Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Reikia labai greitai jusu patarimu.Seneliui tuoj sueis 90metu,o ka dovanoti tokia proga?Manau,kad kazko materialaus neapsimoka,nes tai ko reikia,turi,o kuom galetume ji pradziuginti???Kas turit kokiu ideju,pirmyn,labai aciu is anksto...
Atsakyti
Gal užsakyčiau sveikinimą per TV
Atsakyti
Gal galite kas pasiulyti kokiu minciu 60-ajam jubiliejui pravesti.Greitai teciui sukaks 60 ir labai noretusi padaryti grazia svente. Gal kas galite pasiulyti koki scenariju ir siaip gal turite kokiu minciu vakaro praleidimui.??? g.gif Buciau labai dekinga wink.gif
Atsakyti
as ir turiu panasia uzduoti, laukia tevu 50-etis, bet abieju kartu. galvoju tik kaip pasveikinti, nes dovana turiu, tik noretusi kaskaip idomiau iteikti, nemegstu as tu atsibodusiu tostu, palinkejimu. gal koks husaras su gelem, ar koks sokis butu faina?
del scenarijaus zinau buna firmos kur tuo uzsiima, zinau vieno muzikinio teatro aktoriaus tel. jis dainuoja ir t.t.
zinau kad mano gimines ruosia kaska, kada tavo balius, galeciau paklausti.
Atsakyti
Mano tecio gimtadienis spalio viduryje. Noretusi padaryti svente bet nenoretusi kazka samdyti. Vis gi smagiau kai vakaro vedantysis artimas zmogus. Buciau labai dekinga uz bet kokias mintis g.gif
Atsakyti
na mano tevu balius si savaitgali, pasidalinsiu kaip ivyko, nes jie nieko nesamdo, o kaskas is artimuju ves. zinau kad bus daug sveciu choristu, tai nusimato daug dainu...kas visad smagu... smile.gif
kalbejau su vienu aktorium siandien, bet telefonu jis manes nesuzavejo, jauciu apseisim ir be jo. nenoriu rizikuoti ir sudegti su nepazystamu zmogumi...
Atsakyti
Padekit!!!

papraše sugalvoti 50m. jubiliejaus scenarijų g.gif doh.gif Gal kas kokiu įdejų turit??? doh.gif Visa šventė vyks kavinėje
Atsakyti
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man šį šeštadienį 25, blogiausia, kadneplanavau daryti, bet taip jau isejo, kad teks drinks_cheers.gif
ir dar viskas turi vykti nebrangiai 12 žmonių kaune
siaubas. gelbekite ir siūlykite
maldauju
SOS SOS SOS
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 03 21, 10:24)
Nu lauri:) kur taip daro???

Mergos gal jūs žinot kur tokius stebuklus daro? man labai reikia originalios dovanos. Šitas pasiūlymas man labai patiko, bet va lauri:) čia pasiūlė savo idėją ir neparašė kur darė  unsure.gif .

blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik dabar pamačiau postą. Aš dariau Fuji film, kuri yra Merkurijuj, 1 aukšte. Bet šiaip tie foto montažo darbai turėtų būt ir kitur daromi. Tik paklaust reikia, ar galėtų išpildyti jūsų idėją.
Atsakyti
QUOTE(r.r @ 2006 05 31, 17:36)
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man šį šeštadienį 25, blogiausia, kadneplanavau daryti, bet taip jau isejo, kad teks  drinks_cheers.gif
ir dar viskas turi vykti nebrangiai 12 žmonių kaune
siaubas. gelbekite ir siūlykite
maldauju
SOS  SOS  SOS

birthday.gif Su gimtadieniu!!!
Manęs tokia pat šventė laukia birželio pabaigoj, tad būtų smagu , kad pasidalintum, kaipgi atšventėte smile.gif . Aš taip pat nenoriu baliaus, bet vardan draugų ir giminių teks aukotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif

Kadangi pati nesu labai iskalbinga, labai noriu prasyti visu pagalbos.Gal kas žinot grazius (tik ne eiliuotus) žodžius 30-ecio progai 4u.gif . Kadangi jubiliate man labai artimas ir mielas zmogus, noriu ja pradziuginti pasakydama tokius zodzius kurie tikrai jai istrigtu.
Labai nemegstu eiliuotu linkėjimu, kurie dazniausiai yra internetiniuose puslapiuose, todel noriu orinigalumo.

Aciu mergaites.Labai lauksiu.
Atsakyti
Jingute, cia nevaisingumo skiltele.... ne ten tema atidarei... umn.gif
Atsakyti