Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

Mes naudojam Bioderma lupu balzama. Net vyrui patinka thumbup.gif
Atsakyti
Carmex nakčiai storą sluoksnį užtepu. Ryte lūpos kaip šilkinės biggrin.gif
Atsakyti
Pradėjus naudoti lūpų kremą Eucerin (ne išsukamas pieštukas, o išspaudžiamas) pamiršau visas šerpetojančių ir skilinėjančių lūpų problemas. Vakare prieš miegą pasitepu-ryte lūpos šilkinės. Dar labai patiko Ambroozija lūpų balzamas su vaistažolėmis, jį naudoju dienos metu.
Atsakyti
Pastaruosius metus mano lūpos labai sausėjo, skilinėjo ir šerpetojo (gal dėl to, kad ryškius lūpdažius pamėgau). Na, išbandžiau daug visokių balzamų kol atradau patį pačiausią man. Jau po vieno patepimo ryte lūpos buvo dieviškos. Minkštos, dėgnos ir visai nebešerpetojančios. Dabar jo nebepaleidžiu iš rankų, nešiuojuos visur kartu. Man jis tobulas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti įspūdžiais apie šį balzamą? smile.gif Ar malonus ant lūpų tas dilgčiojimas, kurį turi sukelti produktas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauksve @ 2014 12 09, 18:49)
Mes naudojam Bioderma lupu balzama. Net vyrui patinka  thumbup.gif

Aš taip pat už bioderma nieko geriau dar neradau, bet jau ir nebeieškau, jau keli metai vienas ir tas pats: http://www.eurovaist...balm-15-ml.html thumbup.gif
Atsakyti
As labai patenkinta siuo
user posted image
Mano Coco Rose-lupos minkstuteles,jokio sausumo,patogi pakuote,visiskai naturalus,maloniai kvepia. Vieni pliusai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 09 vasario 2015 - 23:18
Naudoju Dr.Organic su manuka medum.

user posted image

Geresnio nesu isbandzius. Ir drekina, ir islieka, nenusivalgo ilgai, ir SPF turi. Antroj vietoj butu EOS.
Atsakyti

man tai labai patinka Avene cold cream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asrugile223: 22 vasario 2015 - 22:24
Šiuo metu Burt Bees kokosų+kriaušių, labai patinka, prieš jį turėjau Sierra Bees (iš Iherb'o), tai nelabai patiko, nes per daug aliejinis jis, man patinka kreminiai.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 03 18, 21:22)
Man EOS yra visiskas nesusipratimas ir pinigu ismetimas i bala schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi.
nesupratau nieko, ir man netiko. + negaliu pakesti to kvapo ir to skonio unsure.gif karsta.gif
Atsakyti
Turiu:

Eucerin - toks vidutinis, perku per akcija kai nesugalvoju ka dar isbandyt, bet panasu gana man jau jo. 8/10

Dr. Organic su abrikosais migdolais (regis taip vadinasi) - 10/10. Tiesiog geras viskuo, tik atrastas ir bus kartojamas ne karta

Durance Abricot - nesusipratimas. Skonis klaikus. Jis tuteleje ir nera tirstas, tepk kaip nori, bet tenka paragaut. Poveikis ne kazka, optimizuoju nagu odelems

Alterra su granatais - naujas atradimas, ir poveikiu, ir issilaikymu, ir kaina, gal galetu kiek "tirsciau teptis ant lupu", bet cia skonio reikalas. 9/10. Anksciau skeptiskai i sita firma ziuredavau.
Atsakyti