QUOTE(aukso^gysla @ 2012 05 06, 09:54)
Nu kokia gi aš čia rimtesnė menininkė, Mirabella,,,
Manau gerai paišot.. Turbūt čia talentas pas jus.
Kainos nedidelės..
Kai pagalvoju kiek laiko, jėgų įdedama kol gimsta kruopštesnis darbas .. tai.. palyginti aplamai paveikslai šiais laikais yra pigūs..
Gal ką ir įdėsiu, jeigu bus galimybė nufotkinti, nes nepardavinėju, tai niekur netalpinu, tai ir fotoaparato neturiu.. O jeigu jūs planuojate rimtai užsiimti menu - ko gero reiktų geros kokybės foto talpinti, nes žmogus ieškodamas kas jam patinka gali apsigauti.. pvz. patiks būtent toks paveikslas, o realybėje jis sodresnis gali jam jau nebepatikti .. žinot kokie dabar pirkėjai išrankūs..
Noriu pasidalinti viena nuoroda, kaip žmogus paiško natiurmorčiukus
http://www.artlib.ru...mp;user_serie=0
reikia daug dirbti, kol taip sugebėti:)
O dar kad išmokti į paveikslą įdėti pačius gražiausius jausmus
...
Na taip, laiko daug uzima, bet jeigu tai yra pomegis, praleistas laikas visai kitaip "matuojamas".
Del nuotrauku sutinku, bet kadangi as galima sakyt esu tik pradziu pradzioje, yra per akis kur tobuleti, tai investuoti i profesionalu fotoaparata ar nuosavus mokamus tinklapius ne tik nepadetu nieko prisidurti, bet ir i bankrota isvarytu : ))) O del zmoniu isrankumo jus visiskai teisi. Jeigu pirkejui nepatiktu paveikslas, priimciau ji atgal ir grazinciau pinigus. Bet man asmeniskai jie realybej daug grazesni
Ideti natiurmortai -aukstasis pilotazas
, svajoniu svajone butu taip moketi, kazin kiek menesiu tokie tapomi.