Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

pries gerus metus rasiau sioje temoje , o nuomone nepasikeite : geriausi man Hurraw Balm smile.gif
user posted image
jie puikus visom prasmem: ner brangus, skoniai ivairus, malous, puikiai drekina, nepalieka baltos juosteles ant lupu, idomesne pacio balzamo forma.
stenguosi rinktis svaresnes sudeties, isbandziau keleta kitu firmu balzamu,bet griztu prie Hurraw wub.gif
Paskutinis pirkinys EOS, grazus zaisliukas rankineje, bet nepatogus naudoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 11 vasario 2014 - 14:49
EOS balzamai labai patinka, ne per riebūs ir ilgai išlieka smile.gif šiuo metu turiu mėlynių/acai uogų kvapo, nuostabus smile.gifuser posted image
Atsakyti
šitas super žiemai thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Esu isbandzius ivairiu balzamu, bet sitas geriausias

user posted image
Atsakyti
Įsigijau eos'iuką, esu labai patenkinta. Išsirinkau melioninį smile.gif
user posted image
Atsakyti
Vienareiksmiskai - carmex.
Atsakyti
Mano lupos labai sausos ir trukinejancios, susiraukslejusios. Tepliotis pastoviai mane erzina. Kiek nebandziau visi tik "tam kartui". Ilgeliau padejo cinko tepalas (naktciai daug pritepu) ir pylingas. Bent jau man islygino lupas. Bet ir karts nuo karto kartoti reikia. doh.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju ir as ir dukryte ir labai patinka sis balzamas, nors pacio paciausio manau dar neatradau.
Panthenol forte lūpų balzamas
user posted image
Atsakyti
Man patys geriausi šie smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 18, 19:55)
Koki konkreciai naudojate?  mirksiukas.gif

mėtinį 4u.gif dabar nusipirkau Aubrey mėtinį. Jau trečią kartą perku Aubrey firmos. Esu nepaprastai patenkinta. Mėgstu kramtyti lūpas, kartais iki kraujo. Pasitepu nakčiai, o ryte atsikeliu gražiausiom lūpom wub.gif
Atsakyti
Man patinka naturalios lietuviskos kosmetikos Uoga Uoga vazelinas, pavasariniam vejam pats tas smile.gif
Atsakyti
O aš šiuo metu atradau Carmex'ą bigsmile.gif Sutrūkinėję apšerpetoję lūpos tik kartelį juo patepus kaip naujos pasidarė biggrin.gif
Šiaip dažniausiai pirkdavau Eucerin, man jis irgi labai thumbup.gif Sebamed ne taip patiko, Sierra bees irgi panasiai kaip Sebamed smile.gif
Atsakyti