Šiuo metu naudoju "Eveline" lūpų balzamą. Labiausiai patinka kvapas.
Aš šiuo metu pamėgau Carmex balzamą. Turiu išsukamą. Šaldantis lūpytes, bet neilgai. Tačiau dabar, kai oras šaltas, dar nebuvo apšerpetoję, nors dažnai man taip būna. Matinis, todėl ant viršaus keliauja blizgesiai
Dar man labai patiko iš Uoga Uoga net keletas balzamų. Turėjau net keletą skirtingų, rinkausi pagal kvapą superiniai taip pat blizga lūpytės, nereikia nei blizgesių
Dar man labai patiko iš Uoga Uoga net keletas balzamų. Turėjau net keletą skirtingų, rinkausi pagal kvapą superiniai taip pat blizga lūpytės, nereikia nei blizgesių
Man Nivea tamsiai melynas pats geriausias
Freebiai is iherbo patys geriausi:drekina,maitina, ne per saldus
man patiko forever linijos lūpų balzamas
Au džyz.. paklauskit kokių tik nenaudoju ligonė..
Dior Creme de rose balzamas.. šitą naudoju nakčiai
Jau kokį penktą turbūt naudoju Vaseline firmos alavijų balzamą
Turiu Margaritos su medum
Taip pat Nuxe firmos.. kuris man mažiausia turbūt patinka, nes kažkokių grūdelių turi viduj.. ir dėl to sunku užtepti.. matyt blogai išsuktas ar kažkas pan..
Dar pakaitom naudoju Lancome Juicy balms su rožių ekstraktu
Dar puse nepamenu ką naudojus.. bet turbūt šiuo metu mylimiausi, tai Vaseline ir Dior
Dior Creme de rose balzamas.. šitą naudoju nakčiai
Jau kokį penktą turbūt naudoju Vaseline firmos alavijų balzamą
Turiu Margaritos su medum
Taip pat Nuxe firmos.. kuris man mažiausia turbūt patinka, nes kažkokių grūdelių turi viduj.. ir dėl to sunku užtepti.. matyt blogai išsuktas ar kažkas pan..
Dar pakaitom naudoju Lancome Juicy balms su rožių ekstraktu
Dar puse nepamenu ką naudojus.. bet turbūt šiuo metu mylimiausi, tai Vaseline ir Dior
QUOTE(amberr. @ 2013 11 25, 22:48)
Apie Dior gali plačiau papasakot, kuo patinka. Traukia jis mane kažkodėl
As naudoju arba Palladio su spalva, arba jeigu jau lupos sutruksta iki krauju - is Maximos perku "Buckis" Sugydo per nakty viska, mamai ir pusleline greit pradingo, ir kai ykanda uodas patepus nebeniezti, zodziu uz tokia kaina tai geriu geris