Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Labas simsi:) Paprastai tokius medžius piešia arba tapo dailininkai. Tai atrodo, kaip dideli gražūs grafikos darbai, kaligrafiškai išrašytais vardais. Manau kompiuteriu padarytas toks medis netektų pusės žavesio g.gif . Žinoma variantų, koks turėtų būti tas medis yra labai daug. Čia jau, kaip pati nori, ar labiau modernaus, ar su jumoru, ar tradicinio, ar cpecialiai pasendinto smile.gif .
Ir, nesupratau: ar pati nori ta medį daryti ar nori, kad kas padarytų?
Jei ką, gali kreiptis į mane, esu kelis medžius jau dariusi savo draugams 4u.gif
Atsakyti
Giminės medžiui pasidaryti yra spec. programa Agelong Tree (lyg taip vadinasi), bandomąją versiją internetu gali parsisiųsti nemokamai- bent jau turėsi "rėmus",o ir piešiančiam bus nesunku mirksiukas.gif
Jei ką, gali kreiptis į mane, esu kelis medžius jau dariusi savo draugams 4u.gif

Kiek tas malonumas kainuotų? Vasarą darom giminių susitikimą, anąkart piešiau pati, dabar mielai tą darbelį perkelčiau ant kieno nors pečių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elyte @ 2006 03 18, 19:40)
Labas simsi:) Paprastai tokius medžius piešia arba tapo dailininkai. Tai atrodo, kaip dideli gražūs grafikos darbai, kaligrafiškai išrašytais vardais. Manau kompiuteriu padarytas toks medis netektų pusės žavesio g.gif . Žinoma variantų, koks turėtų būti tas medis yra labai daug. Čia jau, kaip pati nori, ar labiau modernaus, ar su jumoru, ar tradicinio, ar cpecialiai pasendinto smile.gif
Ir, nesupratau: ar pati nori ta medį daryti ar nori, kad kas padarytų?

Labas,
mane tavo pasiūlymas labai sudomino. Gal galima būtų kada nors pažiūrėti į tavo darytus darbus? Domintų ir kaina. Per kiek laiko tu galėtum padaryti tokį giminės medį?
Atsakyti
Gaila, bet nuotrauką turiu tik vieno darbelio, galiu atsiūsti į emailą. Jis tapytas akvarele, nedidukas, toks su jumoru ir įklijuotom nuotraukom. Kokį pageidavo, tokį padariau, žmonės liko patenkinti 4u.gif . Matau gyveni Justiniškėse, aš gyvenu Karoliniškėse, galėtumėm susibėgti ir aptarti. O dėl kainos tikrai susitarsim mirksiukas.gif . Jei jūs norit piešto ranka, o ne kompu, tai tikrai galėčiau apsiimti smile.gif . Ir dar: ar labai skubu?
Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 03 18, 21:14)

Kiek tas malonumas kainuotų? Vasarą darom giminių susitikimą, anąkart piešiau pati, dabar mielai tą darbelį perkelčiau ant kieno nors pečių  ax.gif

Labai sunku pasakyti kainą, kai tuo "verslu" nesiverčiu. Darau tai savo malonumui, o jei dar vieną kitą litą užsidirbi thumbup.gif . Tai pagal jūsų pageidavima, kokio lygio tai turėtų bųti darbas, kokio dydžio, kuom atliktas, labiau meniškas ar labiau shematiškas...
Atsakyti
QUOTE(elyte @ 2006 03 19, 12:59)
Gaila, bet nuotrauką turiu tik vieno darbelio, galiu atsiūsti į emailą. Jis tapytas akvarele, nedidukas, toks su jumoru ir įklijuotom nuotraukom. Kokį pageidavo, tokį padariau, žmonės liko patenkinti 4u.gif . Matau gyveni Justiniškėse, aš gyvenu Karoliniškėse, galėtumėm susibėgti ir aptarti.  O dėl kainos tikrai susitarsim  mirksiukas.gif . Jei jūs norit piešto ranka, o ne kompu, tai tikrai galėčiau apsiimti smile.gif . Ir dar: ar labai skubu?

parašiau tau a.ž.
Atsakyti
Labai sunku pasakyti kainą, kai tuo "verslu" nesiverčiu. Darau tai savo malonumui, o jei dar vieną kitą litą užsidirbi thumbup.gif . Tai pagal jūsų pageidavima, kokio lygio tai turėtų bųti darbas, kokio dydžio, kuom atliktas, labiau meniškas ar labiau shematiškas...

