Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 27, 11:31)
Talpinu ir as  savo kuklu darbeli. Laukiu atsiliepimu ir kritikos.

user posted image

Genialus darbas - vertas eksponuoti ŠMC -kokiu ~4000*3500 formatu. Tik pati jaučiu nesupratai ką padarei..- galima pasveikint
Atsakyti
Del spalvu, jos naturaliai nera tokios ryskios, bet fotografuota tiesiog telefonu saules sviesoje, tai viskas siek tiek kitaip atrodo, kaip ir stirneles, tas juodas seselis nera naturoj toks juodas, o tik tamsus rudas - pereinantis toks (neturiu net dazu tokiu ryskiu) nera tokio ryskaus skirtumo. kazkaip reiks pasistengt nufotografuot, kad atrodytu mazdaug taip kaip yra, o tai dabar tikrai klaidina. Del spalvu turejau omeny tai, kad gamta nera vien tik zalia, kad butent to mokiaus, kad i toli gamta melsveja, blankeja - o priesais, tai vaizdas ryskus, aiskiu spalvu. Kad rudenejant medziai ne visi geltoni ar raudoni, o ten visa spalvu gama ir kad geles zydincios raudonai, taip pat turi mase spalvu. O Mokymuisi,mano nuomone ir yra pasirinkti, kur tai pavaizduota ryskiai...

MAno ankstesniuose darbuose nebuvo to gilumo, na kaip sakant plokscias vaizdas, tai ir norejau pirma pajaust ta erdve, o jau tada bandyt kazka rimtesnio....
Gaila, beveik visi mano darbukai LT like sad.gif o jei ir yra pora, tai isvis blogos nuotraukos, tai net nedesiu

Del klasikiniu dailininku, as tai dar nesiriztu daryt kopiju, zinau, kad man dar toli iki to, ir tikrai nesunku ikalbet, nes ten tikri dailininkai menininkai, kurie ne to, kad susizavejima kelia, o ir nuostaba ir mase kitu jausmu nesu vien uzsiciklinusi ant Kinkades, jis, kaip sakant, kaip vaikui pasaka wink.gif (matyt siuo metu man truputi truksta spalvu)

Paklausysiu jusu patarimo ir isbandysiu koki karteli padaryt kokia kopija, bent jau saves ivertinimui wink.gif

Zmones,kuriuos minejau baige studijas cia, Kairo universitete (Gyvenu Egipte)

Mirabella, viena toki darbuka trunka padaryt nemazai laiko, sunku pasakyt, kiek tiksliai nes darbas daromas su pertraukom - vaikas reikalauja savo smile.gif
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mistiqueee @ 2011 09 29, 00:03)
stirneles, tas juodas seselis nera naturoj toks juodas, o tik tamsus rudas - pereinantis toks (neturiu net dazu tokiu ryskiu) nera tokio ryskaus skirtumo.
Del spalvu turejau omeny tai, kad gamta nera vien tik zalia, ...... o ten visa spalvu gama ir kad geles zydincios raudonai, taip pat turi mase spalvu.
.... tai ir norejau pirma pajaust ta erdve,

(Gyvenu Egipte)

gyvenate egipte ir neturit ką daugiau piešt?? ką ten mažai saulės, kontrastų ir spalvų? bigsmile.gif tai mum čia tokių vaizdų pažertumėt, suprantu, kad ne prie piramidžių gyvenat, bet kiekvienas kampas mūsų akiai būtų egzotika mirksiukas.gif o kiek metų ar dienų ten esat? ax.gif
na apie egipto šiuolaikinį meną neteko girdėt, apie jų mokyklas tuo labiau, tai nesiryžtu vertint biggrin.gif bet sprendžiant pagal absolventus tai ne kas.. biggrin.gif 4u.gif
stirniuko šešėlio nenatūralus ne tiek spalva kiek kontūras. o ir šiaip jų apšvietimas nesutampa su viso kraštovaizdžio apšvietimu, ir vanduo (kaip ir visuose paveiksluose) tokios spalvos, kokia būna tik žydruose baseinuose arba tualeto bakeliuose biggrin.gif .. ir kaip tik tos "gamos spalvų" (vienoje spalvoje, o ne viename paveiksle) aš ir nerandu g.gif nors tas "į tolį melsvėja, blankėja", arba taip vadinama oro perspektyva, jum tikrai neblogai gaunas, ypač ten kur miškai pakrante tolsta.

