Paprastai naudoju A+E vitamino tepaliuka tokioj mazulytej pakuotej vaistinese parduodamas buna.Nepakeiciamas dlaykas jei lupu kampuciai skilineja,o ir lupoms puikus.Dar Nivea vazelinai,balzamai patinka
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 15, 17:02)
Merginos, gal kuri naudojat, ir galit pasakyt, geri šitie balzamai, ar šeip sau?
man tai jis nei biski nedrekina.po savaites naudojimo lupos tokios issausejusios, kad pradejo lupinetis net
Vis dar naudoju Biodermos lūpų balzamą, bet jau šiek tiek pabodo Drėkina gerai, skilinėjimus visus nuramina ir patogi pakuotė.
Papildyta:
Kuris būtent?
Papildyta:
QUOTE(Ellen. @ 2012 03 10, 04:25)
Carmex-pats geriausias .
Kuris būtent?
naudoju, bioderma
suminkština, sudrėkina, neapsunkina
suminkština, sudrėkina, neapsunkina
Nezinau, ar yra situ Lietuvoje, bet UK - ant kiekvieno kampo ir uz nedidele (ar tik ne £1?) Ju yra keliu rusiu/skoniu, as jau antra perku sita, original su SPF 15 - vienas vienintelis brukstelejimas per lupas ir labai gerai sudrekina, minkstina, neturi praktiskai kvapo jokio, tinka vyrams. Man jis visad po ranka, su lupomis neturiu problemu jokiu.
Si turiu vonioj, kasvakara pries miega, po visu prausimosi proceduru pasitepu nakciai lupas. Bet nebepirkciau antro, todel, kad labai nervuoja jo kietumas, su pirstu neimanoma pakabint. Uztrunki kol pasitepi lupas...
Si turiu vonioj, kasvakara pries miega, po visu prausimosi proceduru pasitepu nakciai lupas. Bet nebepirkciau antro, todel, kad labai nervuoja jo kietumas, su pirstu neimanoma pakabint. Uztrunki kol pasitepi lupas...
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 18, 16:45)
Man tas pats su ju issukamu lupu balzamu, nu tooooks kietas
Su nagu pakrapštykit jei kietas ir ant lūpų tada.... Aš sviestmedį turiu, irgi kietas, tai nagu pakrapštau ir tepu tailūpoms, tai alkūnėms.... Kitaip neįmanoma "pakabint"
QUOTE(jbs @ 2012 02 10, 09:25)
Be lūpų balzamo neišgyvenčiau. Ypač žiemą. Bet kažkokio favorito neturiu.
Pgaliau turiu ir favoritą! Drąsiai teigiu, kad tai - retas metų atradimas: idealiai išlygino, sudrėkino, pamaitino, nuramino ir per parą laiko užgydė šerpetojančias lūpas
Tobulas daiktas Pirktas Sarmoje už 24,90.
QUOTE(jbs @ 2012 04 24, 21:50)
Pgaliau turiu ir favoritą! Drąsiai teigiu, kad tai - retas metų atradimas: idealiai išlygino,
Jau susigundžiau juo
daug metų buvau ištikima eucerin, visada pagelbėdavo mano sausoms lūpoms.. šiemet ekologišką nusipirgau lyg aubrey organics, irgi visai nieko.. šiaip man visi lūpų balzamai tinka ir funkciją atlieka, išskyrus negaliu pakęst kažkokių rusiškų su labai ryškiu kvapu (netsimenu jų pavadinimo dabar)..