Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(žydrynė @ 2012 06 02, 20:10)
Mano mažiukei jau 10mėn,o mmm vis dar nėra,jau kelis testus sugadinau biggrin.gif Keista,nes po pirmų dviejų gimdymų susirgau po 5-6mėn,o auginu/maitinu daugmaž vienodai

maniskei-metai,dar nera menesiniu,daktare sake,kad taip gali but.
Atsakyti
Mano dukrytei 14 menesiu.Man mm prasidejo, kai jai buvo 10 menesiu.Nors maitinu krutimi iki dabar.Mano gydytojas sake,kad tai normalu,gali mm isvis nepasirodyti kol maitinsi.Man atrodo,kad cia kiekvienai individualiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2012 06 02, 20:43)
maniskei-metai,dar nera menesiniu,daktare sake,kad taip gali but.

laisvai 4u.gif

man menesines atsinaujino abu kartus, kai vaikams buvo apie 18 menesiu, t.y. 1.5 metu. Tad pametinuku mama net teoriskai but negaleciau doh.gif
Atsakyti
4,5men.... maitinau tik pienu ir tik krūties unsure.gif nesitikejau taip greit bet... ka padarysi ax.gif
Atsakyti
Menesines grizo lygiai po 1m. 7men. Tai buvo jausmas, kad jos apskritai pirma karta prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
na, kadangi su vyru mokomes but Naturalaus Seimos Planavimo mokytojais, tai pasakysiu, kaip ten raso apie zindyma ir vaisinguma... zodziu, zindanciai mamai vaisingumas grizta palaipsniui. pirmieji trys ciklai po gimdymo gali buti labai labai labai nereguliarus (iki 90+ dienu). nes hormonu kieki labai veikia tai, kaip daznai maitinamas kudikis. pvz sakykim pirmosios mm pasirode kazkur 5a menesi, bet tada istiko 6 men augimo suolis ir vaikiukas dazniau prase kruties.. ir ka - ogi oviliacijai organizmas vis ruosiasi ruosiasi ir ji vis niekaip nevyksta... kol praeina tas augimo suolis ir mamos hormonai aprimsta... na, ir sulaukiama antruju mmm. galbut po poros trejetos menesiu nuo pirmuju. sekantis ciklas turetu buti trumpesnis, bet velgi... priklauso.... o va kazkur nuo ketvirto ciklo po gimdymo turetu mmm vel grizti i daug maz reguliarias.
man pirmas ciklas po gimdymo ( dukrai buvo 7men) truko 65 dienas, antras kazkur 50, trecias 37 dienas, o ketvirtas buvo beveik normalus, 32dienu ilgio. ir paskui buvo kas 28-30 dienu iki sekancio nestuke.gif .
Atsakyti
Pirma vaiką pilnai žindžiau 9 men, o menesines prasidejo 6 men. O kitą vaiką maitinu iki šiol reguliariai kas 3 val. galima sakyti.1,3 men, o menesines prasidejo gal 4 men. Per daug as vaisinga turbut biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą vaiką MP maitinau beveik iki 2 metų. Antrą vaiką dar maitinu MP(šiuo metu 1 metai 10 mėn) . MMM po abiejų nėštumų atsirado 3 mėn. po vaiko gimimo.

QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 16:22)
Pirma vaiką pilnai  žindžiau 9 men, o menesines prasidejo 6 men. O kitą vaiką maitinu iki šiol reguliariai kas 3 val. galima sakyti.1,3 men, o menesines prasidejo gal 4 men. Per daug as vaisinga turbut biggrin.gif

Ir aš taip pagalvoju. Kad mano kūnas nori būti nestuke.gif .

Atsakyti
O man buvo taip: po 3 men prasidej, labai nuliudau nes su pirmu vaikeliu tik po 2 metu atsirado g.gif bet po 2 dienu baigesi ir buvo negausios poto tas pats pasikartojo po savaites ir vel bagesi ir buvo dar karta po 1,3 savaites Dabar suneliuj 5 men o ju vis dar nera g.gif gal kam taip buvo?
Atsakyti
Maitinau pirma leliuka iki 11men,o menesines prasidejo sekanti menesi po gimdymo smile.gif pastojau kai leliui tebuvo 3men,maitinau nestumo metu,dabar valgo ir mazasis,kuriam tera sav laiko,ziuresim kada cia dabar susirgsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanabudrikiene @ 2012 08 13, 21:16)
O man buvo taip: po 3 men prasidej, labai nuliudau nes su pirmu vaikeliu tik po 2 metu atsirado g.gif  bet po 2 dienu baigesi ir buvo negausios poto tas pats pasikartojo po savaites ir vel bagesi ir buvo dar karta po 1,3 savaites Dabar suneliuj 5 men o ju vis dar nera g.gif  gal kam taip buvo?

ne menesines ten buvo, kitokios kilmes kraujavimas. jei nesi dabar nestuke.gif .
Atsakyti
Man men atsirado 10 men zindymo, o taip gera buvo be ju:-)
Atsakyti