Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Pasirodysiu ir as ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,ilindau kaip visada pasigrozeti jusu darbais,esu prijaucianti menui,visiskai ne profesionale blush2.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 05 03, 13:12)

Man labai patiko tavo gerves wub.gif

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 05 04, 15:42)
Želatiną pabrinkenu (želatinos grūdelius užpilu paprastu vandeniu ir palaikau kol išbrinksta), tuomet pakaitinu ant plytelės, bet neužverdu.. . Dar įdedu balto dažo, jeigu noriu kad kartono fonas būtų šviesesnis. Tiesiog teptuku nutepu vienu sluoksniu, kai išdžiūsta dar antru sluoksniu. Ir viskas. 4u.gif

labai smalsu paliko,o koki efekta duoda tas zelatinos pagrindas? g.gif

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 05 08, 16:13)
Daiktą, ant kurio maišau akrilinius dažus palikau nenuplautą, tai dabar nebenusiplauna. O teptukai švarūs - nes jų nepalikau smile.gif

as maisau dazus ant tokios plastmasines lentukes,nezinau kaip vadinas,tai kai akriliniai uzdziuna,nulupu kaip guma ir tiek,arba reik iskart po tapymo plauti.

SBO,man patiko tavo balerinos wub.gif

pati siuo metu neturiu ko parodyti,nes viskas kas iki siol nupiesta buvo ,isdavanota... ax.gif bet ir nebuvo sedevrai tiesiog poreikis piesti is visos sirdies.
Atsakyti
Aciu sarafea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2012 05 29, 19:23)
labai smalsu paliko,o koki efekta duoda tas zelatinos pagrindas? g.gif

Čia panašiai kaip gruntas.. Mažiau dažų reikia..
O kad darytų poveikį paveikslo spalvoms, blizgumui ar kitkam .. tai nepastebėjau pasikeitimų..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 06 01, 08:24)
Čia panašiai kaip gruntas.. Mažiau dažų reikia..
O kad darytų poveikį paveikslo spalvoms, blizgumui ar kitkam .. tai nepastebėjau pasikeitimų..
smile.gif

supratau,as labai megstu daugiau dazu uztept,kad riebiai butu faktura biggrin.gif tai visai gera ideja su zelatina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 05 23, 10:01)
Pasirodysiu ir as  ax.gif
user posted image

šitas darbas labai neblogas, ir ant sienos tikrai galima kabinti. mirksiukas.gif ir labai tikiuosi, kad jis buvo nutapytas spontaniškai, be pasiruošimo ar kopijavimo. rolleyes.gif

abu paveikslai labai skirtingo stiliaus, kažkuris iš jų (arba abu) nėra susijęs su jumis (t.y. ne iš jūsų išplaukęs, o iš kažkieno kito). smile.gif paprastai net ir kopijuojant galima įžvelgti bendrą kūrinių braižą ar mėgiamą stilistiką, matyt kadangi tai pradžia, jūsų vidus dar nespėjo apsispręsti. 4u.gif
Atsakyti
trr, taip, kadangi dar tik mokausi, pati pradzia, noriu ismokti valdyti spalvas, aplamai islavinti ranka, todel abu paveikslai yra tapyti pagal kazkieno jau nutapytus. Abstrakcija sakyciau mano stilius, o balerinas tapiau draugei dovanu, todel rinkausi kazka labiau zemisko ir suprantamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2012 05 29, 18:23)

Man labai patiko tavo gerves wub.gif

pati siuo metu neturiu ko parodyti,nes viskas kas iki siol nupiesta buvo ,isdavanota... ax.gif bet ir nebuvo sedevrai tiesiog poreikis piesti is visos sirdies.

Labai aciu 4u.gif

Man atrodo, bet kokiems darbeliams tai ir yra svarbiausia, kad darbas plauktu is sirdies smile.gif

Merginos, labai reikia betkokios informacijos.
Yra parduotuve, kuri sutiktu priimti kai kuriuos mano darbelius, tik beda, kad tam reikia kazkokio dokumento (na kad prekyba butu legali). Kur man ieskoti informacijos apie tai. Gal yra zinanciu?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 03, 12:18)
Yra parduotuve, kuri sutiktu priimti kai kuriuos mano darbelius, tik beda, kad tam reikia kazkokio dokumento (na kad prekyba butu legali). Kur man ieskoti informacijos apie tai. Gal yra zinanciu?

Šiek tiek informacijos yra šio forumo tame Rankdarbių skyriuje.. kur prekiaujama.
O šiaip tai, tiksliausiai turbūt būtų jeigu nueitum į VMI (valstybinė mokesčių instekcija) .. Dar kur kitur kad rektų kreiptis tai negirdėjau,.. bet, manau, jeigu ir reikia - VMI turėtų tai žinoti ir nukreipti wink.gif
Laimingai;)
Atsakyti
Baisiai nemegstu tu visu istaigu unsure.gif , bet reikes kazka cia daryt, ar tai skambint ar bandyt nuvykt : ))))
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 04, 12:56)
Baisiai nemegstu tu visu istaigu unsure.gif , bet reikes kazka cia daryt, ar tai skambint ar bandyt nuvykt : ))))

O nebandet internete pasidometi internetinemis galerijomis? As ziurejau, yra kur galima talpinti, tik nezinau tiksliu salygu
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2012 06 01, 14:13)
supratau,as labai megstu daugiau dazu uztept,kad riebiai butu faktura  biggrin.gif tai visai gera ideja su zelatina mirksiukas.gif

Turbūt čia labiausiai tinka kartonui ir negruntuotai drobei..
o kitais atvejais kad gal nelabai ir reikia.. mm
wink.gif
O ant ko Jūs paišote, tapote ?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 04 birželio 2012 - 20:41