Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

as jokiu sintetiniu lupu balzamu nebenaudoju, kai tik mama uzsieme, ir viena vakara su meile pagamino naturalaus: is alieju, su biciu vasku, vitaminu E... Pradzioj galvojau kad bus sh... biggrin.gif bet emiau naudoti, ir daugiau nebetepu jokiu kitu:) visad patepu ta naturalu, o paskui, jei jau sumastau, ant virsaus tepu blizgi lupoms:) o kaskada pasitepiau pirktiniu vazelinu, tai anksciau man taip patikdavo jie, tai pasitepiau...ir...nebepatiko:D
Atsakyti
Esu daug visokių išbandžius, bet jau metai kaip apsistojau ties "forever living" kompanijos balzamu, iš alavijo, bičių pikio. Nieko geresnio dar nesu turėjus, pigus ir ilgam užtenka. smile.gif Ir kiek jį naudoju herpeso nebuvo atsiradę.
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2012 08 08, 20:24)
Esu daug visokių išbandžius, bet jau metai kaip apsistojau ties "forever living" kompanijos balzamu, iš alavijo, bičių pikio. Nieko geresnio dar nesu turėjus, pigus ir ilgam užtenka. smile.gif Ir kiek jį naudoju herpeso nebuvo atsiradę.

herpeso virusas "islenda" dazniausiai tada, kai nusilpsta imunitetas:) si virusa mes visi nesiojam savo organizme, o jis laukia tik progos-imuniteto nusilpimo, ir pasirodo tuomet:) isimtis-nebent jus niekuomet dar nesate jo turejusi:)
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 08 08, 15:05)
O kur Lietuvoje matete Eos balzamu? Noreciau isbandyti, sumokeciau ir 30 lt  biggrin.gif

Gyvai nemačiau, bet yra keliuose tinklalapiuose pirkt. vup.lt tikrai buvo berods. :}
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 07 08, 17:19)
Visada buvau neutrogenos fanė, dabar gavau dovanų carmex lūpų balzamą - visai neblogas  smile.gif

Turejau Carmex vysniu kvapo isspaudziama lupa balzama, nepatiko tikra chemija.. Labai nemalonus ant lupu, toks saldantis ir lipnus doh.gif
Atsakyti
Aš pirmiausia darau lupoms kaukę, įpač gerai žiemą veikia,bet ir po mūsų vėjotos vasaros tinka. wink.gif Visos atplaušėlės pasišalina, ir net lūpos biški putlesnės pasidaro. Devinu! Tada sudrėkinu balzamu. Lupdažis super lygiai pasidenge.
Mano mama dar ir lūpų pieštuką nuo raukšlių naudoja.
Atsakyti
man nieko geriau nėra už blistex 'med plus'. pirkau, perku ir pirksiu.

Atsakyti
šiuo metu naudoju Blistex clasic.. bet nelabai patinka g.gif
kai lūpos labai sutrūkinėja.. ypač žiemą tai tepu medumi bigsmile.gif padeda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 21, 08:51)
šiuo metu naudoju Blistex clasic.. bet nelabai patinka  g.gif
kai lūpos labai sutrūkinėja.. ypač žiemą tai tepu medumi  bigsmile.gif  padeda  cool.gif

geras, reikės pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
siuo metu naudoju Madre Bees balzamus, nes pigiai uzsispirkau smile.gif tik 0.33$ centai ir tikrai patenkinta. su naturaliu biciu vasku ir aliejais, vidutinio riebumo, neikyrus kvapai, ilgokai issilaiko ant lupu.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 12, 23:44)
Atejau pagirti Blistex intensive moisturiser
user posted image
Pries pora savaiciu nesveikai pradejo lupos serpetotis, virsutine net patinus buvo. Vaizdas kaip po kokio nevykusio permamentinio gijimo stadijoj biggrin.gif  Isbandziau kelis balzamus, vazelinus niekas nepadejo. Nusipirkau si Blistex, pasitepiau ir jauciu kaip saldo, nu galvoju nesamone nusipirkau, saldanti balzama ant ziemos biggrin.gif  Bet jau po 1 dienos dazno tepimo pamaciau rezultata. Lupas jau nebeskaudejo, o po keliu dienu dingo raudonumas, lupos pasidare kaip buvusios thumbup.gif

