Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(mimo @ 2012 02 17, 11:18)
Jei norejai,kad paveikslas butu plokscias-tai nereikejo deti atspalviu. Geltona reikejo palikti tiesiog geltona, raudona tiesiog raudona ir t.t. O dabar susidaro yspudis, kad tau nepavyko isgauti erdves ir atskiros detales tiesiog sumestos i viena puoda. Mano akyse, paveikslas atrodo kaip nesusigrojes orkestras. Greiciausiai tapei neturedama konkrecios idejos. Manau,kad sugebi tikrai geriau-matosi pagal didziaja kregzdute, kuri gan neblogai gavosi.

ačiū už pastabas.
su spalvom tai nebaigta dar - finale geltona ir bus tiesiog lygutėlė sviestinė geltona.

Tai mano akyse irgi jis nesusigroja, kodėl ir sakau gal kas kokią idėją pametės, kaip išsisukti smile.gif

O jeigu niekas daugiau su konstruktyviais pasiūlymais neišstoja, tai įmesiu kritikai kai bus baigta rolleyes.gif
Atsakyti
As vietoje taves nedaryciau tos sviestines geltonos. Juk ir pauksciai ir geles nera visiskai ploksti. Tie tusti lyguteliai plotai sudarys ispudi lyg objektai iskirpti ir ant virsaus uzlipdyti.
Mimo sukritikavo, bet kaip pataisyti nepatare.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 17, 12:32)
As vietoje taves nedaryciau tos sviestines geltonos. Juk ir pauksciai ir geles nera visiskai ploksti. Tie tusti lyguteliai plotai sudarys ispudi lyg objektai iskirpti ir ant virsaus uzlipdyti.

mano darbeliai jusu teismui

http://www.aigalerij...ina-miskunaite/
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 17, 13:32)

"Jei norejai,kad paveikslas butu plokscias-tai nereikejo deti atspalviu. "
Mano akyse tai buvo patarimas,o kas liecia bendra kompozicija-tai patarima pasilaikiau sau.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2012 02 17, 19:38)
"Jei norejai,kad paveikslas butu plokscias-tai nereikejo deti atspalviu. "
Mano akyse tai buvo patarimas,o kas liecia bendra kompozicija-tai patarima pasilaikiau sau.

Tai norit pasakyti, kad paveikslas atrodytu geriau be jokiu spalviniu niuansu? jis isvis subaisetu... o dabar jis tiesiog idomus. Ne visi meniniai sprendimai turi atitikti kazkokias taisykles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilze @ 2012 02 17, 11:34)
ačiū už pastabas.
su spalvom tai nebaigta dar - finale geltona ir bus tiesiog lygutėlė sviestinė geltona.

Tai mano akyse irgi jis nesusigroja, kodėl ir sakau gal kas kokią idėją pametės, kaip išsisukti  smile.gif

O jeigu niekas daugiau su konstruktyviais pasiūlymais neišstoja, tai įmesiu kritikai kai bus baigta  rolleyes.gif

Kad lyg ir nereik čia nieko lygint- jau yra rusiško multiko plokštumo), geltona iškrenta dėl to kad nėra tarpusavio papildančios spalvos jai- violetinės- šešėlius padaryk baklažano-indigo spalvos o ne bukokai juodus ir susitvarkys viskas.
Bet darbo problema ne tame- problema kompozicijoj -medis perežia darbą pusiau kompozicinis centras kregždutės, visa kita iškrenta.
Kad sutvarkyt reikia viską perdaryt, turint omeny kaip dirba žmogaus akis ir smegenai stebint kurinį- ji begioja ir reik tau priverst begiot reikiama linkme kad atsiskleistu darbo naratyvas( pasakojimas).

Taigi pirminis kompozicinis taškas-raudona gelė- pertvarkyt reiktų jos plastiką kad nebutų ji iš šono, pamėlusią ramunę visai išmest)) (dar būtų gerai ivest gilią žalią spalvą kur nors, kad papidytu tą raudonį)

Antrinis kp. taškas- vabalas va tas baisus balų sutverimas ir galėtų būt tamsus smaragdinis- medį perpaišyt visai- jis turėtų būti bent jau panašus į medį ir iš vabalo perspektyvos- tarsi fotografuota su fisheye ar plačiakampiu objektyvu-kai kamienas storas o šakos paskesta gelsvumoje

trečias kp. taškas tai fone skraidančios kregždutės.
Va ir viskas

Atsakyti
ir aš pasirodau, kaip bandau mokintis piešti žmogaus veidą. Pasirinkau senuko nuotrauką, tai sunkoka man su juo buvo, daug kur nugrybavau, manau ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajute: 24 vasario 2012 - 08:51
ir gerai, kad senas žmogus, juos lengviau piešti, raukšlės ir gyvenimo pėdsakas veide leidžia padaryti išraiškingesnį piešinį. smile.gif piešinio metodai teisingi, gal čia ir daugiau yra ką taisyt, bet man labiausiai kliūva galvos forma antram piešiny ne visai teisinga, viršuj tarsi per maža, ir dešinėj skruostikaulis, atsirado pernelyg aštri briauna, lyg glamžyto popieriaus raukšlė, sušvelninkit ją. 4u.gif
šiaip geras piešimas, kažkur mokotės?
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2012 02 24, 11:59)
ir gerai, kad senas žmogus, juos lengviau piešti, raukšlės ir gyvenimo pėdsakas veide leidžia padaryti išraiškingesnį piešinį. smile.gif piešinio metodai teisingi, gal čia ir daugiau yra ką taisyt, bet man labiausiai kliūva galvos forma antram piešiny ne visai teisinga, viršuj tarsi per maža, ir dešinėj skruostikaulis, atsirado pernelyg aštri briauna, lyg glamžyto popieriaus raukšlė, sušvelninkit ją.  4u.gif
šiaip geras piešimas, kažkur mokotės?

ačiū už pastabas, kažkaip svetima akis geriau mato kas ne taip smile.gif. Viršugalvis tikrai per mažas, nes nemėgstu piešti plaukų smile.gif, tai ir nepabaigiau jų ten iki galo piešt ax.gif . Ne, nesimokinu niekur, tiesiog atradau užsiėmimą, kuris vakarais sugeba mane nuo kompo nuvaryti.
Atsakyti
QUOTE(Svajute @ 2012 02 24, 08:50)
ir aš pasirodau, kaip bandau mokintis piešti žmogaus veidą. Pasirinkau senuko nuotrauką, tai sunkoka man su juo buvo, daug kur nugrybavau, manau  ax.gif

user posted image
user posted image

akys kaip gyvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajute @ 2012 02 25, 19:35)
ačiū už pastabas, kažkaip svetima akis geriau mato kas ne taip smile.gif. Viršugalvis tikrai per mažas, nes nemėgstu piešti plaukų smile.gif, tai ir nepabaigiau jų ten iki galo piešt  ax.gif . Ne, nesimokinu niekur, tiesiog atradau užsiėmimą, kuris vakarais sugeba mane nuo kompo nuvaryti.

tai plaukų ir nepieškit, svarbiausia galvos formą pažymėti..
na jei savamokslė, tai džiugu, kad bent jau štricho nebijot, kaip kiti. thumbup.gif iš tiesų, neblogi piešiniai, verta pasigilinti toliau. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabas ir gražius žodžius. Dabar piešiu paukštuką, vargstu su plunksnomis smile.gif.
Atsakyti