Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Gal kas patarsit, kur galima butu atsvesti vyro 30-meti 4u.gif Noretume ko nors panasaus i pirti su kambariais miegojimui. Bus mazdaug 15 personu.
Internete apziurejau nemazai, bet is nuotrauku, nebuvus, sunku ka nors spresti doh.gif Jusu patyrimas man labai praverstu wub.gif
Gal ir siaip ka originalaus galite pasiulyti, nebutinai pirti ax.gif
Beje, gimtadienis kita sestadieni, vasario 19d. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 11 vasario 2005 - 14:51
Aciu uz pagalba user posted image

Jau radau ax.gif A.Linges motelis Minsko plente thumbup.gif
Atsakyti
[B] :hm Arteja mano vyro jubiliejus, tai penkiasdesimt metu, taciau niekur neradau jaudinancio tosto, ar palinkejimo.Labai prasau, gal kas galite pasiulyti ka nors grazaus,malonaus, negirdeta.Internete radau ,taciau viskas atsibode.Aciu. :hm
Atsakyti
Netycia uzklydau cia smile.gif
Svente ziauriai nuostabi, sveikinu tave su tavo vyro gimtadieniu 4u.gif
Maniskis svente vasara. Mes uzsisakem sodyba su nakvyne thumbup.gif , maista ir gerimus vezemes savo, bet uztat indus plove po kiekvieno valgymo sodybos seimininke thumbup.gif Lauke kepem mesyte, zaidem kase, kiema ispuosem balionais, visi buvo su gimtadienio kepurelemis(linkasmai atrode foto), kita diena oras buvo sh., tai kepem zidiny, gerem kava, pirtele...As manau, kad ziema galima taip pat svesti, tik cia jau butu pramogos su sniegu susijusios g.gif Ziema mes buvom Backoniu km. sodyboje, liuks ten, virtuve medine, su baru, viduri stalas didelis(Zodziu , virtuve su svetaine smile.gif ) , is jos durys i vidini kiema, ten ir vonia su vandeniu, kas is pirties noretu... ta sodyba gali pasiziureti www.atostogoskaime.lt
Atsakyti
Dar pamirsau parasyti, kad indaplove ten yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2005 02 15, 15:24)
Dar pamirsau parasyti, kad indaplove ten yra biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Aciu smile.gif Turesim vasarai sita omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
Moteros SOS!!!

Nenoriu atidaryti naujos temos, tai cia pasiprasysiu patarimo: pamirsau savo raganos/anytos gimtadieni, pries tris dienas buvo (vyras aisku kakalas, kad tyli kaip uzsiutas, bet cia jau kita tema schmoll.gif ). Na gal turite geru patarimu, kaip issisukti is sios keblios situacijos g.gif g.gif g.gif

Buciau neispasakytai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lava @ 2005 02 17, 15:47)
Moteros SOS!!!

Nenoriu atidaryti naujos temos, tai cia pasiprasysiu patarimo: pamirsau savo raganos/anytos gimtadieni, pries tris dienas buvo (vyras aisku kakalas, kad tyli kaip uzsiutas, bet cia jau kita tema schmoll.gif ). Na gal turite geru patarimu, kaip issisukti is sios keblios situacijos  g.gif  g.gif  g.gif

Buciau neispasakytai dekinga  4u.gif

Joooo.... Na, gal reiktų pasukti jai čiandien, ar nebus ryt, pvz., apie vidurdienį užsiėmusi. Jei nebus, pasakyti, kad užsuksit 4u.gif . Nusipirkit mažą tortuką, gėlių ir kokią dovanytę (pvz., knygą) ir PIRMYN!
Iš kitos pusės, gali ir nepavykti, nes labai grėsmingai skamba raganos/anytos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2005 02 08, 08:51)
Visai mano anyta ne bestija, o netgi labai geras žmogus, dėl to ir noriu jai kažka malonaus padaryti, nustebinti, pradžiuginti

Na, jeigu jinai ne bestija (o dažniausiai jos tikrai tokios nėra), siūlyčiau padovanoti ką nors truputį beprotiško, kam pati pvz. gailėtų pinigų, tarkim bodylfex abonementą. Tik nedovanokite jokių praktiškų, tegu ir labai gerų dovanų - tai būtų dovanos namams ūkiui, o ne jai.
Atsakyti
"Visai mano anyta ne bestija, o netgi labai geras žmogus, dėl to ir noriu jai kažka malonaus padaryti, nustebinti, pradžiuginti"

Kokius papuošalus anyta nešioja: auksą ar sidabrą? jei sidabrą, gali nupirkti rinkinuką pakabukas + auskariukai. arba vien pakabuką su kokiu nors akmeniu )Mažojoj Indijoj patys gražiausi mėnulio akmenys). jei auksą - brangokai išeitų papuošalai. na, bet sidabras tikrai įkandama, o papuošalų moterims NIEKADA NEBUS PER DAUG thumbup.gif
Atsakyti
Noriu kaip nors visiskai netradiciskai atsvesti gimimo diena.
Sugalvojau issinuomoti Mauglio sale. Bet suaugusiems ji nuomojama nuo 21 val.
Yra siokiu tokiu minciu kaip viska idomiai suorganizuoti, bet labai butu smagu, kad ir Jus pasidalintumete savo mintimis ir idejomis.
Ka veikti iki 21 val.?
Kokiu zaidimu susigalvoti?
ir t.t.
Is anksto dekui mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolo: 02 kovo 2005 - 10:43
Mielosios, mano tėveliui šį penktadienį 50 metukų...As irgi važiuosiu sudalyvaut baliuke šeimynos, jei ekstra sumąstysiu ką jam padovanot!!!...Esu visai beviltiškoj padėtį, nes daba esu visiškoj finansinėj krizėj ir negaliu skirt pinigėlių dideliai ir prabangiai dovanai...Patarkit kaip sugalvot mielą, nuoširdžią dovanėlę, išleidžiant minimum minimum minimum pinigėlių.... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti