Lūpų balzamus naudoju tik šaltuoju metų sezonu, geriausi man balzamai su šaltalankiais: Margarita, Uoga Uoga.
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 26, 10:22)
Apie Dior gali plačiau papasakot, kuo patinka. Traukia jis mane kažkodėl
Ar vertas jis tokios kainos nedrįsčiau 100% teigti.. bet pasilepinimui, tai puiki dovana sau.. manau greit susinaudos..spalvos bent jau ant mano lūpų nepalieka.. ar drėkina daugiau, nei kiti mano turimi.. manau, kad ne.. bet kad nusipirkau nesigailiu
Labai džiaugiuosiu Carmex lūpų balzamu - jei lūpos pašąla, pašerpetoja - nakčiai pasitepi, o ryte kaip nebūta problemos.
QUOTE(London @ 2013 12 10, 19:27)
Labai džiaugiuosiu Carmex lūpų balzamu - jei lūpos pašąla, pašerpetoja - nakčiai pasitepi, o ryte kaip nebūta problemos.
Neblogas sis, kazkada naudojau , siandien nusipirkau nauja Nivea lupu sviesta, avieciu kvapo, labai patiko
Eos - jis tiesiog puikus, 10 balų. neturiu nei vieno priekaišto kaip produktui.
The Body Shop kanapių linijos - turbūt pats geriausias iš visų bandytų per gyvenimą, greičiausiai sugydo, sušvelnina, ilgiausiai laikosi. Tik kaina jo pas mus
Nivea tamsiai mėlynas - geras
Pats blogiausias iš visų turėtų ( ankstesnėse žinutėse minėtas "Bučkis" geresnis ). Pirkau nes daug kas naudoja, rekomendavo. Ir jis man sukėlė alerginę reakciją, lūpų kraštai patino, paraudo, pradėjo skylinėti, jausmas labai blogas buvo, gal po 5d pradėjo gyti Draugas naudojo tada, nu jo kaina mano akimis visai kokybės neatitinka, pirkau su 50% nuolaida ir tai jo kokybė neatitiko kainos, niekada nebus kartojamas
Gal kam pravers
The Body Shop kanapių linijos - turbūt pats geriausias iš visų bandytų per gyvenimą, greičiausiai sugydo, sušvelnina, ilgiausiai laikosi. Tik kaina jo pas mus
Nivea tamsiai mėlynas - geras
QUOTE(London @ 2013 12 10, 19:27)
Pats blogiausias iš visų turėtų ( ankstesnėse žinutėse minėtas "Bučkis" geresnis ). Pirkau nes daug kas naudoja, rekomendavo. Ir jis man sukėlė alerginę reakciją, lūpų kraštai patino, paraudo, pradėjo skylinėti, jausmas labai blogas buvo, gal po 5d pradėjo gyti Draugas naudojo tada, nu jo kaina mano akimis visai kokybės neatitinka, pirkau su 50% nuolaida ir tai jo kokybė neatitiko kainos, niekada nebus kartojamas
Gal kam pravers
QUOTE(eglute320 @ 2014 01 01, 19:36)
Gal kam pravers
Man tie Carmex tokie slykstus Daugumos ir sudetis nekokia, tad nenuostabu, kad jums issauke tokia reakcija, o dar tas kvapas
Man labai patinka Lavera basis sensitiv ir Weleda lupu balzamai
Naudoju Eco Desire balzamą, geresnio iki šiol gyvenime nesu atradusi kartosiu n kartų man atrodo
QUOTE(mylum @ 2014 01 18, 19:12)
Naudoju Eco Desire balzamą, geresnio iki šiol gyvenime nesu atradusi kartosiu n kartų man atrodo
Koki konkreciai naudojate?
Jei norite lūpoms padėti patariu naudoti EUCERIN.
Šiaip labai norėjau permatomo lūpų balzamo tai pirkau iš Avon, kuris pasirodo keičia spalva, tai dabar kaip lūpų blizgis
Taip pat bandžiusi Blitex auksinės spalvos pakuotėje, tikrai patiko
Dabar naudoju Eucerin, nes gydo ir apsaugo lūpas ir šiaip Eucerin naudingas.
Šiaip labai norėjau permatomo lūpų balzamo tai pirkau iš Avon, kuris pasirodo keičia spalva, tai dabar kaip lūpų blizgis
Taip pat bandžiusi Blitex auksinės spalvos pakuotėje, tikrai patiko
Dabar naudoju Eucerin, nes gydo ir apsaugo lūpas ir šiaip Eucerin naudingas.