Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

QUOTE(amber123 @ 2012 07 05, 15:42)
Papasakok geriau kokius vazelinus naudoji  mirksiukas.gif

Uoga Uoga "Gal Arbatos?" ir Blistex "MedPlus" bigsmile.gif o Tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 07 05, 17:45)
Uoga Uoga "Gal Arbatos?" ir Blistex "MedPlus"  bigsmile.gif o Tu?  4u.gif

Psl atgal visas lapas prirasyta, ka naudoju biggrin.gif 4u.gif kaip tas Uoga uoga? fainas? Medplus as irgi naudojau.. neblogas, gerai drekina, bet man tas kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 05, 15:50)
Psl atgal visas lapas prirasyta, ka naudoju  biggrin.gif  4u.gif kaip tas Uoga uoga? fainas? Medplus as irgi naudojau.. neblogas, gerai drekina, bet man tas kvapas  doh.gif

Uoga Uoga man labai patinka! bigsmile.gif mirksiukas.gif
ir kvepia skaniai (gal kiek žolinis tas kvapas, bet man lyg ir žalia arbata kvepia), drėkina lūpas (bent man, nors gal ne tiek, kiek Blistex), pakuotė diskutuotino patogumo higienos atžvilgiu. Bet šiaip man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 07 05, 18:52)
Uoga Uoga man labai patinka!  bigsmile.gif  mirksiukas.gif
ir kvepia skaniai (gal kiek žolinis tas kvapas, bet man lyg ir žalia arbata kvepia), drėkina lūpas (bent man, nors gal ne tiek, kiek Blistex), pakuotė diskutuotino patogumo higienos atžvilgiu. Bet šiaip man patinka  bigsmile.gif

Bet ir Blistex pakuote ta tokia kur pirstas kisas ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 05, 20:15)
Bet ir Blistex pakuote ta tokia kur pirstas kisas ar ne?  unsure.gif

taip smile.gif Blistex yra visokių tų pakuočių, galbūt ir MedPlus jau yra pagamintas tokioje kokioj išsukamoj ar pan., bet aš turiu tą pirštu imamą smile.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi taukmedžio sviestu, turiu maža indelį smile.gif kiekvieną vakarą ir rytą vis pasitepu ir super, labai švelnios lūpos būna bigsmile.gif tik kvapas ne pats skaniausias, bet man netrūkdo
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Visada buvau neutrogenos fanė, dabar gavau dovanų carmex lūpų balzamą - visai neblogas smile.gif
Atsakyti
dabar naudoju badger balm pink grapefruit lūpų balzamą. Ir kažkaip nelabai patinka. Tikėjaus tokio subtilaus kvapo, o čia jis toks šlykščiai citrusinis, per daug. Ant lūpų toks vidutiniškas, o rankinėj praktiškai "išsilydė", per kraštus išbėgiojo, nors ant karščių nelaikiau. :/ Greičiausiai teks grįžt prie Burt's Bees balzamų arba ieškot kažko toliau, nors labai vyliaus, kad šitie patiks. Ech, ta miela pakuotė biggrin.gif

+ gal kas žinot, kur galima įsigyt Eos balzamų? Nes Lietuvoj jie ~30 lt kainuoja,rods užsieny pigiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 06 rugpjūčio 2012 - 15:42
o kur jus perkat balzama sugar fresh? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 07 05, 17:45)
Blistex "MedPlus"  bigsmile.gif

šitas pats geriausias kokį esu turėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 08 06, 17:37)
dabar naudoju badger balm  pink grapefruit lūpų balzamą. Ir kažkaip nelabai patinka. Tikėjaus tokio subtilaus kvapo, o čia jis toks šlykščiai citrusinis, per daug. Ant lūpų toks vidutiniškas, o rankinėj praktiškai "išsilydė", per kraštus išbėgiojo, nors ant karščių nelaikiau. :/ Greičiausiai teks grįžt prie Burt's Bees balzamų arba ieškot kažko toliau, nors labai vyliaus, kad šitie patiks. Ech, ta miela pakuotė biggrin.gif
+ gal kas žinot, kur galima įsigyt Eos balzamų? Nes Lietuvoj jie ~30 lt kainuoja,rods užsieny pigiau  g.gif

O kur Lietuvoje matete Eos balzamu? Noreciau isbandyti, sumokeciau ir 30 lt biggrin.gif
Atsakyti