Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(mimo @ 2012 05 06, 12:11)
*Mirabella*, jei Jus paveikslus pardavinejate Lietuvoje-tai kainos gal ir normalios. Kai kuriuos ju taip pigiai nepardavineciau.As savo megejiskus paveikslus brangiau parduodu...Panarsykite internete, gal rasite kokia uzsienietiska internetine galerija,kuri Jusu paveikslais susidometu.

Aciu uz paskatinima ir palaikyma 4u.gif Reikia truputi pagyventi...vis dar lankau dailes kurselius... pamazu si bei ta tapineju, kai bent viena darbeli nupirks tada ir ziuresim kaip ten su tom kainom ir uzsenieciais : ) Man regis reikia didesnes pasiulos ir ivairiapusiskumo ar originalumo darbeliuose, kad plaukti kur giliau : )))
Atsakyti
Vakar pradejau savo pirma paveiksla ant drobes, ir ka galiu pasakyti, kad pradzia esu labai patenkinta, labai graziai gaunasi wub.gif Draugas is pradziu skeptiskai ziurejo i mano pasiulyma, kad galiu nutapyti paveiksla, kuri pakabintume ant sienos, bet vakar pamates darba, sako, hm, gal ir pakabinsime, zadejo eiti pirkti man didesne drobe tapymui biggrin.gif Beje, man patinka abstrakcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 05 07, 07:50)

Laukiam pasirodant smile.gif
Atsakyti
O kuo valote teptukus po akrilo dazu?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 05 08, 15:02)

Vandenuku;
Tik reikia plauti iškarto po tapymo, kol dar nesudžiuvo ... .. ..

Daiktą, ant kurio maišau akrilinius dažus palikau nenuplautą, tai dabar nebenusiplauna. O teptukai švarūs - nes jų nepalikau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 08 gegužės 2012 - 16:15
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 05 08, 17:13)
Vandenuku;
Tik reikia plauti iškarto po tapymo, kol dar nesudžiuvo ... .. ..

Daiktą, ant kurio maišau akrilinius dažus palikau nenuplautą, tai dabar nebenusiplauna. O teptukai švarūs - nes jų nepalikau smile.gif

Va,ir man tas pats, palete ar kaip ten ji vadinama, ant kurios maisau dazus, jau buvo padziuvus,kai ejau plauti,tai neissiplove...greit dziuna, jau tapymo metu pradeda,ir su teptukais - reik iskart plauti, valyti...nes sukieteja ir vsio smile.gif
Atsakyti
4u.gif mano menas blush2.gif
http://s1058.photobu...t404/ilona2221/

I až ,aciu 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti, o kaip eskizuojate ant drobes? Ar nedarote to? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 05 10, 08:19)
Dar norejau paklausti, o kaip eskizuojate ant drobes? Ar nedarote to? ax.gif

Su paprastu kietu piestuku : ) Puikiai trinasi su trintuku jeigu reikia ka pataisyti, tik nereikia spausti, kad neistampyt idubimu drobeleje : )
As pasidarau toki net ne eskiza, o kuo detalesni piesini, kad paskui tapyba liktu kaip malonumas, spalvu maisymas, derinimas, seseliavimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 10 gegužės 2012 - 17:42
Aciu Mirabella, bandysiu ir as taip 4u.gif
Atsakyti
Naujas eksperimentinis darbelis "Žizel" blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 22 gegužės 2012 - 16:51
O kaip Jus tuos krastus tokius padarote? ax.gif
Atsakyti