Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

o man nuo visų vazelinų dar labiau lūpos trūkinėdavo.. tai pabandžiau Bioderma Atoderm ir likau labai patenkinta smile.gif bekvapis, malonus, gerai drėkina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cholet @ 2013 01 24, 15:55)
o man nuo visų vazelinų dar labiau lūpos trūkinėdavo.. tai pabandžiau Bioderma Atoderm ir likau labai patenkinta smile.gif bekvapis, malonus, gerai drėkina  4u.gif

Pats geriausias is visu mano bandytu thumbup.gif
Atsakyti
Sia savaite pirkau Neutrogenos ir Hymalaja (neatsimenu kaip tiksliai rassi smile.gif tai pastarasis labiau patiko ir dar perpus pigesnis uz Neutrogenos 4u.gif
Ir vkr dar nusipirkau Catrice ala lupdazi blizges is naujos kolekcijos, jis kaip vazelinas bet turi siokio tokio blizgesio,labai patiko man wub.gif
Atsakyti
Kokių aš tik vazelinų neišbandžiusi buvau, o lūpos kaip sausos taip sausos. Ir tada praradusi visas viltis susigundžiau uoga uoga lūpų balzamu "pabučiuok mane" drėkina puikiai! ryte, prieš išeinant iš namų pasitepu, drėkinimo užtenka visai dienai, tačiau ir šis mažas stebuklas turi keli minusus, šiek tiek lipnokas, ir mandarinų kvapas mane erzina, na bet nebe sausos, nešerpetojančios lūpos viską atperka:)
Atsakyti
As taip pat visokiu daug isbandzius bet jau ketvirtus metus naudoju NIVEA sviesiai melyna lupu balzama, man super jis ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kur pigiau gauti , EOS naturalu lupu balzama?

user posted image

Atsakyti
koks geriausias saldantis lupu vazelinas?? noreciau kad nebutu pirstais tepamas o na tubelej arba issukamas... labai ieskau ir nieko nerandu! noriu kad putlintu ir saldytu g.gif ziurineju carmex, kokiu dar patartumet? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 07 03, 21:24)
koks geriausias saldantis lupu vazelinas?? noreciau kad nebutu pirstais tepamas o na tubelej arba issukamas... labai ieskau ir nieko nerandu! noriu kad putlintu ir saldytu g.gif ziurineju carmex, kokiu dar patartumet? wub.gif

na siaip carmex saldo, bet bent jau man ilgam nepasilikdavo ant lupu, as tepdavau juo ir po kokiu 10 min uztepdavau permatoma lupu blizgi ax.gif
Atsakyti
šiuo metu naudoju Sebamed smile.gif visai nieko...
Atsakyti
aš naudoju Rossmann Isana intensiv esu patenkinta rezultatais, juolab kad netik lūpos, bet ir kampučiai skilinėja
Atsakyti
šiuo metu sebaMed spf30, natūralių su filtrais neužmačiau g.gif
Atsakyti
baiginėju Neutrogena balzamą su IP/LSF/BF 20, labai patiko. lūpos minkštutės, švelnutės.
Atsakyti