Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

QUOTE(priklausomybe @ 2011 11 09, 00:58)
Garnier rožinės spalvos tai man visai nevykęs, kur truputį su blizgiu  doh.gif

kazkokia nesamone man tas rozinis garnier schmoll.gif nei jis kuom macija, nei tas blizgejimas grazus laugh.gif
Atsakyti
Pabandykite My Lips priežiūros priemones, sitas balzamas fainas http://www.kristiana...as_butter/20277
Atsakyti
nivea thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusilda*: 14 lapkričio 2011 - 19:13
QUOTE(priklausomybe @ 2011 11 12, 19:06)
Tai gal pas jus ten ne herpis buvo  schmoll.gif , nes nuo balzamo tai fantastika, kad praeitų. Pati turiu šitą "gėrį". Šiaip tą herpes virusą gi dauguma turi, tik vieniems dažniau, kitiems rečiau pasireiškia, o ir gydyti jau čia reikia "iš vidaus" antivirusiniais vaistais.

Na kiek man zinoma, eucerine yra kazkokiu vaistuku. Man rekomendavo ta piestuka MB ir nezinau ar tai buvo sutapimas ar kas, bet pradejus ji naudoti man baigesi visi herpiukai ir sakau, dabar kai bando vel lysti, intensyviau pasiterlioju ir jis neuzauga blush2.gif Tai tie sutapimai man jau penkti metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau šitą:
user posted image
sumokėjau mažiau nei penkis litus, nes akcija šiuo metu : ) kolkas labai smagus atrodo, kvapas toks labai labai, lengvas, ant lūpų bent fainai jaučias, nes nemėgstu kai jos nuo tų tepliojimų "apsunksta".
Atsakyti
user posted image
ir savaite jau vaikstau issausejusiom lupom, nebezinau kur detis ir ka pirkt, nes eucerin, laveros nenoriu, o siustis tai doh.gif kol ateis..
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 16, 19:02)

ir savaite jau vaikstau issausejusiom lupom, nebezinau kur detis ir ka pirkt, nes eucerin, laveros nenoriu, o siustis tai doh.gif kol ateis..

Dėl Aubrey išsausėjo? Aš dvi savaites jį naudoju, atsidžiaugt negaliu (mano avietinis).
Atsakyti
Man pats paciausias thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2011 11 18, 14:24)
Man pats paciausias thumbup.gif

Kuo taip patinka? Ar pakankamai drėkina, kiek ilgai išsilaiko ant lūpų? 4u.gif
Atsakyti
As nusipirkau "Yes to Carrots" firmos vazelina (uogu kvapo)..
Labai minkstina lupas ir labai skaniai kvepia!
smile.gif

http://www.drugstore...berry/qxp196466
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 11 17, 23:12)
Dėl Aubrey išsausėjo? Aš dvi savaites jį naudoju, atsidžiaugt negaliu (mano avietinis).

Nežinau ar dėl skirtingų skonių jie labai skiriasi, bet kai aš naudojau avietinį man labai labai patiko ir tiko, na bet kai sekantį nusipirkau su mandarinais man siaubingai išsausėjo lūpos..arba sutapimas arba kažkokia negerovė nežinia nuo ko, pakeičiau balzamą išsigydžiau, bet su Aubrey buvo net baltos pasidariusios nuo sausumo.. smile.gif
Atsakyti
naudoju carmex klasikini ir tutelej - nelabai man unsure.gif nedaug minkstina, greitai nueina nuo lupu doh.gif man reikia drekinimo unsure.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti