Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius vazelinus, balzamus naudojate?

user posted image
Atsakyti
Aubrey Organic pats mylimiausias su avietem smile.gif vaikas net nori konfiskuoti ji is manes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2012 01 18, 13:19)
Aubrey Organic pats mylimiausias su avietem smile.gif vaikas net nori konfiskuoti ji is manes smile.gif

as irgi sita naudoju, tik su meta smile.gif reikes kitus kvapus isbandyt smile.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju Blistex firmos dažniausiai , šiuo metu šį:
user posted image
labai kvepia skaniai, toks malonus gana, kaina apie 9Lt smile.gif
Atsakyti
Aloe vazelina sios firmos: http://www.aloeonlin...glish/terms.htm, tai gerausias is visu naudotu!
Atsakyti
as toki naudoju
user posted image
riebus, kvapas neikyrus, pamirkstina lupas. su spf, tinka slidinetojams.
Atsakyti
turiu labai daug visokiu is vaistines ir is pardes ir is ekologisku, bet is visu turimu labiausiai patinka siuo metu sis
user posted image
tik pas mane kitoks ipakavimas, tas naujas su lupom,man labai patinka kad jis riebokas, padrekina suminkstina lupas
Atsakyti
Man patys pačiausi: Aubrey Organic avietinis ir Sante su rausvu atsplaviu thumbup.gif
Atsakyti
Įpusėjau "Blistex MedPlus" - geras, bet poveikis neišlieka ilgai g.gif. Norisi kažko geriau rolleyes.gif

"Himalaya" irgi turėjau - toks skystas ir lengvai drėkinantis. Nekartojau.

QUOTE(shopingas @ 2011 10 11, 07:43)
tai isigijau Blistex 'medplus' (melyna pirstu kabinama pakuote) - sitas sutvarke lupas viena karta ir visiems laikams  thumbup.gif

QUOTE(Fantastique @ 2011 08 16, 14:53)
Naudoju šį:
user posted image
labai šaldantis, bet lūpos prie to jau įprato, todėl tas jausmas jau nebe erzinantis, o malonus  thumbup.gif  labai švelnus lūpoms, ilgai išlieka, drėkina, gydo  thumbup.gif
Taip pat naudoju ir šį:
user posted image
malonaus kvapo, tačiau naudoju jį tam, kad pablizginčiau lūpytes  ax.gif  drėkina gerai, bet gydomasis poveikis ne toks įspūdingas  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 sausio 2012 - 02:37
Pasikartosiu ir aš dar biggrin.gif
Tik sunaudojau Margaritos su šaltalankių aliejumi, labai patiko ir kaina nedidelė. Dar turiu Blistex classic lip protector, bet šio kvapas man nepatinka ir šiaip jis nei padrėkina, nei suminkština labai.
Dabar antra savaitė naudoju Larifans priešvirusinį lūpų balzamą, kuris turėtų apsaugoti nuo herpes ir kitų virusų, ir šiandien ryte atsikeliu su herpesu ant lūpos doh.gif Visiškas ššš schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 24 sausio 2012 - 15:37
QUOTE(Lenaa @ 2012 01 24, 16:35)
Pasikartosiu ir aš dar  biggrin.gif
Tik sunaudojau Margaritos su šaltalankių aliejumi, labai patiko ir kaina nedidelė. Dar turiu Blistex classic lip protector, bet šio kvapas man nepatinka ir šiaip jis nei padrėkina, nei suminkština labai.
Dabar antra savaitė naudoju Larifans priešvirusinį lūpų balzamą, kuris turėtų apsaugoti nuo herpes ir kitų virusų, ir šiandien ryte atsikeliu su herpesu ant lūpos  doh.gif  Visiškas ššš  schmoll.gif

user posted image

As Larifans priešvirusinį lūpų balzamą irgi naudojau, tai man jis labai patiko, ir nuo herpes viruso mano lupas apsaugojo thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju, nezinau jis man nelebai Eco Desire Kaprizas Apelsininis.
Atsakyti