Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

bet as isivaizduoju, kaip butent toks, kaip foto graziai atrodytu ant sienos (kad neukrautu kambario, nes pas mus sienos dazomos viena spalva, o tokia viena isskirtine siena tai butu super)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistiqueee: 29 rugsėjo 2011 - 13:55
QUOTE(trr @ 2011 09 29, 09:51)
o čia jos niekas ir nepuola  doh.gif  4u.gif ir gink die, aš ne prieš ryškias spalvas, tiesiog jos netaip panaudotos..    mirksiukas.gif (lietuviško kolorito niūrumas ir man ne prie širdies, nors rusų ir amerikiečių realizmas dar labiau ne prie širdies, gaila, kad jums nesimato šimtai kitų vaizdavimo būdų biggrin.gif )
ai pieškit kaip norit..  biggrin.gif aš neatspari tokiem saldiem darbam, man jie iš tiesų šleikštulį varo. geriau pasimokysiu iš dekor patylėti.

4u.gif

Na tylet nereikia biggrin.gif, ka mes megejos darytume be jusu, taip ir grybautume pievose galvodomos kokios mes talentingos. O jusu kritika reikalinga, gal tik noretusi labiau zemisku paaiskinimu, nes tu techniniu sakiniu ne visada eina suprasti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 29, 11:09)
Na jeigu cia nepasisaipymas, tai nuosirdziai aciu.  Is tiesu kur cia suprasi ka padares ir ko nedadares jei sesis metus buvai apsikrovus literaturinem metodologijom ir teptuka i rankas paemei vos kelis kartus per gyvenima  mirksiukas.gif
Tamstos ivertinimas man labai svarbus  aciuks.gif , nes vieninteliai vertintojai draugai ir tevai, bet jais negalima pasitiket laugh.gif

Prašom, koks jau čia pasišaipymas.. - gi kaip malonu gerą žodį pasakyt

Norėtai kad pasiaiškintau?)- gerai:

Tu neivydei tų užduočių kurias sau kėlei, bet padarei klaidas ir tiksliai tuose vietose kad darbą galima laikyt šiuolaikinio meno kuriniu.
Klaidos:
motyvo pasirinkimas-
paimta foto- o fotografijoj savi optiniai dėsniai mažai ką turintis bendro su žmogaus akim, šiuo atvėju dėl atviros diafragmos stiprus "bokeh" nefokusinės zonos išplaukimas. Gaunamas iš matricos "raw" failas ,buvo perkoduotas į JPG formatą, o jis turi savus glaudimo algoritmus kai vientisus subtilių atspalvių plotus dekoduoja į primityvias plokščias dėmes- ką Tu savo darbe ir perteikei fone-nežinau gal taip gavos o ne foto buvo tokios kokybės. bet esmė tokia- gaunasi refleksija ne į butį -o į virtual reality kuri tą būti jau kelis kartus perdirbo per savo mechanizmus.čia kaip viena mergaitė paišiusi atskirus vaikų portretus iš benros foto kur fokusas buvo ant kaspino- gavosi vaikai su išplaukusiomis 80mečių senių akimis.Tai jau seniai ne būtis tai filosofo Baudrillard ivardijamas simuliakro simuliakras.
Todėl toks darbas gali būti šiuolaikinio meno kuriniu- kuris reflektuoja,reprezentuoja ar kritikuoja pseudobūtį.
estetiniu darbu- ko buvo siekta- dėja negali būti - centrinė kompozicija, plastilininė tapyba, lavoninis kaloritas,panašu ir kažkas negerai su pačiais dažais arba kažkaip idomiai ten primaišei. -tiesa visa tai puikiai tinka ankstesnei mano minėtai prasmei, čia net galima būtų pažaist kaip pas D. Lynch. kai realybė lyg tai itikinama , visi puošnūs ir šypsosi bet menkose detalėse,neatitikimuose aiškėja viso to blefas, ir tada ateina siaubas
------------------------
Šiaip nekreipk dėmesio- nori estetiškai patrauklių darbų - truputi tikslingiau dirbk ir pakeisk akrilą į aliejų - akrilas tai plasmasė tik kad skysta)

Papildyta:
QUOTE(floristika @ 2011 09 29, 18:05)
Na tylet nereikia  biggrin.gif, ka mes megejos darytume be jusu, taip ir grybautume pievose galvodomos kokios mes talentingos. O jusu kritika reikalinga, gal tik noretusi labiau zemisku paaiskinimu, nes tu techniniu sakiniu ne visada eina suprasti  doh.gif .