Man sitas irgi patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 07 03, 22:53)
As vezelinu manjake.. tepamu, issukamu.. naturaliu ir ne..  biggrin.gif zodziu ilga laika naudojau Vaseline toki zalia.. dar turiu ju gal 4 naujus.. tikrai naudosiu,  bet biski pabodo, o seip man gan gerai drekino kaip uz tokia kaina.. kvapas patiko..
user posted image
Esu gavus kelis dovanu vazelinus. Vienas ju prie naturalesniu. Australu firmos Urban Rituelle. Labai skaniai kvepia, gerai drekina..
user posted image
Kitas  firmos Fresh rinkinukas, vienas balzamas permatomas, kitas rausvas toks. Abu su spf 15. Kol kas galiu pasakyt, kad tai vieni geriausiu mano bandytu balzamu.. pasitepus lupos jaucias toooooooookios padrekintos.. plius tusi apsauga nuo saules, kas irgi super.. kaina ju ner maza, gan brangus.. apie 20$ gal, bet.. manau verta.. tik vienintelis labai didelis minusas, kad vasara naudojant gali istirpt tiesiogine to zodzio prasme.. labai tokie netvirti.
user posted image
Kita ka siuo metu irgi naudoju firmos EOS lupu balzamas.. pas mane Honeysuckle kvapo, bet vadinamo meliono/arbuzo as neuzuodziu deja  biggrin.gif bet seip, balzamas naturalus, tik siek tiek drekinimo man truksta.. pakuote gan patogi, toks storas, patogu pasitept visas lupas.. trukumas tas, kad lieka daug produkto neisnaudoto.. jau sunaudojau iki pat galo ir sugalvojau pakrapstyt.. tai iki pat dugno dar yra vazelino prigrusta.. kas liecia kaina tai irgi manau super, nes kazkas iki 5$ turbut.
user posted image
Na ir paskutinis mano pirkinys Nuxe firmos balzamas.. jis toks kaip matos foto (cia is intiko) kaip medus.. sudetis gan gera.. pagrinde visokie aliejai. Bet konsistencija man per tirsta ar kaip cia issireikst.. uzsitepus toks jausmas, kad balzamas niekur nesigeria.. nebent reikia gerai imasazuot.. pliusas tas, kad jis matinis galima sakyt, tai labai gerai pries koki lupdazi naudot pvz. Labai giria ji izymios visazistes uzsienio ir t.t bet as asmeniskai tokios meiles kol kas nepajutau..  unsure.gif gal dar susidraugausiu. Pakuote labai faina.. sunkus stiklas toks.. kaina nemaza, apie 10 euru.. todel tikejaus gero drekinimo.. kol kas.. nzn.. tepsiu nakciai storesni sluoksni  biggrin.gif
user posted image
Dar turiu toki, cia irgi is tu parfumuotu vazelinu.. pan kaip tos Agatha Ruiz, bet sitas bent jau drekina kazkiek ir gan neblogai sakyciau  smile.gif skaniai kvepia.. persikais gal  g.gif
user posted image
Esu isbandzius daug vazelinu... jau visu nepamenu.. tie visi Agatha Ruiz ten kazkokia faini, bet tik kvapas biggrin.gif o drekinimo, tai nulis.. ai, dar turejau toki melyna.. smirdanti.. nepamenu pavadinimo. Toks biski kvapu primine ,,zvaigzdute''.. gerai drekino.. patiko. Saldantis toks.. seip dabar labiau noreciau issukamu.. vis del to patogiau ir higieniskiau  smile.gif vazelinus visus naudoju dazniausai vienu metu.. vienas tasej, kitas miegame, kitas palei kompa kur bunu.. pastoviai tepu ir tepu.. ner gerai tikiu, nes lupos poto pacios nebesirupina savim, bet.. nekalbant kiek suvalgau visokio s.. ligone, ka darysi  smile.gif

koks fainas tas eos smile.gif
Atsakyti
Gal dar kas nors pasidalintų nuomone apie Eos lūpų balzamą?
user posted image
Atsakyti