Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

naudoju carmex
Atsakyti
Siuo metu naudoju ekologiska lupu balzama Badger Balm Tangerine Breeze (mandarinu kvapo), tai vienas geriausiu mano naudotu lupu balzamu smile.gif
Atsakyti
Siuo metu nenaudoju jokio, nejauciu tam poreikio smile.gif O siaip ziema patinka Loccitane balzamas smile.gif
Atsakyti
Mano lūpos labai sausos (žiemą/vasarą). Naudoju Blistex, niekas kitas taip nepadeda. Ypač žiemą.
Atsakyti
Tokius ir tokius. ax.gif Abu super + labai gera sudėtis. thumbup.gif

Atsakyti
Nusipirkau ismeginti blistex lip restore lupu piestuka, tai man labai patiko, gerai drekina ir kvapas labai malonus , toks lengvai metinis thumbup.gif
beto gal kas turi atsiliepimu apie eos lupu balzamus? tokiam apvaliam dekliuke jie yra? smile.gif
Atsakyti
naudoju Nivea šviesiai mėlyną šiltuoju metų sezonu, o šaltuoju - Issana classic irgi mėlynas. norėjau paklaust, gal žinot kokį blizgį, kurio nereikėtų nuolat tepliotis? ta prasme ne kasdien reikėtų - kiek save pamenu, tai anksčiau man nelabai reikėjo tų vazelinų, bet pradėjus naudot ir nustojus lūpos ima šerpetoti verysad.gif
Atsakyti
Siuo metu atradau Blistex Protect+ su spf30.Superinis...riebus,gerai drekina,skaniai kvepia,saldokas,manau kartosiu.Apskritai beveik visi bandyti is Blistex patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 21 rugsėjo 2011 - 13:12
Labai daug vazelinų/balzamų esu naudojusi (rinkdavausi ir pagal reklamą, ir pagal kvapus, ir pagal draugių rekomendacijas biggrin.gif ) , tačiau dabar esu apsistojusi ties vienu ir pačiu pačiu efektyviausiu- CARMEX. Jei tik pradeda lūpos kažkiek skilinėti, ar nemaloniai trauktis, užtenka vieno potepio ir nemalonus jausmas dingsta wink.gif Esu tikrai patenkinta, va dabar jau baigiasi schmoll.gif , lėksiu vėl pirkt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 09 20, 16:12)
beto gal kas turi atsiliepimu apie eos lupu balzamus? tokiam apvaliam dekliuke jie yra?   smile.gif

As tik viena bandzius, kita sandeliuke turiu, bet ta antraji nemokamai gavau, tai todel emiau... Siaip man sie balzamai pasirode labai lengvi, sunkokai tepasi, skalsus - jei reikia lupoms daugiau drekinimo, tai nerekomenduoju.

Man patys geriausi yra Crazy Rumours, Burt's Bees ir Hugo Naturals lupu balzamai thumbup.gif LT gyvendama nuolat naudojau Eucerin, nes lupos be galo sausos budavo (lupdaziu ar blizgiu nenaudodavau, nes negalejau), bet paskui jis kazkoks kitoks pasidare, lyg ir lengvesnis, maziau drekino, tai isigijau Blistex 'medplus' (melyna pirstu kabinama pakuote) - sitas sutvarke lupas viena karta ir visiems laikams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 spalio 2011 - 05:45
QUOTE(4puse @ 2011 10 10, 18:57)
Labai daug vazelinų/balzamų esu naudojusi (rinkdavausi ir pagal reklamą, ir pagal kvapus, ir pagal draugių rekomendacijas biggrin.gif ) , tačiau dabar esu apsistojusi ties vienu ir pačiu pačiu efektyviausiu- CARMEX. Jei tik pradeda lūpos kažkiek skilinėti, ar nemaloniai trauktis, užtenka vieno potepio ir nemalonus jausmas dingsta wink.gif Esu tikrai patenkinta, va dabar jau baigiasi  schmoll.gif , lėksiu vėl pirkt wink.gif

O kokios rūšies carmex?
Aš bioderma labai patenkinta, bet visada norisi kažką naujo pabandyti.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 11 spalio 2011 - 14:43
Ilgą laiką man pats geriausias būdavo Nivea žalias. Bet ilgainiui tiesiog pasidarė per daug paprastas dalykas, dažnai tept reikia ir vos ne erzint pradėjo kažkuo.

tai kolkas visai nieko šitoks man
user posted image

bet labai norėčiau pabandyt Badger Lip Balm
user posted image
bent jau pakuotės tai kokios mielos happy.gif
Atsakyti