciau ismokti tapyti ant silko ax.gif
Atsakyti