Carmex man pats pačiausias
man geriausiai sausas bei suskirdusias lūpas atgaivina Eucerin Lip Repair lūpų kremas
gal zinote, kur galima siu isigyti? http://pamperedandpo...lip-therapy.jpg
QUOTE(change @ 2012 03 06, 23:38)
Gal yra jų ir kitur, bet Eurokoso parduotuvėse tai tikrai rasit
visai nepagalvojau, kad ten ju gali buti dekui uz atsakyma. mastau koki nusipirkti, nes jau net nebezinau, turiu dvejus blistexus, meginau aubrey organics. nepatiko. lupos ziaurios, sausos sausos.
sian vaistinej ziurinejau lavera balzamus. norisi ekologisko ir tai, ko netepa ant gyvunu balndymu metu. sis butent toks. bet kaip su kokybe? gal kas naudojo? ar patiko? nes as gundziausi , bet nusprendziau pasiteirauti jusu busiu dekinga uz greitus atsiliepimus mano lupos nekantrauja
beje, gal dar zinote kur benecos galima nusipirkti? ir taipogi : kaip jis?
sian vaistinej ziurinejau lavera balzamus. norisi ekologisko ir tai, ko netepa ant gyvunu balndymu metu. sis butent toks. bet kaip su kokybe? gal kas naudojo? ar patiko? nes as gundziausi , bet nusprendziau pasiteirauti jusu busiu dekinga uz greitus atsiliepimus mano lupos nekantrauja
beje, gal dar zinote kur benecos galima nusipirkti? ir taipogi : kaip jis?
Naudoju paprastus lupu balzamus: NIVEA arba Margarita
O kazin kaip Neutrogena lupu piestukas?
nusipirkau logonos lupu piestuka patinka, nes nera pasalinio kvapo, kuris mane greitai pradeda erzint net iki pykinimo. taip pat kogero vienintelis, kuriuo pasitepus, mano lupos islieka lygios ir nesusitraukia
Man patinka riebūs vazelinai, tai jau daug metų naudoju Eucerin Lip Repair, o šią žiemą dar išbandžiau Margaritos su šaltalankiais, pastarasis tikrai labai tiko šaltuoju sezonu