Carmex-pats geriausias .
Labai man patiko Madara lūpų balzamai, yra net su integruotu blizgiu Aš turiu dar seno modelio, tepamą pirštu, dabar, žiūriu, jau "patiuninti".
lūpų balzamai
lūpų balzamai
QUOTE(noraeleo @ 2011 11 20, 19:45)
siuo metu naudoju ,is internetines parduotuves ,prie uzsakymo ,nemokamai gauta lupu balzama
http://www.iherb.com...mp;rcode=dap706
puikiai drekina, labai skaniai kvepia vanile
http://www.iherb.com...mp;rcode=dap706
puikiai drekina, labai skaniai kvepia vanile
Kaip noreciau tokio,bet atvaziavimas lb.brangus
Papildyta:
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2012 03 11, 18:19)
Kaip noreciau tokio,bet atvaziavimas lb.brangus
Mamiliukai,jei kas uzmatysit brukstelkit
Lietuvoj Margaritos vazelinas arba NIVEA.
O Švedijoje pats pigiausias LypSyl, labai riebus ir kaina nesikandžioja P.S. Kaip LT, už GARNIER ar NIVEA po 10 litų.. Kažkas nenormalaus
O Švedijoje pats pigiausias LypSyl, labai riebus ir kaina nesikandžioja P.S. Kaip LT, už GARNIER ar NIVEA po 10 litų.. Kažkas nenormalaus
QUOTE(change @ 2012 03 07, 01:38)
as situos naudoju, man labai patinka, nes tikras riebus vazelinas perku uk, kaina labai palanki, apie svaras 1.20
Merginos, gal kuri naudojat, ir galit pasakyt, geri šitie balzamai, ar šeip sau?
eurokose vis nužvelgiu, bet pirštu tepami nepatinka, tai pirkčiau nebent po gerų atsiliepimų
eurokose vis nužvelgiu, bet pirštu tepami nepatinka, tai pirkčiau nebent po gerų atsiliepimų
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 15, 17:02)
Merginos, gal kuri naudojat, ir galit pasakyt, geri šitie balzamai, ar šeip sau?
Kazkada labai seniai turejau toki, pirkta UK. Man patiko. Bet jis bekvapis.
QUOTE(koko_sa @ 2012 03 15, 19:02)
as gyvenu uk ir lieku istikima butent sitiems yra keliu rusiu, labiausiai patinka zalias su alijosiumi