pries gerus metus rasiau sioje temoje , o nuomone nepasikeite : geriausi man Hurraw Balm
jie puikus visom prasmem: ner brangus, skoniai ivairus, malous, puikiai drekina, nepalieka baltos juosteles ant lupu, idomesne pacio balzamo forma.
stenguosi rinktis svaresnes sudeties, isbandziau keleta kitu firmu balzamu,bet griztu prie Hurraw
Paskutinis pirkinys EOS, grazus zaisliukas rankineje, bet nepatogus naudoti
EOS balzamai labai patinka, ne per riebūs ir ilgai išlieka šiuo metu turiu mėlynių/acai uogų kvapo, nuostabus
šitas super žiemai
Esu isbandzius ivairiu balzamu, bet sitas geriausias
Įsigijau eos'iuką, esu labai patenkinta. Išsirinkau melioninį
Mano lupos labai sausos ir trukinejancios, susiraukslejusios. Tepliotis pastoviai mane erzina. Kiek nebandziau visi tik "tam kartui". Ilgeliau padejo cinko tepalas (naktciai daug pritepu) ir pylingas. Bent jau man islygino lupas. Bet ir karts nuo karto kartoti reikia.
Man patys geriausi šie
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 18, 19:55)
Koki konkreciai naudojate?
mėtinį dabar nusipirkau Aubrey mėtinį. Jau trečią kartą perku Aubrey firmos. Esu nepaprastai patenkinta. Mėgstu kramtyti lūpas, kartais iki kraujo. Pasitepu nakčiai, o ryte atsikeliu gražiausiom lūpom
Man patinka naturalios lietuviskos kosmetikos Uoga Uoga vazelinas, pavasariniam vejam pats tas
O aš šiuo metu atradau Carmex'ą Sutrūkinėję apšerpetoję lūpos tik kartelį juo patepus kaip naujos pasidarė
Šiaip dažniausiai pirkdavau Eucerin, man jis irgi labai Sebamed ne taip patiko, Sierra bees irgi panasiai kaip Sebamed
Šiaip dažniausiai pirkdavau Eucerin, man jis irgi labai Sebamed ne taip patiko, Sierra bees irgi panasiai kaip Sebamed