dabar nusipirkau maybelline baby lips, nervina, kad su spalva, kažkaip negalvojau, kad tokia ryški bus, bet šiaip kaip vazelinas neblogas.
Aš tai naudoju nė lito nekainuojantį Cantare cosmetics, pats paprasčiausias, labai riebus, ilgai išlieka, nesivelia ant lūpų, jau kokius 10 sunaudojau, man nuperka kauno bazėse, nežinau tikslios vietos.
Šiuo metu naudoju keturis lūpų balzamus pakaitom. Vienas namie, kitas kosmetinėje, kitas darbe, dar vienas prie lovos, kad prieš miegą pasitept Lengvas apsėdimas žodžiu.
Mylimiausi šiam momentui yra EOS - labai patinka ir pakuotė patogi. Drėkinimo gal labiau norėtųsi, bet labai geras prieš tepant kokį lūpdažį
ir Oriflame kuris žymiai geriau drėkina, gydo lūpas, kvapas neįkyrus
Nakčiai tepu Arran Aromatics lūpų balzamą, kuris iš tiesų nepatinka, nes kiek griaužia lūpas, bet nakčiai jį užtepus ryte lūpos būna geros būklės, padrėkintos, įskilimai sumažėję. Žodžiu jis veiksmingas, tik turi šalutinį poveikį, dėl kurio greičiausiai teks šio balzamo atsisakyti, nes pakuotė gana didelė ir ilgai tektų jį subaiginėti
Ir kitas, kurį naudoju nakčiai, taip pat neblogas Aubrey Organics. Kiek šaldo lūpas, drėkina gana vidutiniškai, bet pakuotė patogi, skaniai kvepia. Sunaudosiu iki galo be jokių problemų
Mylimiausi šiam momentui yra EOS - labai patinka ir pakuotė patogi. Drėkinimo gal labiau norėtųsi, bet labai geras prieš tepant kokį lūpdažį
ir Oriflame kuris žymiai geriau drėkina, gydo lūpas, kvapas neįkyrus
Nakčiai tepu Arran Aromatics lūpų balzamą, kuris iš tiesų nepatinka, nes kiek griaužia lūpas, bet nakčiai jį užtepus ryte lūpos būna geros būklės, padrėkintos, įskilimai sumažėję. Žodžiu jis veiksmingas, tik turi šalutinį poveikį, dėl kurio greičiausiai teks šio balzamo atsisakyti, nes pakuotė gana didelė ir ilgai tektų jį subaiginėti
Ir kitas, kurį naudoju nakčiai, taip pat neblogas Aubrey Organics. Kiek šaldo lūpas, drėkina gana vidutiniškai, bet pakuotė patogi, skaniai kvepia. Sunaudosiu iki galo be jokių problemų
Gal kas nors mate toki nivea balzama? kadaise turejau, labai patiko, bet dabar niekur nerandu.. http://www.google.lt...i...tx=82&ty=63
As be balzama ar vazelino is namu ne kojos Darbe, rankineje kiseneleje ir po pagalve is Oriflame atidi prieziura kosmetineje hempz su 5 sp nuo saules apsauga. Ir stalciuje nutrogen kazkoks
he, pasirodo ne viena as nuo vazelinuko priklausoma kiek esu bandzius, tai man labiausiai clinique patiko, bekvapiai, tai neerzina, ir kaina nebloga, buvo 50 pinigu, dabar maciau nieksai iki 60 pabrangino... o namuos po pagalve tai visokie paprastesni, patinka paprastas vazelinas, vasitinese buna ar kokiam turgiuke
QUOTE(green-air @ 2013 01 05, 17:31)
Gal kas nors mate toki nivea balzama? kadaise turejau, labai patiko, bet dabar niekur nerandu.. http://www.google.lt...i...tx=82&ty=63
Jau senokai jį mačiau Maximoje
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 30, 23:31)
Kuo daugiau tepate - tuo daugiau ir dažniau reikia. Aš pvz. apskritai galima sakyti niekada nenaudoju vazelino. Voliojasi keli, kuriuos nusipirkau pagauta impulso, vienas elementarus Nivea rožinis, su atspalviu. Bet kad teptis kasdien ir dar po n kartų, nematau reikalo. Tiesiog po to lūpos pripranta prie to ir nebegali be to. Man užtenka paprasčiausio lūpdažio, blizgio, o ir be to sveika pabūti, tad pasidažau tik išėjusi iš namų. Namie gi nesidažysi
Oi,Subjektyvi, aš irgi ankščiau nenaudodavau ir man jo nereikdavo . Nu bet pernai mano lūpoms kažkas nutiko, po nakties atsibudus rasdavau įplyšusias lūpas ir kruvinus dantis . Ko tik neišbandžiau , šiaip pirmenybę teikiu natūraliai kosmetikai, bet nu nieks negelbėjo, grįžau prie chemijos-Nivea, Eucerin, irgi šššš.... Atėjo pavasaris ir lūpos nustojo blūdyt .
Šiemet vėl prasidėjo ta pati daina, ale vat atradau natūralų balzamą "Natural Repair" ir lūpos sveikos, nesutrūkę. Aišku aš pamirštu kiekvieną dieną juo pasitept, bet jau kai lūpą sopa tai staigiai traukiu ir tepu . Ištikro nerealus dalykas, labai rekomenduoju
Carmex naujasis, vysniu kvapo is pradziu labiau patiko, dabar jau ipratau gal
Lupyciu gydymui geriausias kiek bandziau buvo carmex apvalioje pakuoteje klasikinis.
Lupyciu gydymui geriausias kiek bandziau buvo carmex apvalioje pakuoteje klasikinis.
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 15, 23:35)
Carmex naujasis, vysniu kvapo is pradziu labiau patiko, dabar jau ipratau gal
o man vysninis carmex grauzia lupas. tas pats ir MB.
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 16, 11:34)
o man vysninis carmex grauzia lupas. tas pats ir MB.
"Carmex" yra petroleum, kuris (kaip ir pipirmėčių eterinis aliejus) sausina lūpas.