Del spalvu, jos naturaliai nera tokios ryskios, bet fotografuota tiesiog telefonu saules sviesoje, tai viskas siek tiek kitaip atrodo, kaip ir stirneles, tas juodas seselis nera naturoj toks juodas, o tik tamsus rudas - pereinantis toks (neturiu net dazu tokiu ryskiu) nera tokio ryskaus skirtumo. kazkaip reiks pasistengt nufotografuot, kad atrodytu mazdaug taip kaip yra, o tai dabar tikrai klaidina. Del spalvu turejau omeny tai, kad gamta nera vien tik zalia, kad butent to mokiaus, kad i toli gamta melsveja, blankeja - o priesais, tai vaizdas ryskus, aiskiu spalvu. Kad rudenejant medziai ne visi geltoni ar raudoni, o ten visa spalvu gama ir kad geles zydincios raudonai, taip pat turi mase spalvu. O Mokymuisi,mano nuomone ir yra pasirinkti, kur tai pavaizduota ryskiai...
MAno ankstesniuose darbuose nebuvo to gilumo, na kaip sakant plokscias vaizdas, tai ir norejau pirma pajaust ta erdve, o jau tada bandyt kazka rimtesnio....
Gaila, beveik visi mano darbukai LT like
o jei ir yra pora, tai isvis blogos nuotraukos, tai net nedesiu
Del klasikiniu dailininku, as tai dar nesiriztu daryt kopiju, zinau, kad man dar toli iki to, ir tikrai nesunku ikalbet, nes ten tikri dailininkai menininkai, kurie ne to, kad susizavejima kelia, o ir nuostaba ir mase kitu jausmu nesu vien uzsiciklinusi ant Kinkades, jis, kaip sakant, kaip vaikui pasaka
(matyt siuo metu man truputi truksta spalvu)
Paklausysiu jusu patarimo ir isbandysiu koki karteli padaryt kokia kopija, bent jau saves ivertinimui
Zmones,kuriuos minejau baige studijas cia, Kairo universitete (Gyvenu Egipte)
Mirabella, viena toki darbuka trunka padaryt nemazai laiko, sunku pasakyt, kiek tiksliai nes darbas daromas su pertraukom - vaikas reikalauja savo