gal ir pasikartosiu - visko neskaiciau....
gali buti cekis apsipirkt aukso - sidabro sk.
QUOTE (Smurka @ 2004 06 22, 15:34) |
kadangi man 30 jau buvo, galiu pasakyti, kokia dovana mane butu isties maloniai nuteikusi. Ogi turkiska pirtis su masazais, kuri veikia Vilniuje Fabijoniskese. ![]() ![]() |

Tik va brangiausiam tai turetu nepatikt...

kiek tas malonumas kastuoja (grubiai)? Reik paskaiciuot kada kokia proga sureiksmint

Man asmeniskai cekiai nepatinka- amzinai tai vieta ne ta parinkta, tai suma. Pvz. jei suma 100 Lt "Migles" parduotuveje, tai vienas daiktas kaip ir per brangu, du neiseina (komplektas), nu gyvas vargas. Paskui vaikstai vaiksta, o pirkti nera ka. Kad ir dydis netinka. Tada jau geriau grynais.
PADOVANOK 3 LĖLYTES, JAS RASI SKELBIMŲ LENTOJE

Manau uz tokia suma galima nebloga papuosala nupirkti. Ne is brangiu metaliu bet pvz "Ibero" labai neblogu galima rasti, ani jei ji puosias aisku, kitoms dovanok nedovanojus atrodo dziaugias bet niekad neuzsideda...
galima jei ji nori mesti svori(siais laikais labai aktualu) nupirkti menesiui abenimenta i sporto kluba, bet vel gali ne taip suprasti...
galima jei ji nori mesti svori(siais laikais labai aktualu) nupirkti menesiui abenimenta i sporto kluba, bet vel gali ne taip suprasti...
Manyčiau, "taikliau" parekomenduoti galima, kai daugiau žinai apie žmogų -ką mėgsta, ko ne, pagaliau, kaip finansiškai laikosi ( pvz. gautų moteriškė papuošalą už tokią sumą, o pati pinigus skaičiuoja, taupo būtiniems reikalams?)
Man sunku patarti, nepažįstant žmogaus, bet aš labiau linkusi ir gauti, ir dovanoti praktiškas dovanas - čekius Drogo, Maximos, Senukų ir kt. parduotuvių. Neromantiška? Galbūt, bet ( atsiprašau, nenoriu kritikuoti ) aš nebūčiau labai laiminga gavusi savaitgalio abonentą Druskininkuose - stengiuosi savaitgalius praleisti kartu su šeima.
Labiau patiktų - bilietai į renginį visai šeimai ( teatras, kinas, koncertas, kt. savaitgalinės pramogos ), šventiniai pietūs jaukioje vietoje šeimai už tokią sumą + siurprizas-dovana ant staliuko )
Man sunku patarti, nepažįstant žmogaus, bet aš labiau linkusi ir gauti, ir dovanoti praktiškas dovanas - čekius Drogo, Maximos, Senukų ir kt. parduotuvių. Neromantiška? Galbūt, bet ( atsiprašau, nenoriu kritikuoti ) aš nebūčiau labai laiminga gavusi savaitgalio abonentą Druskininkuose - stengiuosi savaitgalius praleisti kartu su šeima.
Labiau patiktų - bilietai į renginį visai šeimai ( teatras, kinas, koncertas, kt. savaitgalinės pramogos ), šventiniai pietūs jaukioje vietoje šeimai už tokią sumą + siurprizas-dovana ant staliuko )
Baigesi ir tas musu jubiliejus. Pasisemusis ideju rekomendavau tik... fakelus. juos slapta nuo solenizanto susmaigsteme ties pirties prieangiu, audegeme, o gale eiles padejome torta su zvakutemis. Jubiliatas turejo priropoti ir uzpusti, sugalvojes nora. Tada fakelus susmaigsteme aplink tvenkini ir dar prileidome i ji vandens zvakuciu. Nakti reginys buvo puikus. Tiek oficialiosios dalies.
Ai, dar 5 zmones buvo su oranzine apranga, taiu kazkas izvelge cia olandu futbolistu komanda, tai visos dainos buvo perdainuojamos a la himnai jiems.
O tada panasiai kaip pas Zmona.
Bet ten du vyrai aude savo zmonas, mat buvo toks vienas Kazanova isisukes i "vistide". nelinksma.
Voveriukai36. Ten tikrai ne riboto intelekto zmones buvo, beveik visi su aukstuoju, bet ne iki tokio lygio nusileidziantys, kad su kaukem ir pan... Na, ne tokie super romantiski. Va ir pasisakiau
Ai, dar 5 zmones buvo su oranzine apranga, taiu kazkas izvelge cia olandu futbolistu komanda, tai visos dainos buvo perdainuojamos a la himnai jiems.
O tada panasiai kaip pas Zmona.

Voveriukai36. Ten tikrai ne riboto intelekto zmones buvo, beveik visi su aukstuoju, bet ne iki tokio lygio nusileidziantys, kad su kaukem ir pan... Na, ne tokie super romantiski. Va ir pasisakiau

ir man sonia tokia problema iskilo nezinau ka nupirkt?
Na, mano vyro ne jubiliejus, bet reikia idėjų, laaabai reikia
Kitą šeštadienį gimtadienis, 32 metukai, tai suku galvą, ką čia sugalvojus
Nes atsibodo man tie jo versliški gimtadieniai, visi vienodi
Maistas, gėrimai, vyrai apie verslą, mašinas ir pan. šneka, žmonos apie šį bei tą, bla bla bla...Na dar šokiai ir viskas
Šiemet švęsim pirty, tik toks pasikeitimas.Padėkit
, patarkit, kaip išjudint vyrus, kuriems virš trisdešimt ir į visokius žaidimus, atrakcijas labai atsargiai žiūri
Ant ko galėtų užkibti?Kam pasirašytų?

Ei, kur jūs, nagi visos po idėją! Na padėkit

Kad jau nieks nepadedat, belieka pačiai ieškotis
Vat pabandyt šitą pokštą reikėtų
Pokštas su tortu
Tau reikės:
o Pjūklo [geriausiai benzininio]
o Grąžto
o Žvakučių
o Kremo tortui
Kaip viskas daroma:
Pasigamink tortą iš medžio. Nupjauk kelmo viršų taip, kad gautum formą, panašią į tortą.Viršuje išgręžk kelias skyles žvakutėms. Ir viską apipuršk kremu tortams. Paprašyk aukos, kad ji supjaustytų tortą. Pasiruošk visa tai nufilmuoti.

Pokštas su tortu
Tau reikės:
o Pjūklo [geriausiai benzininio]
o Grąžto
o Žvakučių
o Kremo tortui
Kaip viskas daroma:
Pasigamink tortą iš medžio. Nupjauk kelmo viršų taip, kad gautum formą, panašią į tortą.Viršuje išgręžk kelias skyles žvakutėms. Ir viską apipuršk kremu tortams. Paprašyk aukos, kad ji supjaustytų tortą. Pasiruošk visa tai nufilmuoti.
oi, mamytes, isgydykit nuo galvos skausmo
.... ka galima padovanot tokia proga? jubiliatai nugyvene grazu amzeli, ju dziaugsmas - vaikai ir anukai, vargu ar labai juos pradziugins kokie materialus dalykai (o gal?), o taip norisi, kad dovana nedulketu kur spintoj, o nuolat primintu apie artimu jausmus
. zmones jie paprasti, mazo miestelio kuklus gyventojai... ex, padekit