"Labirintai" misri technika
"Kazkur ten...." 120\100cm. misri technika
http://public.fotki.com/ritka68/ kiti darbai
O, kaip grazu!
man irgi patiko sie darbeliai
apmire temuke..
labai grazu
Laba diena,
kaip gerai, kad radau šitą temą
Vienu žodžiu, man reikia pagalbos, nes jau išviriau pati savo sultyse
Kažkas čia negerai ar tai su kompozicija ar dar su kuo.
Iškart pasakau, kad viršutinis kairys kampas nebaigtas - ten vieta dideliam lapui ar tai lapams, o vabalas ne juodas bus bet tamsiai žalias. Daugiau esmė matosi. O kas ne taip, nebesuprantu.
P.S. noriu, kad rezultatas būtų ne tikroviškas, o "multiko" plokštumo tokio, net nemoku paaiškint...
Labai laukiu pastabų
Iškart pasakau, kad viršutinis kairys kampas nebaigtas - ten vieta dideliam lapui ar tai lapams, o vabalas ne juodas bus bet tamsiai žalias. Daugiau esmė matosi. O kas ne taip, nebesuprantu.
P.S. noriu, kad rezultatas būtų ne tikroviškas, o "multiko" plokštumo tokio, net nemoku paaiškint...
Labai laukiu pastabų
gal tulpes ziedas per aukstai itupdytas
QUOTE(ilze @ 2012 02 14, 11:18)
Laba diena,
Labai laukiu pastabų
Labai laukiu pastabų
Labai patinka sis darbas. Na ta jo nuotaika, ideja nuostabi, taip man kvepia pavasariu . O jis tikroviskas labai nebus vien del to, kad jo zanras fantastinis. Tiek, tulpe medyje, tiek kita gele, kuri stilistiskai tokia yra daugiau dekoratyvi, o ne realistine. man asmeniskai tam fantistiskume ir meniskume visas paveikslo grozis
dar noriu paklausti kokiais dazais cia tapete?
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 16, 13:59)
Labai patinka sis darbas. Na ta jo nuotaika, ideja nuostabi, taip man kvepia pavasariu . O jis tikroviskas labai nebus vien del to, kad jo zanras fantastinis. Tiek, tulpe medyje, tiek kita gele, kuri stilistiskai tokia yra daugiau dekoratyvi, o ne realistine. man asmeniskai tam fantistiskume ir meniskume visas paveikslo grozis
Ačiū, tapau aliejumi šitą. Bet tik todėl, kad gavau dovanų krūvą aliejinių dažų
O man atrodo, kad kregždutės šiek tiek per stambios Ta prasme pilveliai jų per stambūs. Arba man taip atrodo
Jei norejai,kad paveikslas butu plokscias-tai nereikejo deti atspalviu. Geltona reikejo palikti tiesiog geltona, raudona tiesiog raudona ir t.t. O dabar susidaro yspudis, kad tau nepavyko isgauti erdves ir atskiros detales tiesiog sumestos i viena puoda. Mano akyse, paveikslas atrodo kaip nesusigrojes orkestras. Greiciausiai tapei neturedama konkrecios idejos. Manau,kad sugebi tikrai geriau-matosi pagal didziaja kregzdute, kuri gan neblogai gavosi.