Mes naudojam Bioderma lupu balzama. Net vyrui patinka
Carmex nakčiai storą sluoksnį užtepu. Ryte lūpos kaip šilkinės
Pradėjus naudoti lūpų kremą Eucerin (ne išsukamas pieštukas, o išspaudžiamas) pamiršau visas šerpetojančių ir skilinėjančių lūpų problemas. Vakare prieš miegą pasitepu-ryte lūpos šilkinės. Dar labai patiko Ambroozija lūpų balzamas su vaistažolėmis, jį naudoju dienos metu.
Pastaruosius metus mano lūpos labai sausėjo, skilinėjo ir šerpetojo (gal dėl to, kad ryškius lūpdažius pamėgau). Na, išbandžiau daug visokių balzamų kol atradau patį pačiausią man. Jau po vieno patepimo ryte lūpos buvo dieviškos. Minkštos, dėgnos ir visai nebešerpetojančios. Dabar jo nebepaleidžiu iš rankų, nešiuojuos visur kartu. Man jis tobulas
Gal kas gali pasidalinti įspūdžiais apie šį balzamą? Ar malonus ant lūpų tas dilgčiojimas, kurį turi sukelti produktas?
QUOTE(Lauksve @ 2014 12 09, 18:49)
Mes naudojam Bioderma lupu balzama. Net vyrui patinka
Aš taip pat už bioderma nieko geriau dar neradau, bet jau ir nebeieškau, jau keli metai vienas ir tas pats: http://www.eurovaist...balm-15-ml.html
As labai patenkinta siuo
Mano Coco Rose-lupos minkstuteles,jokio sausumo,patogi pakuote,visiskai naturalus,maloniai kvepia. Vieni pliusai
Mano Coco Rose-lupos minkstuteles,jokio sausumo,patogi pakuote,visiskai naturalus,maloniai kvepia. Vieni pliusai
QUOTE(Mulana @ 2014 03 18, 21:22)
man irgi.
nesupratau nieko, ir man netiko. + negaliu pakesti to kvapo ir to skonio
Turiu:
Eucerin - toks vidutinis, perku per akcija kai nesugalvoju ka dar isbandyt, bet panasu gana man jau jo. 8/10
Dr. Organic su abrikosais migdolais (regis taip vadinasi) - 10/10. Tiesiog geras viskuo, tik atrastas ir bus kartojamas ne karta
Durance Abricot - nesusipratimas. Skonis klaikus. Jis tuteleje ir nera tirstas, tepk kaip nori, bet tenka paragaut. Poveikis ne kazka, optimizuoju nagu odelems
Alterra su granatais - naujas atradimas, ir poveikiu, ir issilaikymu, ir kaina, gal galetu kiek "tirsciau teptis ant lupu", bet cia skonio reikalas. 9/10. Anksciau skeptiskai i sita firma ziuredavau.
Eucerin - toks vidutinis, perku per akcija kai nesugalvoju ka dar isbandyt, bet panasu gana man jau jo. 8/10
Dr. Organic su abrikosais migdolais (regis taip vadinasi) - 10/10. Tiesiog geras viskuo, tik atrastas ir bus kartojamas ne karta
Durance Abricot - nesusipratimas. Skonis klaikus. Jis tuteleje ir nera tirstas, tepk kaip nori, bet tenka paragaut. Poveikis ne kazka, optimizuoju nagu odelems
Alterra su granatais - naujas atradimas, ir poveikiu, ir issilaikymu, ir kaina, gal galetu kiek "tirsciau teptis ant lupu", bet cia skonio reikalas. 9/10. Anksciau skeptiskai i sita firma ziuredavau.