naudoju carmex
Siuo metu nenaudoju jokio, nejauciu tam poreikio O siaip ziema patinka Loccitane balzamas
Mano lūpos labai sausos (žiemą/vasarą). Naudoju Blistex, niekas kitas taip nepadeda. Ypač žiemą.
Nusipirkau ismeginti blistex lip restore lupu piestuka, tai man labai patiko, gerai drekina ir kvapas labai malonus , toks lengvai metinis
beto gal kas turi atsiliepimu apie eos lupu balzamus? tokiam apvaliam dekliuke jie yra?
beto gal kas turi atsiliepimu apie eos lupu balzamus? tokiam apvaliam dekliuke jie yra?
naudoju Nivea šviesiai mėlyną šiltuoju metų sezonu, o šaltuoju - Issana classic irgi mėlynas. norėjau paklaust, gal žinot kokį blizgį, kurio nereikėtų nuolat tepliotis? ta prasme ne kasdien reikėtų - kiek save pamenu, tai anksčiau man nelabai reikėjo tų vazelinų, bet pradėjus naudot ir nustojus lūpos ima šerpetoti
Siuo metu atradau Blistex Protect+ su spf30.Superinis...riebus,gerai drekina,skaniai kvepia,saldokas,manau kartosiu.Apskritai beveik visi bandyti is Blistex patinka
Labai daug vazelinų/balzamų esu naudojusi (rinkdavausi ir pagal reklamą, ir pagal kvapus, ir pagal draugių rekomendacijas ) , tačiau dabar esu apsistojusi ties vienu ir pačiu pačiu efektyviausiu- CARMEX. Jei tik pradeda lūpos kažkiek skilinėti, ar nemaloniai trauktis, užtenka vieno potepio ir nemalonus jausmas dingsta Esu tikrai patenkinta, va dabar jau baigiasi , lėksiu vėl pirkt
QUOTE(Sellina @ 2011 09 20, 16:12)
As tik viena bandzius, kita sandeliuke turiu, bet ta antraji nemokamai gavau, tai todel emiau... Siaip man sie balzamai pasirode labai lengvi, sunkokai tepasi, skalsus - jei reikia lupoms daugiau drekinimo, tai nerekomenduoju.
Man patys geriausi yra Crazy Rumours, Burt's Bees ir Hugo Naturals lupu balzamai LT gyvendama nuolat naudojau Eucerin, nes lupos be galo sausos budavo (lupdaziu ar blizgiu nenaudodavau, nes negalejau), bet paskui jis kazkoks kitoks pasidare, lyg ir lengvesnis, maziau drekino, tai isigijau Blistex 'medplus' (melyna pirstu kabinama pakuote) - sitas sutvarke lupas viena karta ir visiems laikams
QUOTE(4puse @ 2011 10 10, 18:57)
Labai daug vazelinų/balzamų esu naudojusi (rinkdavausi ir pagal reklamą, ir pagal kvapus, ir pagal draugių rekomendacijas ) , tačiau dabar esu apsistojusi ties vienu ir pačiu pačiu efektyviausiu- CARMEX. Jei tik pradeda lūpos kažkiek skilinėti, ar nemaloniai trauktis, užtenka vieno potepio ir nemalonus jausmas dingsta Esu tikrai patenkinta, va dabar jau baigiasi , lėksiu vėl pirkt
O kokios rūšies carmex?
Aš bioderma labai patenkinta, bet visada norisi kažką naujo pabandyti..
Ilgą laiką man pats geriausias būdavo Nivea žalias. Bet ilgainiui tiesiog pasidarė per daug paprastas dalykas, dažnai tept reikia ir vos ne erzint pradėjo kažkuo.
tai kolkas visai nieko šitoks man
bet labai norėčiau pabandyt Badger Lip Balm
bent jau pakuotės tai kokios mielos
tai kolkas visai nieko šitoks man
bet labai norėčiau pabandyt Badger Lip Balm
bent jau pakuotės tai kokios mielos