tylėt reikia-nesiginčyk.
ar taip ar kitaip vis tiek grybaujate ir dar pievuose, ne tai viskas puiku -savarankiškumo ,asmeninės brandos požymis -pagirtina
Atsakyti
Na foto ir buvo tokios kokybes. Nefokusuotas, miglotas fonas, tik aisku gal man dar ir ploksciau gavosi kaip pradininkei smile.gif
Lavoninis koloritas tikrai taip. Kaltinu akrila (negi save peiksi), kuris isdziuves numatiskeja trim tonais. Jokio sodrumo neimanoma isgaut nors ir zinau spalvu isgavimo principus. Jau ir pati esu nusprendus isbandyt alieju,ziuresim kaip seksis.
Paziurejau Lynch darbus- siurpulingi biggrin.gif
Nekreipiu, aciu, minti supratau. Mokysiuos kiek galimybes leis. Uzsirasiau i kursus ax.gif Paskui pasakysiu dailininkes pavarde, galesit konstatuoti ar ji ko ismokys ar numokys... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kiek graziu darbu prisiziurejau.. thumbup.gif
neturiu daug laiko piesimui, bet galvoju - gal pradeti.. tai cia dedu savo kuklu piesinuka, vakar vakare piesta ax.gif
laukiu patarimu, komentaru rolleyes.gif

https://picasaweb.go...com/lh/myphotos

nezinau ar rodys doh.gif nemoku ikelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smikiene: 02 spalio 2011 - 17:35
QUOTE(smikiene @ 2011 10 02, 18:34)
Sveikos  4u.gif 
kiek graziu darbu prisiziurejau..  thumbup.gif
neturiu daug laiko piesimui, bet galvoju - gal pradeti..  tai cia dedu savo kuklu piesinuka, vakar vakare piesta  ax.gif
laukiu patarimu, komentaru  rolleyes.gif
https://picasaweb.go...com/lh/myphotos

nezinau ar rodys  doh.gif  nemoku ikelti

darbelio nesimato, jeigu paprastai nori ikelti nuotraukos nuoroda, tuomet
naudokis picasoje esancia specialia nuoroda:

user posted image

arba rasant teksta pasirink virsuje IMG

user posted image

ir ivesk ten paveikslelio url nuoroda.(desinys klavisas ant paveikslelio, atsidaro lentele)

user posted image

kitas klavisas ant melyno http, ir paste:)

user posted image

tikiuosi moderatoriai nesupyks, jei ka trinkit 4u.gif
Atsakyti
Na kritikuokit 4u.gif nes kaz kaip visai apmiro sis forumas
http://i28.fastpic.r...ea02c13922a.jpg
Atsakyti
floristika
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(floristika @ 2011 10 15, 21:15)
Na kritikuokit  4u.gif  nes kaz kaip visai apmiro sis forumas

labai grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(floristika @ 2011 10 15, 20:15)
Na kritikuokit  4u.gif  nes kaz kaip visai apmiro sis forumas

Labai grazus darbas ir man patiko. Jei nesunku parasykit formata ir kokia technika atliktas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 21 spalio 2011 - 10:31
Labai grazus darbas ir man patiko. Jei nesunku parasykit formata ir kokia technika atliktas 4u.gif

Formatas 50x70, o piesta akrilu, gerai sake Dekor, kad jie plasmasiniai dazai, o ipac nepatirusiai rankai smile.gif. Tiesiog buvo pageidavimas nupiesti ant sienos, tad teko bandyti akrilu piesti, o kaip gavosi pacios matot 4u.gif. Zodziu akrilas man nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(floristika @ 2011 10 22, 09:24)
Formatas 50x70, o piesta akrilu, gerai sake Dekor, kad jie plasmasiniai dazai, o ipac nepatirusiai rankai  smile.gif. Tiesiog buvo pageidavimas nupiesti ant sienos, tad teko bandyti akrilu piesti, o kaip gavosi pacios matot  4u.gif. Zodziu akrilas man nepatinka. schmoll.gif

idomu ka profesionalai trr su dekor mano, mano poziuriu tai sauniai gavosi, mielai toki keliones simboli kabinciaus ax.gif

idekit daugiau savo darbeliu jeigu turit...

taip akrilas nepaklusnus... bet lyginant kaina su aliejum skirtumas yra... ax.gif
Atsakyti