Sakysim, standartinis plakatinis lapas, norėtųsi ko nors tokiame stiliuje: tušas, anglis ar grafitas, meniškas, bet ne per daug- žodžiu, kad būtų suprantamas ir aiškus
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 19, 18:10)
Sakysim, standartinis plakatinis lapas, norėtųsi ko nors tokiame stiliuje: tušas, anglis ar grafitas, meniškas, bet ne per daug- žodžiu, kad būtų suprantamas ir aiškus

Na, turbūt paprašyčiau apie 200lt. Kadangi grafiškai išpiešti A1 formato lapą - yra ką veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauri:) @ 2005 03 06, 21:24)
Nezinau ar sudomins, bet gal ta proga kokį pinigėlį padaryt, pvz.:50 Lt kupiūrą su tavo tecio atvaizdu įrėmintą. Mes darem savo  vadovui, foto nuotraukas darancioje firmoje, tetruko vieną dieną, kainavo apie 15 Lt, ir labai labai patiko.O jei dar koki palinkejimą, kad sia grazia proga net Lietuvos bankas specialių banknota isleido....Manau būtų orginali ir asmeniska dovanelė.

Nu lauri:) kur taip daro???

Mergos gal jūs žinot kur tokius stebuklus daro? man labai reikia originalios dovanos. Šitas pasiūlymas man labai patiko, bet va lauri:) čia pasiūlė savo idėją ir neparašė kur darė unsure.gif .
Atsakyti
svao mamytei 50-mecio proga kartu su broliu uzsakem Husara negra , mama mokytoja dirba, tai reik manyt kokia jos reakcija buvo...pamacius pirma kart negra gyva mokykloj su gelem per pertrauka, kai mase vaiku....ir pasirodo dar tas negras ne seip sau pas ka atejo...o pas ja!!!
paskui dovanojom jau vakare auksinius auskariukus, o galu gale kad mamai nereiktu vargintis del vaisiu, dar Berneliu uzeigoj buvom stala uzsake 6. mama tetis, brolis su zmona ir as su vyru. labai ciki viskas praejo..jau mama patenkinta...ji tokia pas mane taupi, niekur neiseina beveik..tai vakariene kavinej jai buvo kaskas nerealaus.

o si met tai padovanojau kupona i grozio salona, nes atsibodo amziais ziuret kai jipati vargsta dazydama plaukus, arba nei seip nei taip kaip ja nukerpa prastos kvalifikacijos kirpejos...

o dar vienais metais tai irgi su broliu susimetem, ir padovanojom savaitgali Birstone sanatorijoj, uzsakem liuksa ir visa imanoma proceduru kursa kuri galima suspet pasidaryt per savaitgali.mama buvo patenkinta iki negaliu...galu gale gryzo namo ir staigiai isveze i ligonine operuot tulzies, nes masazai, visokios vonios ijudino tulzies akmenis iki tokiu skausmu...ir dar kazkur pastrigo, ir uzkimso kazka kad issivyste gelta...bet apie tai reikia rasyt i sveikatos skyreli...o seip tai super.

dar noreciau paskraidint ja su oro balionu, bet jauciu dar ir sirdis sustotu, o sito tai jau NENORIU!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kur Kaune atvesti gimtadieni. 30metuku sukanka.
Norisi kokios jaukios vieteles, su skaniu ne per brangiausiu maistu. Gal gyva muzika, na dar karaoke patiktu.

Gal kur sventet ir patiko? 4u.gif
Atsakyti
mes su vyru, jo mamos 50-čiui, padovanojom paveikslą, kurį užsakiau reklamos agentūroje ir jame buvo pavaizduotas kelių eismo taisyklėse esantis ženklas "Apribojimo pabaiga", viduriuke padarė skaičių 50 ir apačioje užrašė "Apribojimo pabaiga". Tai linksma dovana. anytai patiko ir sakė, kad jai vaikai suteikė laisvę veikti gyvenime be apribojimo
Atsakyti
Sveikos, turiu rupesti visam menesiui, nes jau kito men pradzioje mano draugo jubiliejus. DAR neturiu idejos, ka padovanoti. Galvojau nupirkt kelone i jo svajoniu miesta Paryziu, bet sis varaintas atkrito, atostogu metas siemet jau sulanuotas.Taigi neturiu jokiu ideju, o kur dar reiks galvoti apie vaises drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .PADEKIT.
Atsakyti