Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

QUOTE(jauniute @ 2014 08 15, 21:14)
As jau kokius du metus naudoju tik Aubrey balzamus, mano lupom kazkaip labai tinka thumbup.gif

man irgi jų balzamai patys pačiausi. ypač avietinis wub.gif
Atsakyti
Praejusiu metu atradimas - Carmex wub.gif Pries tai naudojau Nivea, TBS, Blistex, margaritos piestukus - visi turejo minusu, bet Carmex yra be priekaistu! smile.gif
Kai bunu namuose lupas tepu tiesiog sviestmedzio aliejum...
Atsakyti
http://prod.ru.v3.lr...FORMAT_ORIGINAL
Mano megstamiausias LA ROCHE-POSAY NUTRITIC lupu balzamas
Atsakyti
Carmex ir Nivea man vieni geriausiu thumbup.gif
Atsakyti
Ekologiska Benecos lupu balzama
Atsakyti
user posted image
mano pats paciausias 4u.gif
mano lupos labai jautrios ir alergiskos, nelabai as ir lupdaziu naudoju, nes beria ir vazelinai ne visi drekina. Iki tol visada naudojau paprasta Eucerina, dabar radau Hurraw thumbup.gif visada perku Green tea kvapa 4u.gif gal ir kiti skanu, bet tebandziau tik si viena, nes labai patiko, ties juo ir apsistojau thumbup.gif
Atsakyti
Mano atradimas - Avene cold cream (atrodo taip vadinasi). Jis gana brangus (apie 30lt), bet kadangi man beveik visos Avene priemonės patinka tai nusipirkau, juoba buvo akcija. Gereiausias dalykas - man nuo streso ir šalčio skyla lūpų kraštai - velniškai skauda, šis daykas padėjo išspręsti šią problemą - labai tirštas ir ilgai lieka ant lūpų. drinks_cheers.gif
Mano sužadėtiniui irgi suveikė (vis šerpetojančią odą mėgsta patampyti doh.gif

Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka - lieka toks šviesus, opalinis šešėlis ant lūpų, nelabai ryškus, bet aš matau. 4u.gif
Atsakyti
Lavera. Dedu pliusa.
Atsakyti
Sveiki, mačiau kažkas užsiminė apie EOS lūpų balzamus smile.gif Aš pati jį naudoju ir man labai patinka (bandžiusi mėtų ir braškinį). Aš pati pirkau iš - http://kosmetine.eu/ už 20ltl. Jokių problemų ir porginalūs smile.gif Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
O mano šių metų atradimas Uoga uoga pabučiuok mane lūpų balzamas, reguliariai naudojant (tepdavau ryte/vakare) lūpos visą rudenį buvo gražios, minkštos ir nešerpetojo. Tikrai fainas lūpų balzamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 12 09, 17:37)
O mano šių metų atradimas Uoga uoga pabučiuok mane lūpų balzamas, reguliariai naudojant (tepdavau ryte/vakare) lūpos visą rudenį buvo gražios, minkštos ir nešerpetojo. Tikrai fainas lūpų balzamas  4u.gif

Neseniai atradau Uoga Uoga. Balzamas tikrai super. ok.gif
Atsakyti
Lūpoms, kad būtų pačios švelniausios wub.gif WELEDA Man pats geriausias iš visų bandytų.. smile.gif
Atsakyti