na šiek tiek išsiskiria darbas su vazonu ir gėlėmis, jam tas dekoratyvumas visai tinka, net siurealizmo kažkokio įgauna, (vaza juk nemeta jokio šešėlio, ir dugnas jos visai nepritaikytas stovėjimui), o dar tas "liepsnojantis" fonas - visai intriguoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 rugsėjo 2011 - 00:31

Mistiqueee, mano manymu, man tavo darbeliuose viskas gerai, nenoreciau nieko keisti. taip ziuri i piesini ir primena jis kazkokia pasaka, laiminga vaikyste ar senatve. nenoreciau kad taz zydras vanduo taptu naturalesne spalva. pasikabinciau toki darba pas save ant sienos, ir kiekviena karta ziurint jis mane ramintu ir keltu nuotaika, didintu optimizma 4u.gif galima juk ir tycia prideti spalvu kuriu nera, pvz baznycios violetinis stogas... tame ir yra piesimo grozis, kad galetum perteikti spalvas kaip pati jauti, o ne taip kaip yra- kaip yra neidomu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na as irgi palaikysiu Mistiqueee, kodel tas vanduo negali buti toks? Tegu buna, tegu kai kam tai atrodo ir is tualeto bakelio biggrin.gif, bet tai yra fantazija, o gamta mes matom skirtingai, ir kodel turetu buti viskas blanku? Rysku, thumbup.gif super, nuotaikinga. O ir vienas rusu dailininkas ir pasake, kad Lietuvos dailininkai bijo ryskiu spalvu, uztat ju darbai taip ir atrodo niuriai ir monotoniskai. Aisku Mistiqueee truksta akademinio piesimo pagrindu, na man bent namas atrodo plokstokas, bet atsisakyti ryskiu spalvu schmoll.gif , jokiu budu. Tobulink ta technika, gal net pasiulyciau pasiieskoti koki dailininka netradicines paziuros i mena ir gauti sie tiek is jo patarimu. Tad sekmes kuryboje ir lauksim dar daugiau spalvingu piesinuku 4u.gif
Atsakyti
o čia jos niekas ir nepuola doh.gif 4u.gif ir gink die, aš ne prieš ryškias spalvas, tiesiog jos netaip panaudotos.. mirksiukas.gif (lietuviško kolorito niūrumas ir man ne prie širdies, nors rusų ir amerikiečių realizmas dar labiau ne prie širdies, gaila, kad jums nesimato šimtai kitų vaizdavimo būdų biggrin.gif )
ai pieškit kaip norit.. biggrin.gif aš neatspari tokiem saldiem darbam, man jie iš tiesų šleikštulį varo. geriau pasimokysiu iš dekor patylėti.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 rugsėjo 2011 - 07:55
QUOTE(dekor @ 2011 09 28, 22:47)
galima pasveikint

Na jeigu cia nepasisaipymas, tai nuosirdziai aciu. Is tiesu kur cia suprasi ka padares ir ko nedadares jei sesis metus buvai apsikrovus literaturinem metodologijom ir teptuka i rankas paemei vos kelis kartus per gyvenima mirksiukas.gif
Tamstos ivertinimas man labai svarbus aciuks.gif , nes vieninteliai vertintojai draugai ir tevai, bet jais negalima pasitiket laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 29 rugsėjo 2011 - 10:21
Gyvenu Egipte jau 4 metus ir patikekit, niurus tas tikrasis Kairas, nei spalvu, nei egzotikos (tokie dalykai kurortuose slepiasi), o cia tik apdulkeje namai (per dulkes tikru namo spalvu nematyti) taip sustatyti vienas prie kito, kad masinoms nera vietos prasilenkti, vienas kitas medelis, kalnai siuksliu gatvese, ir kur cia ta egzotika sad.gif, vat todel ir truksta spalvu. Cia tai nera ko ir lyginti su Lietuvos gamta. Vat del to ir norisi ryskumo, spalvuotumo. Na tik jura cia be galo grazi (tik prie jos mes buname vos ne karta i metus), bet jei perteikciau jos tikraja spalva - nepatiketumet, kad tai naturalu, nes jinai ir gyvai atrodo nenaturaliai biggrin.gif biggrin.gif.
Ir aciu mergaites uz palaikyma smile.gif
Beje, paveikslas su stirnelem, man taip pat dar daug kas uzkliuva, tik, kad tai pirmas darbas po ilgos petraukos, tai neteisiu saves, o kaskart paziurejus suprantu, ka daryciau kitaip smile.gif
Atsakyti
*Mirabella*, ziurejau ziurejau tavo darbeli ir sugalvojau, kad noreciau tokios sienos pas save namuose biggrin.gif . Man jis toks svelnus, kad asocijuojas su silku 4u.gif . Jei galima, issisaugosiu kompiuteryje, ir tikiuosi kada igyvendint sia nauja svajone
Atsakyti
QUOTE(Mistiqueee @ 2011 09 29, 13:23)
Gyvenu Egipte jau 4 metus ir patikekit, niurus tas tikrasis Kairas, nei spalvu, nei egzotikos (tokie dalykai kurortuose slepiasi), o cia tik apdulkeje namai

bet architektūra tikriausia smarkiai kitokia, nei čia..
reali jūros spalva neesmė, esmė apšvietimas ir erdvės pojūtis, kurio jūs siekiat, o jis juk perteikiamas spalvomis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 rugsėjo 2011 - 12:59
QUOTE(asta30a @ 2011 08 21, 16:30)
Labukas... cia vel as  blush2.gif

Zinau zinau !!! man dar per anksti tapyti zmogu... bet, pries sulaukdama jusu kritikos - as jau buvau pradejusi, jau turejau eskiza... tai ir norejau pabaigti  ax.gif 
stengiausi pasinaudoti visais jusu issakytais patarimais: ir fona maisiau is keliu spalvu ir aplamai stengiausi tapyti kuo daugiau maisydama spalvas...

Nagi... pasakykit, kad nors po procentu i prieki pazengiau  ax.gif

Sekanti paveiksla, bandysiu ka nors vien is geliu... be zmogeliuku  rolleyes.gif

user posted image

O Jazus Maryja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistiqueee @ 2011 09 29, 12:48)
*Mirabella*, ziurejau ziurejau tavo darbeli ir sugalvojau, kad noreciau tokios sienos pas save namuose  biggrin.gif . Man jis toks svelnus, kad asocijuojas su silku  4u.gif . Jei galima, issisaugosiu kompiuteryje, ir tikiuosi kada igyvendint sia nauja svajone

bigsmile.gif
Is tiesu realybej kaip jau minejau jis daug sodresnis ryskesnis (kai fotografavau buvo apniuke), bet ir tai nepavyko pilnai man to ryskumo perteikti del dazu nekokybiskumo. Norejau, kad geles ziedas ir paukstis labiau isrysketu, o visa kita butu labiau issilieje, kad perejimai is vieno atspalvio i kita butu tokie minksti ir nepastebimi. Tai vat del to keistas ir dekor komentaras, noretusi, kad jis pakomentuotu kame cia "genialumas" jo zodziais tariant, nes mano akimis ir idetu darbu tai cia toli grazu ne tai ka noreciau isgauti.
Atsakyti