Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Svajute @ 2012 03 02, 10:31)
Ačiū už pastabas ir gražius žodžius. Dabar piešiu paukštuką, vargstu su plunksnomis smile.gif.

O tapyti nebandai? Man atrodo tapyba reikalauja maziau akademiskumo nei piesimas ax.gif

Pauksciai vieni megstamiausiu mano vaizdavimo objektu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 03 02, 13:36)
O tapyti nebandai? Man atrodo tapyba reikalauja maziau akademiskumo nei piesimas ax.gif

Pauksciai vieni megstamiausiu mano vaizdavimo objektu.  wub.gif

Bandau ir tapyti. Bandžiau su aliejiniais ir akriliniais, šiuo metu reikia vieną paveikslą akriliniais pabaigti, bet man akriliniai kažkaip ne prie širdies, daug mieliau su aliejiniais, gražiau potepiai matosi, įdomiau spalvos maišosi. Tik šiuo metu esu tremtyje smile.gif, Emyratuose, čia turiu tik akrilinius, tai ir žaidžiu su jais. O pieštuku piešiu, nes noriu pačias formas išmokti gražiau piešti, manau, pravers ir tapyboje, nes dabar tik gėles ir abstrakcijas piešiu smile.gif. o ir šiaip pieštuką visada šalia turiu, net kai vaikai valgo pietus galiu papiešt truputį, o su dažais jau kitaip...
Atsakyti
QUOTE(ripse @ 2012 02 28, 20:43)
akys kaip gyvos thumbup.gif

na tikrai graziai nupiesta tikroviskai
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
nu ir as pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
cia daug kas rasot,kad jums nepatinka akrilas,o as tik su juo ir dirbu.labai noreciau ismeginti alieju,bet tas kvapas doh.gif o dar ir dziuvimo laikas ilgas.Bet kazkada reiks prisiverst patepliot ir su alieju.Man tai visi piesinukai klasiski,svarbiausia entuziazmas mirksiukas.gif

user posted image

dedu dar viena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinijax: 08 kovo 2012 - 23:28
Apie koki kvapa kalbi, paciu dazu ar skiediklio?Nes patys dazai ne ka stipresni kvapa turi nei akrilas. O skiedimui galima naudoti bearomati vaitspirita.

Patiko antras darbelis, su aliejum dar prasiplestu tavo galimybes, pajaustum skirtuma.
Atsakyti
esu bandziusi alieju tik viena karta ir labai senai,ir kazkaip is atminties prisimenu,kad jis man smirdejo,o kas ten tiksliai nepamenu,ar dazai ar skiediklis..Bet dabar labai jau noriu ismeginti .Dar noreciau paklausti,o kur jus tapote kokioj patalpoj,ar turite atskira kambareli kuriame galetumet laisvai ta daryti ? ir kur "stabeliuojat" jau nupiestus paveikslus ?
as saviskius isdovanoju,dar esu pardavus nemazai,o tie kurie liko,tai apvynioju maistine plevele ir pastatau i kampa cool.gif idomu kaip ir kur jus juos laikote ?
Atsakyti
QUOTE(kristinijax @ 2012 03 10, 11:06)
esu bandziusi alieju tik viena karta ir labai senai,ir kazkaip is atminties prisimenu,kad jis man smirdejo,o kas ten tiksliai nepamenu,ar dazai ar skiediklis..Bet dabar labai jau noriu ismeginti .Dar noreciau paklausti,o kur jus tapote kokioj patalpoj,ar turite atskira kambareli kuriame galetumet laisvai ta daryti ? ir kur "stabeliuojat" jau nupiestus paveikslus ?
as saviskius isdovanoju,dar esu pardavus nemazai,o tie kurie liko,tai apvynioju maistine plevele ir pastatau i kampa  cool.gif  idomu kaip ir kur jus juos laikote ?

As tapau savo kambary kadangi esu tik megeja. Tikrai nesmirda, svieziu dazu kvapas man net malonus biggrin.gif

Laikau sudejus i didele placia lentyna, kurie netelpa tiesiog atremti i siena, bet tikiu, kad ras savo seimininkus ax.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi atradusi sia temele, as tik mokine-pradinuke esu, maniau, kad moku piesti, bet kai paziuriu, kaip moka kiti, tai suprantu, kad ne velnio as dar nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 03 16, 10:35)
Dziaugiuosi atradusi sia temele, as tik mokine-pradinuke esu, maniau, kad moku piesti, bet kai paziuriu, kaip moka kiti, tai suprantu, kad ne velnio as dar nemoku  biggrin.gif

pasirodyk savo darbelius 4u.gif Mokytis niekada nevelu. Man paciai mokymosi procesas malonus, su kiekvienu darbeliu vis kazka atrandi...
Atsakyti
Ziuriu temute merdeja, tad pasirodysiu savo darbeliu:

http://evelina-art.j...slai-paintings/
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 03 17, 13:58)
pasirodyk savo darbelius  4u.gif  Mokytis niekada nevelu. Man paciai mokymosi procesas malonus, su kiekvienu darbeliu vis kazka atrandi...

Gal nerodysiu, gedijuosi blush2.gif biggrin.gif Ant paprasto popieriaus su guasu Vilniaus dizaino kolegijoje tapiau kursu metu. Dabar noreciau ismokti ko nors rimciau, tik nezinau pvz.kur drobes pirkt, ant kurios yra tapoma, kaip tapyt ant drobes, su kokia priemone... ax.gif
Atsakyti