Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

Naudoju eucerin lupu balzama jau koki 3 karta, labai patinka drekinimas jo....o ir vyrui patinka, nes kai buciuoja tai sako, kad lupos minkstutes ir svarbiausia nepalieka ant jo lupu nemalonaus "svetimkunio" jausmo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju "Eveline" lūpų balzamą. Labiausiai patinka kvapas. biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu pamėgau Carmex balzamą. Turiu išsukamą. Šaldantis lūpytes, bet neilgai. Tačiau dabar, kai oras šaltas, dar nebuvo apšerpetoję, nors dažnai man taip būna. Matinis, todėl ant viršaus keliauja blizgesiai smile.gif
Dar man labai patiko iš Uoga Uoga net keletas balzamų. Turėjau net keletą skirtingų, rinkausi pagal kvapą smile.gif superiniai taip pat smile.gif blizga lūpytės, nereikia nei blizgesių smile.gif
Atsakyti
Kaip tie, kur lupas padidina?
Atsakyti
Man Nivea tamsiai melynas pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Nesu turėjus geresnio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Freebiai is iherbo thumbup.gif patys geriausi:drekina,maitina, ne per saldus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 lapkričio 2013 - 21:05
man patiko forever linijos lūpų balzamas
Atsakyti
Au džyz.. paklauskit kokių tik nenaudoju biggrin.gif ligonė..
Dior Creme de rose balzamas.. šitą naudoju nakčiai wub.gif
user posted image
Jau kokį penktą turbūt naudoju Vaseline firmos alavijų balzamą
user posted image
Turiu Margaritos su medum
Taip pat Nuxe firmos.. kuris man mažiausia turbūt patinka, nes kažkokių grūdelių turi viduj.. ir dėl to sunku užtepti.. matyt blogai išsuktas ar kažkas pan..
user posted image
Dar pakaitom naudoju Lancome Juicy balms su rožių ekstraktu
user posted image
Dar puse nepamenu ką naudojus.. bet turbūt šiuo metu mylimiausi, tai Vaseline ir Dior wub.gif
Atsakyti
Marmozel ramunėlių lūpų balzamas

user posted image

mano lūpos linkusios šerpetotis, sausėti, šis balzamas maitina, ramina, smagus jausmas pasitepus. ax.gif

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 25 lapkričio 2013 - 22:18
QUOTE(amberr. @ 2013 11 25, 22:48)
Dar puse nepamenu ką naudojus.. bet turbūt šiuo metu mylimiausi, tai Vaseline ir Dior  wub.gif

Apie Dior gali plačiau papasakot, kuo patinka. Traukia jis mane kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
As naudoju arba Palladio su spalva, arba jeigu jau lupos sutruksta iki krauju - is Maximos perku "Buckis" biggrin.gif Sugydo per nakty viska, mamai ir pusleline greit pradingo, ir kai ykanda uodas patepus nebeniezti, zodziu uz tokia kaina tai geriu geris biggrin.gif
Atsakyti