Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų (į)pakavimas- II dalis

QUOTE(Dzenete @ 2011 12 12, 07:10)
Aš supyliau į stiklainiukus skirtus biriems indams, ten jie buvo gal po kokius 200 gramų. Labai gražu tos vadinamos "činakinės" bet jos tikrai nestandarios.
O jei į paprasta stiklainiuka ir jį kaip nors apdirbus (dekupažas, traukta medžiaga, ar kažkas kitas pagal jūsų galimybes)

pritariu, man tai grazu tie stikliniai, net uzspaudziami tokie su guma, ale hermetiniai kaip jie skaitosi, net uosgienes ziemai ruosia ir pilsto i juos, pati dariau i paprasciausius 0.5 litro stiklainius, papuosiau ir dovanosiu, kiek veliau ikelsiu foto, o taip pat namini alieju pilstysiu i indelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 10, 16:21)
Svajone_25 labai gražu  thumbup.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 12 11, 23:45)
gal turit įdėjų į ką įpylus dovanoti medų? norėčiau kokių puodynėlių, bet kur ieškot? reik, kad užsidarytų sandariai 4u.gif

kaip tik vikar bazeje uzmaciau buna stiklainiuku 300gr., su tokiom ilietom rankenelem http://www.mitaras.l...?cid=112&iid=15 tik sioje foto rankenele i prieki atsukta ,nelabai matyt (po 48 ct.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 12 12, 09:15)
kaip tik vikar bazeje uzmaciau buna stiklainiuku 300gr., su tokiom ilietom rankenelem http://www.mitaras.l...?cid=112&iid=15 tik sioje foto rankenele i prieki atsukta ,nelabai matyt (po 48 ct.)  4u.gif

kur kur kur??? smile.gif ... isduokit paslapti kurioje bazes vietoje ieskoti, nes parduotuvese maciau po 5-7 lt doh.gif
Atsakyti
Graziausias man asmeniskai dovanu pakavimas: dezute ( labai tinka nuo batu )apdengta raudonu dovanu popieriumi, perista atlasiniu kaspinu wub.gif
O visi tie "pribumbasai " ir apkrovimai dezuciu mano skoniui schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, gal patarsit kur Klaipedoje ieskot skadriu arba drobiniu maiseliu sausainiams?
Niekur neradau...
Kitu atveju sausainius i stiklainius pakuociau, ale ir juos reikia kokius idomesnius ~0.7 - 1L talpos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 12, 16:42)
Mergaites, gal patarsit kur Klaipedoje ieskot skadriu arba drobiniu maiseliu sausainiams?
Niekur neradau...
Kitu atveju sausainius i stiklainius pakuociau, ale ir juos reikia kokius idomesnius ~0.7 - 1L talpos  g.gif

manau, butu DAUG pigiau nusipirkti metra lino arba drobes ir pasisiuti maiselius 4u.gif juos susiuti ner kas veikt mirksiukas.gif net nebutina labai kruopsciai - vistiek paskui juos susiutus isverstumet i kita puse - blogoji puse viduj liktu smile.gif o ir dydi galima paciai pasirinkt smile.gif
Atsakyti
bet i lininius sausainiu kaip ir nesinori det...
kazkaip popieriniai gal geriau, higieniskiau atrodo.
Cia keliais puslapiais atgal buvo sausainukai supakuoti tokiuose popieriniuose maseliuose - dezutese su langeliu, ar matete tokiu pirkt?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 12, 17:00)
bet i lininius sausainiu kaip ir nesinori det...
kazkaip popieriniai gal geriau, higieniskiau atrodo.
Cia keliais puslapiais atgal buvo sausainukai supakuoti tokiuose popieriniuose maseliuose - dezutese su langeliu, ar matete tokiu pirkt?

ne, tokiu nemaciau g.gif gal kokioj kepykloj kur kepa issinesimui tokiu galima gauti g.gif nors nematau as problemos, kad saldainiai bus drobiniam maiseli - dar net savotiskai graziau man ax.gif
o siaip ir tuos maiselius su langeliu nesunku pasidaryti - tik internete reikia schema rasti ax.gif arba nusibraizyti ax.gif

arba - galima nusipirkti to permatomo sniuksdancio popierio - geles i toki vynioja - ir deti i ji sausainius ir suristi kaspineliu ax.gif

lininiai maiseliai ax.gif

user posted image

o cia tas sniuksdantis popierius ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 12 gruodžio 2011 - 16:15
QUOTE(Dzenete @ 2011 12 12, 07:10)
Aš supyliau į stiklainiukus skirtus biriems indams, ten jie buvo gal po kokius 200 gramų. Labai gražu tos vadinamos "činakinės" bet jos tikrai nestandarios.
O jei į paprasta stiklainiuka ir jį kaip nors apdirbus (dekupažas, traukta medžiaga, ar kažkas kitas pagal jūsų galimybes)

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 12, 07:23)
pritariu, man tai grazu tie stikliniai, net uzspaudziami tokie su guma, ale hermetiniai kaip jie skaitosi, net uosgienes ziemai ruosia ir pilsto i juos, pati dariau i paprasciausius 0.5 litro stiklainius, papuosiau ir dovanosiu, kiek veliau ikelsiu foto, o taip pat namini alieju pilstysiu i indelius  mirksiukas.gif

šiandien perėjau per pardes, mačiau tuos užspaudžiamus su guma. kaina 6,99Lt. žiūrėsiu dar, man mažesnių kiek norėtųs, nes tie po 0,5l.
lauksiu foto smile.gif

QUOTE(*dika* @ 2011 12 12, 09:15)
kaip tik vikar bazeje uzmaciau buna stiklainiuku 300gr., su tokiom ilietom rankenelem http://www.mitaras.l...?cid=112&iid=15 tik sioje foto rankenele i prieki atsukta ,nelabai matyt (po 48 ct.)  4u.gif

blink.gif toookia kaina??? kiba jie be dangtelių? bet ir tai negali būt tokia kaina. nooooriu bigsmile.gif kokioj čia bazėj?

o maišeliai man visai nieko. nes aš ir planuoju keptus sausainius dovanot.
Atsakyti
As ilga knisausi kol radau skaidriu celofaniniu maiseliu ir popieriniu su langeliu,bet cia vilniuje radau,o jums klaipedoje reikia?
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2011 12 12, 22:24)
As ilga knisausi kol radau skaidriu celofaniniu maiseliu ir popieriniu su langeliu,bet cia vilniuje radau,o jums klaipedoje reikia?

kur? ir po kiek?
Atsakyti