Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

Carmex-pats geriausias . thumbup.gif
Atsakyti
Labai man patiko Madara lūpų balzamai, yra net su integruotu blizgiu smile.gif Aš turiu dar seno modelio, tepamą pirštu, dabar, žiūriu, jau "patiuninti".

lūpų balzamai
Atsakyti
QUOTE(Ellen. @ 2012 03 10, 04:25)
Carmex-pats geriausias .  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 11 20, 19:45)
siuo metu naudoju ,is internetines parduotuves ,prie uzsakymo ,nemokamai gauta lupu balzama
user posted image
http://www.iherb.com...mp;rcode=dap706

puikiai drekina, labai skaniai kvepia vanile

Kaip noreciau tokio,bet atvaziavimas lb.brangus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2012 03 11, 18:19)
Kaip noreciau tokio,bet atvaziavimas lb.brangus unsure.gif

Mamiliukai,jei kas uzmatysit brukstelkit blush2.gif
Atsakyti
Kai kampučiai skilinėja nėra nieko geresnio negu Blistex Medplus- mėlynas indelyje. Pradeda šaldyti pateptą kamputį ir netrukus praeina. Tiesiog vau. Aišku, reikia susrūpinti- vitaminų greičiusiai trūksta, bet extriniam skausmo nuėmimui, užgydymui- neradau geresnio pakaitalo smile.gif
Atsakyti
Lietuvoj Margaritos vazelinas arba NIVEA.
O Švedijoje pats pigiausias LypSyl, labai riebus ir kaina nesikandžioja mirksiukas.gif P.S. Kaip LT, už GARNIER ar NIVEA po 10 litų.. Kažkas nenormalaus
Atsakyti
QUOTE(change @ 2012 03 07, 01:38)
gal zinote, kur galima siu isigyti? http://pamperedandpo...lip-therapy.jpg  4u.gif

as situos naudoju, man labai patinka, nes tikras riebus vazelinas thumbup.gif perku uk, kaina labai palanki, apie svaras 1.20 cool.gif
Atsakyti
Pridursiu, kad ne extra atvejams, tai vis dažniau margaritą renkuosi. labai liux ir kvepia maloniai. tik nepermaloniai, kaip kiti nuo kurių širdis apsąla. tai plius ir neblaško biggrin.gif
Atsakyti
Himalaya lupu balzamas man pats geriausias smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojat, ir galit pasakyt, geri šitie balzamai, ar šeip sau? g.gif
eurokose vis nužvelgiu, bet pirštu tepami nepatinka, tai pirkčiau nebent po gerų atsiliepimų biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 15, 17:02)
Merginos, gal kuri naudojat, ir galit pasakyt, geri šitie balzamai, ar šeip sau? g.gif
eurokose vis nužvelgiu, bet pirštu tepami nepatinka, tai pirkčiau nebent po gerų atsiliepimų biggrin.gif  4u.gif
user posted image

Kazkada labai seniai turejau toki, pirkta UK. Man patiko. Bet jis bekvapis.
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 15, 19:02)
eurokose vis nužvelgiu, bet pirštu tepami nepatinka, tai pirkčiau nebent po gerų atsiliepimų biggrin.gif  4u.gif
user posted image

as gyvenu uk ir lieku istikima butent sitiems wink.gif yra keliu rusiu, labiausiai patinka zalias su alijosiumi thumbup.gif
Atsakyti