Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

As naudoju NIVEA rozini vazelina. Esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Carmex man pats pačiausias ax.gif
Atsakyti
Turiu tiek balzamų, kad ant pirštų nesuskaičiuočiau 4u.gif dabar "pasinešiau" ant rankų gamybos balzamukų thumbup.gif su visokiais aliejukais, sviestukais ir t.t. bet po ranka visuomet turiu Blistex, kuris gydo mano įpročio nualintas lūpas. Negaliu jų nukramtyti, o nukramtytos neatrodo žaviai biggrin.gif
Atsakyti
man geriausiai sausas bei suskirdusias lūpas atgaivina Eucerin Lip Repair lūpų kremas smile.gif
Atsakyti
gal zinote, kur galima siu isigyti? http://pamperedandpo...lip-therapy.jpg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(change @ 2012 03 06, 23:38)
gal zinote, kur galima siu isigyti? http://pamperedandpo...lip-therapy.jpg  4u.gif

Gal yra jų ir kitur, bet Eurokoso parduotuvėse tai tikrai rasit 4u.gif
Atsakyti
visai nepagalvojau, kad ten ju gali buti smile.gif dekui uz atsakyma. mastau koki nusipirkti, nes jau net nebezinau, turiu dvejus blistexus, meginau aubrey organics. nepatiko. lupos ziaurios, sausos sausos.
sian vaistinej ziurinejau lavera balzamus. norisi ekologisko ir tai, ko netepa ant gyvunu balndymu metu. sis butent toks. bet kaip su kokybe? gal kas naudojo? ar patiko? nes as gundziausi , bet nusprendziau pasiteirauti jusu smile.gif busiu dekinga uz greitus atsiliepimus smile.gif mano lupos nekantrauja biggrin.gif
beje, gal dar zinote kur benecos galima nusipirkti? ir taipogi : kaip jis? smile.gif
Atsakyti
Naudoju paprastus lupu balzamus: NIVEA arba Margarita
Atsakyti
O kazin kaip Neutrogena lupu piestukas? g.gif
Atsakyti
Sitas man labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau logonos lupu piestuka smile.gif patinka, nes nera pasalinio kvapo, kuris mane greitai pradeda erzint net iki pykinimo. taip pat kogero vienintelis, kuriuo pasitepus, mano lupos islieka lygios ir nesusitraukia smile.gif
Atsakyti
Man patinka riebūs vazelinai, tai jau daug metų naudoju Eucerin Lip Repair, o šią žiemą dar išbandžiau Margaritos su šaltalankiais, pastarasis tikrai labai tiko šaltuoju sezonu thumbup.gif
Atsakyti