Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

QUOTE(shopingas @ 2011 10 11, 06:43)
tai isigijau Blistex 'medplus' (melyna pirstu kabinama pakuote) - sitas sutvarke lupas viena karta ir visiems laikams  thumbup.gif

o kur jį pirkt? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 02, 23:45)
o kur jį pirkt? tongue.gif

Man rodos visose vaistinese jo buna, man artimiausia budavo 'eurovaistine'.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 02, 22:42)
"Sveikuose produktuose" yra  4u.gif

Labai ačiū! 4u.gif Išbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 03, 01:01)
Man rodos visose vaistinese jo buna, man artimiausia budavo 'eurovaistine'.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 10 25, 16:13)
turejau sitoki pati nesenai, tai jau daugiau nebepirksiu situ lupu sviestu is the body shop. nieko gero is ju visai.

o man visai nieko siti body shop ax.gif
Atsakyti
O aš naudoju labai pigų,bet gerą lūpų balzamą iš Oriflame,vadinasi atidi priežiūra (šiaip tinka ne tik lūpoms) rolleyes.gif visokių kvapų yra,bet labai daug kam patinka jis,labai gerai drėkina lūpas,mb visada giria kokios tavo lūpos švelnios.. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 06 lapkričio 2011 - 22:01
Tik ekologiškus.
Atsakyti
Nenaudoju beveik visai. Kai yra reikalas, patepu su medumi, minkština lūpų odą.
Atsakyti
Aš turiu maniją vis išbandyti kažką naujo, kai tik kažką įdomaus užmatau biggrin.gif Taip ir mėtosi daugybė namie, o to "vieno vienintelio" dar neatradau arba neprilipo... blush2.gif
Atsakyti
O man žinokit "atradimas" šitas Neal's Yard Remedies. Aš išvis be lūpų balzamų gyvent negaliu, visur pas mane jie - kiekvienoj tašėj, virtuvėj, kambariuose, kad visada būtų po ranka biggrin.gif. Bet pati pastebėjau, kad kažkodėl dažniausiai TO ieškau smile.gif

user posted image

Garnier rožinės spalvos tai man visai nevykęs, kur truputį su blizgiu doh.gif
Atsakyti
As isbandziau begales balzamu, bet mano lupytems labiausiai tiko ir patiko eucerin lupu piestukas. Iki jo visa laika vaiksciojau su herpiais, o kai pradejau naudoti eucerin visos bedos dingo. Dabar jei nori augti pasitepu ir praeina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 12, 17:44)
As isbandziau begales balzamu, bet mano lupytems labiausiai tiko ir patiko eucerin lupu piestukas. Iki jo visa laika vaiksciojau su herpiais, o kai pradejau naudoti eucerin visos bedos dingo. Dabar jei nori augti pasitepu ir praeina thumbup.gif

Tai gal pas jus ten ne herpis buvo schmoll.gif , nes nuo balzamo tai fantastika, kad praeitų. Pati turiu šitą "gėrį". Šiaip tą herpes virusą gi dauguma turi, tik vieniems dažniau, kitiems rečiau pasireiškia, o ir gydyti jau čia reikia "iš vidaus" antivirusiniais vaistais.
Atsakyti