Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

Eucerin man veiksmingiausias smile.gif
Atsakyti
As naudoju savo gamybos su sviestmedžio sviestu, kakavos sviestu, migdolu aliejumi, vitaminu E. Pasirenkant pagal poreikį ir nuotaika kvapą
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2012 01 24, 15:35)

as irgi toki isgijau
Atsakyti
Naudoju carmex tiek sau, tiek. super dalykas
Atsakyti
Be lūpų balzamo neišgyvenčiau. Ypač žiemą. Bet kažkokio favorito neturiu. Šiuo metu naudoju Nivea pure & natural olive & lemon. Kaip už puspenkto lito, tai geras visai. Minkština lūpas ir nepalieka jokio "perlų" blizgesio. Nakčiai mėgstu pasitepti Mary Kay "medučiu". Nors pagal paskirtį jis yra skirtas naudoti rankoms, kaip intenyvus naktinis kremas, bet baigiu sunaudot lūpoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2012 02 08, 23:21)
Naudoju carmex tiek sau, tiek. super dalykas

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju tokį ir labai džiaugiuosi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Atejau pagirti Blistex intensive moisturiser
user posted image
Pries pora savaiciu nesveikai pradejo lupos serpetotis, virsutine net patinus buvo. Vaizdas kaip po kokio nevykusio permamentinio gijimo stadijoj biggrin.gif Isbandziau kelis balzamus, vazelinus niekas nepadejo. Nusipirkau si Blistex, pasitepiau ir jauciu kaip saldo, nu galvoju nesamone nusipirkau, saldanti balzama ant ziemos biggrin.gif Bet jau po 1 dienos dazno tepimo pamaciau rezultata. Lupas jau nebeskaudejo, o po keliu dienu dingo raudonumas, lupos pasidare kaip buvusios thumbup.gif
Atsakyti
Pripratau prie lip balm BUCKIS, kuri galima nusipirkti parduotuvese uz lita su centais, jau naudoju labai seniai ir esu patenkinta smile.gif
Vasara, grizus nuo Baltijos Juros visas mano lupas isbuciavo herpeso virusas o kadangi reikejo, kad greitai praeitu (nes buvau pamerge drauges vestuvese) tai teko juos truputi ir pakrapstyti. Kokiu tik gydymo priemoniu nebuvau isbandziusi, nelabai kas ir padejo.. O po to krapstymo, iki siol like kaip cia pasakius tokie randeliai, lupos tose vietose kur buvo herpesas raudonesnes. Po to ivykio nusipirkau LARIFAN lupu balzama, sunaudojau visa, visai patiko. Nuo vasaros neturejau herpeso, tfu tfu tfu smile.gif vis neprisiruosiu vel nupirkti ta lupu balzama.
Atsakyti
Man tai geriausias A+D vitaminas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 02 20, 21:28)
Man tai geriausias A+D vitaminas smile.gif

O kaip atrodo tas vitaminas? smile.gif
Atsakyti
Mano lūpos labai linkusios sausėti. labai vaikystei mėgdavau lūpas kramtyti, gal galit kokių vazelinų pasiūlyt, ilgalaikio poveikio, kad atsigautų tos lūpos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draco'a: 23 vasario 2012 - 12:32