Man pats geriausias margaritos su pienu ir medumi O bandziau visokius visokiausius... pigius, brangius, labai brangius ir vistiek margaritos pats paciausias
Baigiau Hauschkos vazelina, super patiko, tik kaina aukstoka.
Nusprendziau isbandyti JMO lip calm
Galvojau, kad ji pameciau, tai nusipirkau Margaritos su saltalankiais. Tada atradau ir JMO
JMO patinka maziau nei Hauschkos. Hauskos siek tiek riebesnis, ilgiau laikosi ant lupu, nors is esmes vazelinus naudoju pries blizgi, kad graziau pasidengtu. Bet pasiteplioju ir dienos eigoj. Abu jie yra pakankamai riebus, labai lengvai tepasi (visai nepatiko Eucerin tepimasis), lupos blizga. Margaritos irgi labai labai panasus, riebus, malonus, tik tiek, kad pagrindas - parafinas, tai netikiu, kad gerai lupoms, tikiuos, neissauses nuo jo Visumoj galiu pasakyti, kad galbut kartosiu Hauschka, tik tiek, kad kaina atbaido. JMO nekartociau, ieskociau ko kito. Margaritos geras, bet tik tiek, kad kaina zema.
Nusprendziau isbandyti JMO lip calm
Galvojau, kad ji pameciau, tai nusipirkau Margaritos su saltalankiais. Tada atradau ir JMO
JMO patinka maziau nei Hauschkos. Hauskos siek tiek riebesnis, ilgiau laikosi ant lupu, nors is esmes vazelinus naudoju pries blizgi, kad graziau pasidengtu. Bet pasiteplioju ir dienos eigoj. Abu jie yra pakankamai riebus, labai lengvai tepasi (visai nepatiko Eucerin tepimasis), lupos blizga. Margaritos irgi labai labai panasus, riebus, malonus, tik tiek, kad pagrindas - parafinas, tai netikiu, kad gerai lupoms, tikiuos, neissauses nuo jo Visumoj galiu pasakyti, kad galbut kartosiu Hauschka, tik tiek, kad kaina atbaido. JMO nekartociau, ieskociau ko kito. Margaritos geras, bet tik tiek, kad kaina zema.
Kuo daugiau tepate - tuo daugiau ir dažniau reikia. Aš pvz. apskritai galima sakyti niekada nenaudoju vazelino. Voliojasi keli, kuriuos nusipirkau pagauta impulso, vienas elementarus Nivea rožinis, su atspalviu. Bet kad teptis kasdien ir dar po n kartų, nematau reikalo. Tiesiog po to lūpos pripranta prie to ir nebegali be to. Man užtenka paprasčiausio lūpdažio, blizgio, o ir be to sveika pabūti, tad pasidažau tik išėjusi iš namų. Namie gi nesidažysi
o man si rudeni labai lupos issauseje
Pabaigiau si balzama, labai patiko
Ismeginau ir Carmex, irgi neblogas - riebus, tik kvapas ir saldymas nelabai patiko:
Dabar naudoju Margaritos su saltalankiais, tai kvapas velgi nelabai patinka ir man jis kazkoks skystas
Pabaigiau si balzama, labai patiko
Ismeginau ir Carmex, irgi neblogas - riebus, tik kvapas ir saldymas nelabai patiko:
Dabar naudoju Margaritos su saltalankiais, tai kvapas velgi nelabai patinka ir man jis kazkoks skystas
QUOTE(No_Angel* @ 2012 12 04, 13:17)
As dabar si Carmex naudoju, kvapas tai labai nekoks, bet poveikis akivaizdus
Abu patinka, Carmex gal labiau gydo, atgaivina, nes yra šaldantis, mėtinis, o Blistex apsaugo, kadangi su nemaža apsauga visai, duoda tokį balkšvumą lūpoms, saldus
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 30, 23:31)
Kuo daugiau tepate - tuo daugiau ir dažniau reikia.
Gal ir tiesa, bet as negaliu tiesiog netepti, jeigu sausėja lūpos.
Siuo metu nr.1 Hauschka
bandzius ir Carmex ir Weleda.
bandzius ir Carmex ir Weleda.
Pats geriausias man :
padrėkina, patinka kvapas, ekologiškas
padrėkina, patinka kvapas, ekologiškas
esu isimylejusi Hurraw Balm, isbandziau:migdolini, vanilini, sokoladini. visi skoniai/kvapai malonus, lengvai saldus. balzamai ant lupu lengvi, neriebus, taciau puikiai drekina.
Esu baisiai nusivylus Burt's Bees Lifeguard's Choice lupu balzamu, ne tai kad nedrekino, o dar ir baisiai greit susigerdavo ir likdavo sausumo pojutis... Nesuprantu, kam jis skirtas?
Va is iherb gautas dovanu 100 kartu geresnis Ir drekina, ir lupos lieka minkstos minkstos
Va is iherb gautas dovanu 100 kartu geresnis Ir drekina, ir lupos lieka minkstos minkstos
Man atsibodo "Carmex" ir "Blistex". Dabar naudoju "Dr. Hauschka" lupu balzama apvaliame indelyje ir laukiu dar poros naturalesnes sudeties priemoniu...