Aubrey Organic pats mylimiausias su avietem vaikas net nori konfiskuoti ji is manes
QUOTE(blackie @ 2012 01 18, 13:19)
Aubrey Organic pats mylimiausias su avietem vaikas net nori konfiskuoti ji is manes
as irgi sita naudoju, tik su meta reikes kitus kvapus isbandyt
Aš tai naudoju Blistex firmos dažniausiai , šiuo metu šį:
labai kvepia skaniai, toks malonus gana, kaina apie 9Lt
labai kvepia skaniai, toks malonus gana, kaina apie 9Lt
Aloe vazelina sios firmos: http://www.aloeonlin...glish/terms.htm, tai gerausias is visu naudotu!
as toki naudoju
riebus, kvapas neikyrus, pamirkstina lupas. su spf, tinka slidinetojams.
riebus, kvapas neikyrus, pamirkstina lupas. su spf, tinka slidinetojams.
turiu labai daug visokiu is vaistines ir is pardes ir is ekologisku, bet is visu turimu labiausiai patinka siuo metu sis
tik pas mane kitoks ipakavimas, tas naujas su lupom,man labai patinka kad jis riebokas, padrekina suminkstina lupas
tik pas mane kitoks ipakavimas, tas naujas su lupom,man labai patinka kad jis riebokas, padrekina suminkstina lupas
Man patys pačiausi: Aubrey Organic avietinis ir Sante su rausvu atsplaviu
Įpusėjau "Blistex MedPlus" - geras, bet poveikis neišlieka ilgai . Norisi kažko geriau
"Himalaya" irgi turėjau - toks skystas ir lengvai drėkinantis. Nekartojau.
"Himalaya" irgi turėjau - toks skystas ir lengvai drėkinantis. Nekartojau.
QUOTE(shopingas @ 2011 10 11, 07:43)
tai isigijau Blistex 'medplus' (melyna pirstu kabinama pakuote) - sitas sutvarke lupas viena karta ir visiems laikams
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 16, 14:53)
Naudoju šį:
labai šaldantis, bet lūpos prie to jau įprato, todėl tas jausmas jau nebe erzinantis, o malonus labai švelnus lūpoms, ilgai išlieka, drėkina, gydo
Taip pat naudoju ir šį:
malonaus kvapo, tačiau naudoju jį tam, kad pablizginčiau lūpytes drėkina gerai, bet gydomasis poveikis ne toks įspūdingas
labai šaldantis, bet lūpos prie to jau įprato, todėl tas jausmas jau nebe erzinantis, o malonus labai švelnus lūpoms, ilgai išlieka, drėkina, gydo
Taip pat naudoju ir šį:
malonaus kvapo, tačiau naudoju jį tam, kad pablizginčiau lūpytes drėkina gerai, bet gydomasis poveikis ne toks įspūdingas
Pasikartosiu ir aš dar
Tik sunaudojau Margaritos su šaltalankių aliejumi, labai patiko ir kaina nedidelė. Dar turiu Blistex classic lip protector, bet šio kvapas man nepatinka ir šiaip jis nei padrėkina, nei suminkština labai.
Dabar antra savaitė naudoju Larifans priešvirusinį lūpų balzamą, kuris turėtų apsaugoti nuo herpes ir kitų virusų, ir šiandien ryte atsikeliu su herpesu ant lūpos Visiškas ššš
Tik sunaudojau Margaritos su šaltalankių aliejumi, labai patiko ir kaina nedidelė. Dar turiu Blistex classic lip protector, bet šio kvapas man nepatinka ir šiaip jis nei padrėkina, nei suminkština labai.
Dabar antra savaitė naudoju Larifans priešvirusinį lūpų balzamą, kuris turėtų apsaugoti nuo herpes ir kitų virusų, ir šiandien ryte atsikeliu su herpesu ant lūpos Visiškas ššš
QUOTE(Lenaa @ 2012 01 24, 16:35)
Pasikartosiu ir aš dar
As Larifans priešvirusinį lūpų balzamą irgi naudojau, tai man jis labai patiko, ir nuo herpes viruso mano lupas apsaugojo
Šiuo metu naudoju, nezinau jis man nelebai Eco Desire Kaprizas Apelsininis.