Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

Lūpų balzamus naudoju tik šaltuoju metų sezonu, geriausi man balzamai su šaltalankiais: Margarita, Uoga Uoga.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 26, 10:22)
Apie Dior gali plačiau papasakot, kuo patinka. Traukia jis mane kažkodėl  biggrin.gif

Ar vertas jis tokios kainos nedrįsčiau 100% teigti.. bet pasilepinimui, tai puiki dovana sau.. manau greit susinaudos..spalvos bent jau ant mano lūpų nepalieka.. ar drėkina daugiau, nei kiti mano turimi.. manau, kad ne.. 4u.gif biggrin.gif bet kad nusipirkau nesigailiu
Atsakyti
Labai džiaugiuosiu Carmex lūpų balzamu - jei lūpos pašąla, pašerpetoja - nakčiai pasitepi, o ryte kaip nebūta problemos.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 12 10, 19:27)
Labai džiaugiuosiu Carmex lūpų balzamu - jei lūpos pašąla, pašerpetoja - nakčiai pasitepi, o ryte kaip nebūta problemos.

Neblogas sis, kazkada naudojau drinks_cheers.gif , siandien nusipirkau nauja Nivea lupu sviesta, avieciu kvapo, labai patiko tongue.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Blistex balzama lupoms ta auksiniame ipakavime. Skanus biggrin.gif Drekina gerai, man patinka. Be to 2 litais pigiau eurovaistineje su medaus kortele wink.gif
Atsakyti
Eos - jis tiesiog puikus, 10 balų. neturiu nei vieno priekaišto kaip produktui.
The Body Shop kanapių linijos - turbūt pats geriausias iš visų bandytų per gyvenimą, greičiausiai sugydo, sušvelnina, ilgiausiai laikosi. Tik kaina jo pas mus doh.gif
Nivea tamsiai mėlynas - geras smile.gif

QUOTE(London @ 2013 12 10, 19:27)

Pats blogiausias iš visų turėtų ( ankstesnėse žinutėse minėtas "Bučkis" geresnis ). Pirkau nes daug kas naudoja, rekomendavo. Ir jis man sukėlė alerginę reakciją, lūpų kraštai patino, paraudo, pradėjo skylinėti, jausmas labai blogas buvo, gal po 5d pradėjo gyti verysad.gif Draugas naudojo tada, nu jo kaina mano akimis visai kokybės neatitinka, pirkau su 50% nuolaida ir tai jo kokybė neatitiko kainos, niekada nebus kartojamas schmoll.gif

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Smiths strawberry lip balm
Atsakyti
https://www.halfpric...1784000945.html

Priemonė, kuri išgelbėjo mano lūpas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 01 01, 19:36)

Pats blogiausias iš visų turėtų ( ankstesnėse žinutėse minėtas "Bučkis" geresnis ). Pirkau nes daug kas naudoja, rekomendavo. Ir jis man sukėlė alerginę reakciją, lūpų kraštai patino, paraudo, pradėjo skylinėti, jausmas labai blogas buvo, gal po 5d pradėjo gyti  verysad.gif  Draugas naudojo tada, nu jo kaina mano akimis visai kokybės neatitinka, pirkau su 50% nuolaida ir tai jo kokybė neatitiko kainos, niekada nebus kartojamas  schmoll.gif

Gal kam pravers 4u.gif

Man tie Carmex tokie slykstus doh.gif Daugumos ir sudetis nekokia, tad nenuostabu, kad jums issauke tokia reakcija, o dar tas kvapas schmoll.gif
Man labai patinka Lavera basis sensitiv ir Weleda lupu balzamai thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Eco Desire balzamą, geresnio iki šiol gyvenime nesu atradusi thumbup.gif thumbup.gif kartosiu n kartų man atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 01 18, 19:12)
Naudoju Eco Desire balzamą, geresnio iki šiol gyvenime nesu atradusi  thumbup.gif  thumbup.gif  kartosiu n kartų man atrodo  thumbup.gif

Koki konkreciai naudojate? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei norite lūpoms padėti patariu naudoti EUCERIN.
Šiaip labai norėjau permatomo lūpų balzamo tai pirkau iš Avon, kuris pasirodo keičia spalva, tai dabar kaip lūpų blizgis biggrin.gif
Taip pat bandžiusi Blitex auksinės spalvos pakuotėje, tikrai patiko thumbup.gif
Dabar naudoju Eucerin, nes gydo ir apsaugo lūpas thumbup.gif ir šiaip Eucerin naudingas.
Atsakyti